سلام
امیدوارم علی دایی بازیکنهای استقلالی رو تو بازی با کره بازی نده
اگه بازی کنن برای داربی دیگه جون ندارن
سلام
امیدوارم علی دایی بازیکنهای استقلالی رو تو بازی با کره بازی نده
اگه بازی کنن برای داربی دیگه جون ندارن
Last edited by bayern; 04-02-2009 at 19:17.
تبریک تبریک
به به از این استقلال
جدول پیش بینی ها کامل شده؟
من هم موافقم. من که دیگه به تیم ملی کاری ندارم، موفق باشن.
آدم بازی تیم ملی رو میبینه حالش به هم میخوره، تو 15 سال اخیر من تا به حال تیم رو اینجوری ندیده بودم.
اصلا دیگه برد و باختش با وجود علی دایی برام مهم نیست.
چون در واقع تیم ملی که نمیشه بهش گفت بهترین نام "سایپا" است. جدیدا هم که اسپانسرش شده!
جای تاسف داره که در بازی های تیم ملی تعداد بازیکنهای بهترین تیم ایران (استقلال) از سایپا هم کمتره. استخوان بندی تیم رو کرده سایپا.
سید جلال، غلام نژاد، کیانوش رحمتی، ابراهیم صادقی، کعبی تا چند بازی بعد احتمالا آشتیانی و منوچهری و ... هم میان تا جمعشون جمع بشه.
به امید ثبت ستاره سوم بر روی پیراهن آبی
ترکیدن خیابانی و کسی نداره ما هم ببینیم !؟
زحلم گتمیش
اخه ترکیدن خیابانی دیدن داره![]()
بنده خدا به مزخف گویی افتاده بود. میخواست بگه بردراه آهن رواشتباه بازیکناش بوده .و اصلا به اینکه تک گل اونها رواشتباه طالبلو بود نگاهی نداشت مثل برنامه 90که کارت زرد نیکبخت رانشون ندادگفت که خودمون دیدیم خبری نبودوبه بازیکن پیام کارت زردداده اند درحالیکه بازیکن پیام توصحنه کاره ای نبود![]()
ابراهیم توره دیدار برابر استقلال را از دست دادمهاجم سنگالی تیم فوتبال پرسپولیس با دریافت کارت زرد در بازی امروز تیمش برابر داماش گیلان، بازی آینده این تیم در رقابت های لیگ برتر مقابل استقلال تهران را از دست داد.به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم توره مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که در نیمه اول بازی امروز برابر داماش گیلان از هدایت ممبینی داور این دیدار کارت زرد دریافت کرد، سه اخطاره شد و دربی 66 را از دست داد.
توره که در بازی های پرسپولیس برابر تیم های استقلال اهواز و پیام مشهد از داور مسابقه کارت زرد گرفته بود، با دریافت کارت زرد سوم در بازی امروز بزرگترین غایب شهرآورد تهران نام گرفت.
آلبرت گریگوریان در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد محرومیت ابراهیم توره گفت: مهاجم پرسپولیس پیش از بازی امروز برابر داماش دو اخطاره بود و اگر در این دیدار کارت از داور مسابقه کارت زرد دریافت کرده باشد، محروم شده است.
پیش از این هاشم بیگ زاده هافبک تیم فوتبال استقلال تهران به علت مصدومیت، دربی 66 را از دست داده بود که توره هم دومین غایب این بازی سنتی تهران است.
قلعه نویی: تصور زدن ۵گل به راه آهن را نداشتم
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: تصور زدن پنج گل به تیم آماه راه آهن شهر ری را نداشتم.
امیر قلعه نویی عصر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینكه راه آهن یكی از پازلهای استقلال تهران برای كسب عنوان قهرمانی لیگ برتر بود، افزود: خدا را شكر میكنم كه توانستیم با یك پیروزی پرگل حریف خود را شكست دهیم.
وی با اشاره به اینكه راه آهن از یك مربی بادانش بهره میبرد، اظهار داشت : در طول هفته گذشته بر روی مسائل روحی و روانی بازیكنان كار كردیم تا آنان بتوانند نبض بازی را در دست بگیرند.
قلعه نویی تصریح كرد: خوشحالم، تیمی را ساخته ام كه انتظارات از آن بالا رفته است، در شرایط كنونی هدف اصلی استقلال تهران كسب سه امتیاز و سپس افزایش گلهای زده خود برابر حریفان است.
وی در مورد داوران ایرانی شهرآورد پایتخت گفت: تابع تصمیمات فدراسیون فوتبال هستیم . قول میدهم از داوران ایرانی این بازی به شدت حمایت كرده و اعتراضی به نحوه قضاوت آنان
نداشته باشم.
سرمربی استقلال در مورد احتمال قضاوت سعید مظفری زاده در بازی شهرآورد پایتخت افزود : این داور یكی از بهترین گزینهها برای قضاوت در این دیدار است .
وی درباره مصدومیت حسین كاظمی هافبك استقلال در بازی برابر راه آهن اظهار داشت: وضعیت این بازیكن فردا (پنجشنبه) مشخص خواهد شد.
قلعه نویی گفت: با اینكه بهترین تیم پنج سال اخیر را در اختیار دارم اما تصور زدن پنج گل به
حریف را نمیكردم.
سرمربی استقلال تهران در مورد اشتباه دروازه بان این تیم گفت: طالب لو زحمات زیادی را برای این تیم كشیده است، در بین دو نیمه بازی به وی گفتم كه آنقدر برای استقلال پنالتی گرفتهای كه اگر ۱۰اشتباه دیگر هم انجام دهی، مشكلی وجود ندارد.
وی ادامه داد : طالب لو یكی از اركان مهم آسیایی شدن استقلال تهران است كه باید از سوی هواداران هم مورد تشویق قرار گیرد.
قلعه نویی درباره دیدار حساس تیمهای ملی فوتبال ایران و كره جنوبی در مرحله مقدماتی جام جهانی افزود : كره جنوبی فوتبالی پیشرفته را بازی می كند كه همیشه تیم ایران را اذیت كرده است.
وی با بیان اینكه كره جنوبی اردوهای آمادهسازی خوبی را برای رویارویی با ایران پشت سر گذاشته است، افزود: ایران در صورت برتری مقابل حریف خود راه آسانی را برای صعود به جام جهانی پیش رو خواهد داشت.
سرمربی استقلال از هواداران این تیم خواست تا با حضور در ورزشگاه آزادی از تیم ملی حمایت كنند.
وی درخصوص حضور بازیكنان ملی پوش استقلال تهران در تیم ملی و نزدیك بودن شهرآورد پایتخت گفت: بدون شك این امر تاثیر نامطلوبی بر روند دو تیم استقلال و پرسپولیس میگذارد، باید شرایطی فراهم میشد تا دو بازی با فاصله بیشتری برگزار میشد.
قلعه نویی در مورد دیدار استقلال در نخستین روز سال جدید افزود : اعلام برنامههای لیگ برتر برای تیمها غنیمت است و در اینباره از سازمان لیگ برتر تشكر میكنم.
تیم استقلال تهران عصر چهارشنبه در هفته بیست و پنجم لیگ برتر با نتیجه پرگل ۵بر یك تیم راه آهن تهران را شكست داد.
اظهار نظر سرمربی استقلال در آستانه بازی با پرسپولیس
قلعهنویی: اول پیروزی در دربی، بعد گل های زیاد
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: افكار من برای بازی دربی گرفتن 3 امتیاز است و اگر توانستیم گلهای زیاد میزنیم.
سلام دوستان آبی دل.منم این برد دلچسب رو تبریک میگممبارک همه باشه.انشاالله دربی رو هم به همین شکل ببریم راستی دوستانی که میگفتند سایت رسمی استقلال اجازه ساخت پروفایل با عدد رو نمیده تازگی تست کردند من یه پروفایل با همین نام کاربری(Farzin07) ساختم بدون مشکل با موزیلا تست کردم مشکل نداشت.تا جمعه هفته آینده فعلا بای
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)