چه عجب حداقل علي تو فحش ندادي
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
چه عجب حداقل علي تو فحش ندادي
باید قبول کرد الغرافه تیم خوبی بود ولی مطمئن باشید صعود می کنیم
به نظر من هم بهترینای زمین حقیقی و کریمی بودن ... بیچاره وقتی دفاع هیچ کاری نمی کنه چجوری باید همه توپ ها رو بگیره ؟؟ وقتی یه نفر مهاجم میاد از بین سه تای ما به دروازه می رسه اون دروازه بان بیچاره باید چی کار کنه ؟؟اصلا با کبوندن خقیقی موافق نیستم بیچاره خیلی خوب بازی میکنه خودشم ثابت میکنه ولی مشکل ما دفاع کندمون بود تا یه توپ می فرستادن تک به تک میشد تک به تک گرفتنم کار سختیه بیچاره فقط اون توپ که از دستش رها شد تقصیرش بود که اگه اونم دفاع جا گیریش خوب بود گل نمیخورد
ولی مطمئنا خیلی خیلی ضعیف تر از اونیه که بتونه پرسپولیس رو با این نتیجه ببره ، من امروز اصلا هیچ نشانه ای از بازی های قبلی پرسپولیس ندیدم ... هر پاس تو عمقی از پشت نوری می دادن تک به تک می شد ...باید قبول کرد الغرافه تیم خوبی بود ولی مطمئن باشید صعود می کنیم
آقایون ما صعود خواهیم کرد 100 درصد
خوب اون که معلومه ... ولی وقتی از این اعراب می بازیم اونم با این نتیجه از درون دارم می سوزم ...آقایون ما صعود خواهیم کرد 100 درصد
بي جهت به دنبال تلافي کردن زودهنگام بودنولی مطمئنا خیلی خیلی ضعیف تر از اونیه که بتونه پرسپولیس رو با این نتیجه ببره ، من امروز اصلا هیچ نشانه ای از بازی های قبلی پرسپولیس ندیدم ... هر پاس تو عمقی از پشت نوری می دادن تک به تک می شد ...
هر چه بيشتر ميخوردن بيشتر بي محابا ميشدن تا برسونن توپ رو به حمله
البته در برخي اوقات شانس که نه ولي دقت کافي برا گل کردن توپ هم نداشتن اون هم از رو عجله بود
دفاع رو بهتره فقط به اون نفرات آخر ندونين کل تيم از جلو تا عقب در کار دفاعي بايد شرکت کنن
بابا این رفتارتون خیلی بی رحمیه خدایی
بابا بزارین تیم اگه صعود نکرد بعد فحش بدین !
مگه اولین باره نیکبخت با دست توپو میزنه ?؟
Last edited by ali_ranger22; 21-04-2009 at 21:45.
من به کاربر های دیگه کاری ندارم ولی اینکه شما میایید تماشاچی های ایران رو با شرق آسیا مقایسه می کنید درست نیست! چرا؟ چون فوتبال اونها توش مزخرفات و باند بازی های ایران رو نداره که اگه داشت انقدر پیشرفت نمی کرد. کلا دیدن بازی های تیم های ایرانی خیلی حوصله و اعصاب می خواد ، البته با بد و بیراه و حرص خوردن مشکلی حل نشده و نمیشه!
ما که نمیگیم صعود نمیکنیم مشکل ما اول شدن و باختن به عرباست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)