اها ساعتش از 2 تا 7 صبحه.شما کی دانلود کردین که تونستین اینقدر دانلود کنین همین تازگی ها؟؟!!!
اها ساعتش از 2 تا 7 صبحه.شما کی دانلود کردین که تونستین اینقدر دانلود کنین همین تازگی ها؟؟!!!
ساعات شبانه را غوض کردن؟
دیگه4-9 نیست؟
طرح تابستانی 4 تا 9 ایشون ساعات طرح رمضان رو گفتن
بچه ها به طور متوسط شبانه چقدر دانلود می کنید؟
یک ماهی میشه که شبانه مشکل دارشده دوسته گرامی با سایفون هم همینجوره ولی بازخوبیش اینکه سرعت حداقل صفرنمیشه.
البته وبگردی خوبه.
سلام دوستان من گاهی اوقات یه نفر اضافی روی صفحه مربوط به تنظیمات مودم میدیدم ولی جدی نمیگرفتم و فکر میکردم قاطی کرده چون تو خونه ما چهار وسیله ی متصل به مودم داریم ولی گاهی 5 تا و بعضا بیشتر روی صفخه نمایش داده میشد ...
من یه رمز خیلی سخت
@#Omid@87191369@#@#Omid@87191369@#
هم رو مودم گذاشته بودم از گزینه ی WPA2-PSK و فکر میکردم دیگه هک نمیشم ولی امروز داماد گردن شکسته با یه نرم افزاری که تو گوشیش داشت خیلی راحت رمز مودم من و همسایه ها رو نشون داد و فهمیدم کسی در این نزدیکی داره از نت من استفاده میکنه چون من روزا خونه نیستم و فکر میکردم حجم مصرفی کار مامانمه و بهش هم چیزی نمیگفتم که ناراحت نشه ...
خلاصه الان بگید چه گِلی بریزم که دیگه هک نشم ... خواهشا زیر دیپلم هم بگید... ممنون. منتظرم ...
مدل مودمم هم زایکسل
DEL1202-T10B/W
هستش ...
یه تصویر هم از صفخه اول براتون ضمیمه می کنم.
خواهشا راهنماییم کنید. مرسی ...
![]()
این نرم افزار ها فقط مودم هایی رو میتونند هک کنند که WPS اون روشن باشه. شما اول WPS مودمت رو خاموش کن اگه هم بلد نیستی با مدل مودمت سرچ کن گوگل بعد هم رمزتو عوض کن
ممنون، ولی مشکل از اون نیست ...
یعنی راه حلی نیست که کسی نتونه هکت کنه... مودمم هم فکر نکنم مودم بدی باشه ... تنظیماتی چیزی نداره که هکو سختر کنه ...
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تابپبک بالا رو بخونید یه سری راهکار نوشته
ولی معمولا با فیلتر مک میتونید کاری کنید که فقط خودتون و آشناهاتون وصل بشن
باید تو مودم ثبت کنید مک آدرس دستگاه های متصل به مودم رو
مثلا گوشیتون یک مک آدرس داره،لبتاب یه دونه داره ،رس-یو-ر اگر آنتن و کارت شبکه داشته باشه هم داره و موبایل های افراد خونه هم همچنین
اینها رو تو مک فیلتر مودم وارد کنید تا فقط خودتون و افراد خونه بهش متصل بشن
یا راه دومی هم هست و اون آی پی فیلتر
البته خودم تا حالا هیچکدوم رو انجام ندادم چون دور و برم کسی نیست که هک کنه،خلاصه نکات امنیتی بالا رو رعایت کنید و رمزتون رو دوباره عوض کنید و اگر دیدید طرف دوباره شما رو هک کرده
یه تایپیک بزنید برای همون مک فیلتر تا ببینیم چطور برای مودم شما میشه اینکارو کرد،چون مودم به مودم فرق داره
Last edited by محمد7966; 23-10-2016 at 08:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)