--------------
--------------
Last edited by DJ POLESTAR; 06-01-2014 at 20:51.
سلام عزیزان من برای دوره 45 روزه ثبت نام کردم ولی شنیدم مدرک بالای دیپلم سپاه پذیرش نمیکنه به نظرتون درسته؟ چون اگه اینطوری باشه دگه ادامه ندم با تشکر از پاسخ هاتون
آقا جون هرکی دوس دارین اگه کسی جدیدا واسه گرفتن کسری جبهه اقدام کرده بگه چندتا سوال دارم ازش
من اینو توی یه فروم دیگه پست داده بودم گفتم اینجا هم بزارم چون زیاد سوال میشه در موردش:
کسری جبهه پدر:
پدرتون باید بره ارگانی که اعزام شد(سپاه ، ارتش ، بسیج و ...) نیاز نیست که به محل خدمتش بره! مثلا اگه از سپاه شهرش اعزام شده به اهواز باید بره به سپاه شهرش نه یگان خدمتیش تو اهواز!کسری تعلق گرفته بهتون ذکر شده و یک رو نوشت داره زیرش به نظام وظیفه.
مدارکی که میخوان: 1- 2 قطعه عکس 3*4 2- نامه یگان خدمتی مشمول(اشتغال به خدمت) 3- کپی همه صفحات شناسنامه مشمول (و برادران) + شناسنامه پدر و کارت ملی 4- یک عدد CD خام
این مدارک رو که دادین یک برگ گواهی کسری بهتون میدن خطاب به یگان خدمتیتون که توش
شما نیاز نیست کاری انجام بدین و پلیس +10 هم هیچ کسری رو ثبت نمیکنه! همون جایی که مدارک رو تحویل گرفت خودشون کسری رو توی سیستم جامع نظام وظیفه ثبت میکند. بعد 10-20 روز(بستگی به سرعت ثبت) شما باید برید پلیس +10 و برگه اعزامتون رو پرینت بگیرید(توش باید مقدر کسری ذکر شده باشه وگرنه هنوز ثبت نشده) این برگه اعزام + اون برگه ای که خطاب به یگان خدمتی تون داده بودن رو ببرید پادگان! تمام!
پ.ن: من پدرم از دو مکان مختلف اعزام شده بود برای همین باید از دو جا نامه میگرفت . بعد از پیگیری که داشتیم بهمون گفتن که کسری رو فقط میشه 1 بار ثبت کرد. پس اگه وضعیت مشابه من رو دارید یک نامه از مکان 1 بگیرید خطاب به مکان 2 و کسری رو در مکان 2 ثبت کنید! خودشون در جریان هستن معمولا...
سلام
از سپاه فجر شیراز پرسیدم گفتن بالای لیسانس پذیرش دیگه نداریم
ممنون ، من خواستم همین سوالو بپرسم ، اما من سال 89 سریعاً گرفتم گواهی رو ، هنوز دارمش که الان میخام برم خدمت ، به نظرت چی کار کنم ؟!
با سلام
طبق این پستهایی که خوندم سربازهای لیسانس نزاجا ارتش چه شرایط دار و چه بدون شرایط % 99 میوفتن شهرشون.
ایا این صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
خیر دوست من اصلا صحت نداره من از خوزستان افتادم کرمان 22 ساعت راه داشتم تا برسم به پادگان دوستم شرایط داشت از گرگان افتاد قوشچی یکی دیگه از از مشهد به زاهدان و ................
اگر شرایط داری میتونی یکم روش حساب کنی جدیدا تقسیمات رو خیلی بد انجام میدن
خوب ما هم اموزشیمون تموم شد . اموزشیم تو کهریزک تهران بود که بد نبود . اوفتادم پادگان امام خمینی نزدیک میدون انقلاب یگان پشتیبانی . از یه طرف شبانه دانشگاه اراک مهندسی کامپیوتر قبول شدم /
حالا من موندم یه تصمیم . خدمت یا دانشگاه ؟![]()
با سلام
تقسیمات نزاجا ارتش بعد از آموزشی با نیروی انسانی نزاجاست یا نیروی انسانی سماجا؟؟
با تشکر
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)