تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1773 از 2199 اولاول ... 7731273167317231763176917701771177217731774177517761777178318231873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,721 به 17,730 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام من در حال حاضر از سرویس مخابرات استفاده میکنم و مخابرات برای استان نامحدود دیگه ارائه نمیکنه و هیچ شرکتی جز مخابرات برای منتطقه ی ما سرویس نمیده من روزانه 20 ساعت با اینترنت سر و کار دارم دانلود نمیکنم و فقط وبگردی دارم میخوام نامحدود بگیرم چون هزینه ی شارژم خیلی بالا میشه میخوام وایمکس مبین نت بگیرم از طرحهای نامحدود چه طرحی رو بگیرم خوبه سرعتش روی 50 تا 60 باشه کافیه

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

نامحدودهای 24 ساعته که سرعتشون افتضاحه، اما نامحدود اداری (8 صبح تا 8 شب) با سرعت 512 کیلوبیت ماهی 42 تومنه و سرعت مد نظر شمارو داره، اما 12 ساعت بیشتر وصل نیست. فکر کنم همون مخابرات برای شما بهتر باشه، چون حجم اضافه ی مخابرات خیلی ارزون تر از مبین نته، از طرفی طرح های ارزون تری هم داره.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب پس یه سوال دیگه، میشه واسه‌ی یه اشتراک دو مودم خرید؟ یکی جیبی یکی دسکتاپ؟ بعد اگر جواب مثبت هست میشه همزمان ازش استفاده کرد؟
    بله میشه ولی بفهمن اکانتت تعلیق میشه ، همزمان که اصلا فکرشم نکن استفاده کنی که اکانتت به ملکوت می پیونده

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

4. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام من در حال حاضر از سرویس مخابرات استفاده میکنم و مخابرات برای استان نامحدود دیگه ارائه نمیکنه و هیچ شرکتی جز مخابرات برای منتطقه ی ما سرویس نمیده من روزانه 20 ساعت با اینترنت سر و کار دارم دانلود نمیکنم و فقط وبگردی دارم میخوام نامحدود بگیرم چون هزینه ی شارژم خیلی بالا میشه میخوام وایمکس مبین نت بگیرم از طرحهای نامحدود چه طرحی رو بگیرم خوبه سرعتش روی 50 تا 60 باشه کافیه
    از شرکت هایی مثل های وب بگیرید بهتر از مبین هست ، مبین برای نامحدود اصلا بدرد نمیخوره و به قول امیر جان همون مخابرات بمونی بهتر از مبین نت هست چون خرجش خیلی بیشتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

بله میشه ولی بفهمن اکانتت تعلیق میشه ، همزمان که اصلا فکرشم نکن استفاده کنی که اکانتت به ملکوت می پیونده

یک سوال شما امتحان کردید یا اطلاع دارید ساعت 8 نامحدود تموم میشه یک اشتراک دیگه میتونم فعال کنم اینم اگر بفهمن اکانت رو حذف میکنن

خوب با این شرایط فقط یک گزینه دارین 512 نامحدود ایرانسل

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من الان خوابگاه هستم، در جای فعلی توان آنتن فقط ۴۰ درصد هست. و میزان CINR با ReUSe1 و Reuse3 برابر ۱۳ و ۱۸ هست همینطور RSSI برابر -۸۳ است.

خب من در یه اتاق دیگه که موقعیت بهتری از جهت آنتن داره ۴ خط آنتن رو دارم و کیفیت قاعدتا بهتر هست.

الان تست سرعت گرفتم و سرعت با دو خط آنتن خوب بود ولی نوسان داره.

خب مشکل من اینه که اتاق فعلی جای خوبی هست از هر نظر بجز آنتن. حالا سوالم اینه به نظرتون به همین ۲ خط آنتن اطمینان کنم؟ میخوام تقریبا حداکثر سرعت موثر رو داشته باشم و زیاد افت سرعتی نداشته باشم. فعلا که با دو خط آنتن به نظر میاد اینو دارم اما میخوام بدونم که به نظرتون میارزه یه اتاق بدتر با آنتن‌دهی بهتر برم؟
    Last edited by MasterGeek; 07-09-2013 at 22:45.

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من الان خوابگاه هستم، در جای فعلی توان آنتن فقط ۴۰ درصد هست. و میزان CINR با ReUSe1 و Reuse3 برابر ۱۳ و ۱۸ هست همینطور RSSI برابر -۸۳ است.

خب من در یه اتاق دیگه که موقعیت بهتری از جهت آنتن داره ۴ خط آنتن رو دارم و کیفیت قاعدتا بهتر هست.

خب مشکل من اینه که اتاق فعلی جای خوبی هست از هر نظر بجز آنتن. حالا سوالم اینه به نظرتون به همین ۲ خط آنتن اطمینان کنم؟ میخوام تقریبا حداکثر سرعت موثر رو داشته باشم و زیاد افت سرعتی نداشته باشم. فعلا که با دو خط آنتن به نظر میاد اینو دارم اما میخوام بدونم که به نظرتون میارزه یه اتاق بدتر با آنتن‌دهی بهتر برم؟
    83- به نظر من مقدار قابل قبولی نیست. در هر صورت خوددانید.

9. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

وضعیت خونه ی منم تقریباً مثل شماس. من خیلی روی این قضیه کار کردم. جاهای مختلف خونه رو تست کردم تا بهترین جارو پیدا کنم. طبق تجربه من تنظیم بهتر تأثیری چندانی روی سرعت دانلود نداره، اما روی سرعت آپلود تأثیر داره.
    خود شمام میتونی در دو نقطه ای که گفتی تست کنی. ولی در نهایت من هم ترجیح میدم مودم در جایی باشه که آنتن دهی قوی تره.

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وضعیت خونه ی منم تقریباً مثل شماس. من خیلی روی این قضیه کار کردم. جاهای مختلف خونه رو تست کردم تا بهترین جارو پیدا کنم. طبق تجربه من تنظیم بهتر تأثیری چندانی روی سرعت دانلود نداره، اما روی سرعت آپلود تأثیر داره.
    خود شمام میتونی در دو نقطه ای که گفتی تست کنی. ولی در نهایت من هم ترجیح میدم مودم در جایی باشه که آنتن دهی قوی تره.
    روی سرعت دانلود هم تاثیر داره. و مهم تر از اون با سیگنال ضعیف شما نمیتونید انتظار با ثباتی رو داشته باشید و ممکنه سرعتتون هر لحظه کم و زیاد بشه. همچنین پینگ هم به شدت افزایش پیدا میکنه و به همین دلیل موقع باز کردن پیج هم ، ممکنه به مشکل بر بخورید. در ضمن مقدار CINR که مقدار نویز رو نشون میده و تاثیر مستقیم بر اینترنت میزاره باید مقدارش حداقل 18 باشه و مقدار 30 هم عالیه ولی ایشون مقدار 13 رو دارن که به نظر من خیلی بده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دیشب خیلی داغون بود ... آی پی خوب بهم نداد ...
    1.86 گیگ دان شد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •