تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1773 از 2376 اولاول ... 77312731673172317631769177017711772177317741775177617771783182318732273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,721 به 17,730 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سيد مهدي رحمتي، وحيد طالب لو، رحمان احمدي، هادي عقيلي، سيد جلال حسيني،محسن بنگر، پيروز قرباني، حسين كعبي، مجيد غلام نژاد، حسن اشجاري، ستار زارع، مازيار زارع ، كيانوش رحمتي، حسين كاظمي، محمدرضا خلعتبري، محمد نوري، مسعود شجاعي، احسان حاج صفي، ميثم بائو ، كريم باقري، جواد نكونام، وحيد هاشميان ،آرش برهاني، سيد محمد مهدي سيد صالحي،سياوش اكبرپور بازيكناني هستند كه بايد راس ساعت 12 روز پنج شنبه مورخ 17/11/87 خود را در محل هتل آكادمي ملي فوتبال به كادر فني تيم ملي معرفي كنند .

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط یه چیزی که باعث نگرانی میشه نبود بازیکنای ملی پوش تو تمرینات هست تا بازی دربی
    من دوست دارم بازیکنای استقلال تو تیم ملی بازی نکنن ، چون مصدومیتش وبال گردن باشگاه میشه ...

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها برنامه 90 درباره کارت زردی که نیکبخت گرفته بود چی گفت؟
    من درست اون بخشهای که در مورد پرسپولیس حرف می زد را ندیدم و حتی فکر میکنم در این مورد حرفی نزد!
    اما قبلش خود فردوسی پور گفت که داور به بازیکن پیام اخطار داده اما حقیقتش درست ندیدم که در موردش حرف زده باشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یه تاپیک این بغل زدن که استقلالی هستی یا پیروزی

برین اونجا رو بترکونین

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی سایپا با کره ساعت چنده؟

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من درست اون بخشهای که در مورد پرسپولیس حرف می زد را ندیدم و حتی فکر میکنم در این مورد حرفی نزد!
    اما قبلش خود فردوسی پور گفت که داور به بازیکن پیام اخطار داده اما حقیقتش درست ندیدم که در موردش حرف زده باشه.
    کاملا واضح بود که کارت زردرابه نیکبخت واحدی داد . تویک صحنه پرید بالا و به جای توپ با ضربه برگردون سربازیکن حریف راشوت کرد.دیدید گفتم این 90ارزش اس ام اس زدن رانداره

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کاظمی همین الان با ایسنا مصاحبه کرده گفته مشکل خاصی ندارم به دربی میرسم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگرتفاضل گلمون 3تابیشتربود می تونستیم تفاضل گلمونو بذاریم با گل های زده تیمهای دیگه رقابت کنه که سوم بشیم توجدول

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا یکی بیاد این تیم جم کنه ! هر کی میاد جلوش پاره پورش میکنه !

میثم منیعی چه پاسایی میداد ! بنظرم بجا امیر ابادی میزارتش جمعه ! فقط یکم سوتی زیاد میده !
    طالب لو هم حق داشت ! این همه پنالتی گرفته بود !

نعیم سعداوی: برنامه خاصی برای استقلال داریم.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از باخت مقابل استقلال
    ياوري: سيل و زلزله هم نمي‌تواند مقابل استقلال دوام بياورد
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت: فكر نمي‌كنم سيل و زلزله هم بتواند از پس استقلال برآيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمود ياوري درباره باخت 5 بر يك مقابل استقلال اظهار داشت: من بايد خيلي عصباني و ناراحت باشم اما فوتبال يك طرف برد دارد و يكطرف باخت. فكر نمي‌كنم سيل و زلزله هم مقابل استقلال بتواند دوام بياورد. بهترين استقلال 10 سال اخير را مي‌بينيم و افتخار مي‌كنم در دقايقي از بازي برتر از اين تيم بوديم.
    وي افزود: نيمه اول را منصفانه باختيم اما با 10 نفره شدنمان شرايط برايمان سخت شد. استقلال با حضور فرهاد مجيدي در زمين تهاجمي‌تر شد. اين باخت براي ما سنگين بود چون هفته‌هاي آينده با سپاهان و ذوب‌آهن بازي داريم.
    سرمربي راه‌آهن تصريح كرد:‌ بايد اين بازي را فراموش كنيم. به استقلال تبريك مي‌گويم و اعتقاد دارم جهانبازي داوري بي‌نقصي داشت و به او هم خسته نباشيد مي‌گويم.
    ياوري با بيان اينكه بازيكنان خود را جريمه كرده ادامه داد: به جاي اينكه آنها شنبه در تمرين حاضر شوند جمعه بايد در تمرين حضور يابند ما 30 دقيقه مقابل استقلال 10 نفره بوديم با همه ترفندها و رجزخواني‌هايي كه در روزنامه‌ها كرده بوديم و فكر مي‌كرديم اين تيم به دليل بازي هفته آينده محتاط بازي مي‌كند نتوانستيم موفق شويم.
    سرمربي راه‌آهن با بيان اينكه درباره دربي صحبت نمي‌كند درباره بازي ايران مقابل كره جنوبي گفت: فوتبال ما فراتر از آسيا است و بايد در ورزشگاه آزاد كره را شكست دهيم.
    انتهاي پيام/ا
    Last edited by Alireza Taji; 04-02-2009 at 19:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •