بله 2مگ
بله 100% مودم رایگان و سیم کارت و فلش گذاشتن جای شبانه 5و10
بله 2مگ
بله 100% مودم رایگان و سیم کارت و فلش گذاشتن جای شبانه 5و10
Last edited by farshad0123; 15-11-2014 at 00:13.
من 9 ابان 5 مگ گرفتم شبانه ندارد
مودم و سیمکارت کجا بود . حالت خوبه؟؟؟ جملاتت یه جوریه همیشه میخوایی دفاع کنی . شما باید 3 ماه 5 مگ بدون شبانه بگیری تازه بهت یه سیمکارت میدن . اگر 5 مگ یک ساله بدون شبانه بگیری بهت مودم و خلاصه همه چیز میدن
احتمالا اینم به جمع alimail پیوسته شایدم از اول با هم دستشون تو یه کاسه بوده .فرشاد میتونی دست ما رو هم بند کنی ؟ من بیکارم![]()
بچه های دبستانی هم دیگه یکی دو جین سیم کارت اعتباری دستشونه ! 5 تومن میدی یه سیم کارت میدن به علاوه یک دونه هم هدیه ! تازه این که خود مخابرات هست و پولی بابت سیم کارت اعتباری نمیده و مجانیهفلش 4 و 8 گیگ تو حلقم ! یعنی کسی پیدا میشه با نت و رایانه و کنسول سر و کار داشته باشه یه فلش نداشته باشه اونم 4 و 8 گیگ
باید یک سال بکنن توی پاچت تا یه مودم 50 تومنی بدن
حالا هر کی نت داره خو خودش هم مودم داره دیگه
1 ریال هم که تعرفه ها باید قیمت عادی تفاوت نداره و مثل تهران شبانه 1 تا 7 صبح نیست ! اگه میشد ازشون خواست با رسم شکل نشون بدن کاربرها رو چه شکلی میبینن خیلی خوف
بود![]()
مقصر خودمونیم کی تمدید میکنم بهترین راه تخلیه و گرفتن نت از شرکت دیگست تعرفه ها همش یکین کل شرکت ها فقط دوسال پیش خوب بود االان دیگه هیچ فرقی نمیکنه
دوستان خوزستانی بهترین سرویس دهنده روی فیبرنوری کدوم شرکته؟؟ آسیاتک یا صبانت یا مخابرات ؟؟! لطفا بگید اگر شرکت بهتری هست بگید . ممنونم
بچه ها میگم اونایی که ایپیشون رو 2.189 قفل شده از کدوم شهرن؟
من الان از طریق ایپی محلم رو پیدا کردم میزنه ابادان![]()
این تاپیک مخابراطه فقط مطمئن باش همه میگن مخابراط ولی از نظر خودم صبانت
IP:2.189.130.***
شوشم میگه شوش مال شما خرابه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)