تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1772 از 1783 اولاول ... 77212721672172217621768176917701771177217731774177517761782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,711 به 17,720 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بجز شکایت کاری از دستم بر نمیاد وگرنه حتما انجام میدادم تا از شر این شرکت لعنتی راحت بشم
    گندترین شرکت صبانت هست بنظرم در ایران بخصوص به لحاظ خدمات و احترام به حقوق مشتری. البته هر کسی از منظر و تجربه خودش حرف میزنه.

صبانت برگشته به من میگه سه ماه طول می‌کشه و در کل زمان نمی‌تونیم بدیم.
    شکایت سامانه ۱۹۵ هم بی فایده هست. همش چرت و پرت هست. الان یک ماه هست که پرونده شکایت من در سامانه ۱۹۵ باز هستش و حتی تماس گرفتم و فایده نداشت و ۱۹۵ هم پاسخگو نیست میگه منتظر پاسخ باشید.

مشکل اینترنتم رو با دیتای گوشی این مدت برطرف کنم حتی اگر یکسال طول بکشه و دیگه توبه که برگردم به صبانت.
    صبانت در مجموع برا جمع آوری سرویس همیشه معروف بوده که اذیت می‌کنه.

جالب اینجاس که برا رانژه مشتری جدید سریع انجام میدم نهایت بین ۱ الی ۳ روز ولی برا جمع آوری مشکل دارن و سیم ندارن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چرا اصلا تخلیه باید برای مخابرات هزینه بر باشه ؟ مگه برای تخلیه چیکار میکنن ؟
    Last edited by Bensonw3x; 23-07-2021 at 12:35.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چرا اصلا تخلیه باید برای مخابرات هزینه بر باشه ؟ مگه برای تخلیه چیکار میکنن ؟
    وقتی دست همه توی دست هم باشه اوضاع بهتر از این نمیشه! شما حساب کن من شرکت دیگه هزینه سرویس 1 ساله رو دادم - اینجا اینجوری اذیت میکنه اونور هم میگه مشکل فقط از صبانت هست ... بنظر میرسه حداقل تا روی کار امدن دولت جدید وضعیت همینجور بمونه... یادش بخیر من زمان وزیر قبلی اقای واعظی توی یکی از شبکه های اجتماعی شکایت کردم فردای همون روز به من تماس گرفتن گفتن شما اونجا شکایت کردی مشکلتون چیه! الان 195 شکایت میکنی انگار هیچی به هیچی پیج وزیر هم بنظر میرسه صرفا جهت حمایت از تیم پرسپولیس تشکیل شده ...
    Last edited by hasanoooooooo; 23-07-2021 at 22:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

وقتی دست همه توی دست هم باشه اوضاع بهتر از این نمیشه! شما حساب کن من شرکت دیگه هزینه سرویس 1 ساله رو دادم - اینجا اینجوری اذیت میکنه اونور هم میگه مشکل فقط از صبانت هست ... بنظر میرسه حداقل تا روی کار امدن دولت جدید وضعیت همینجور بمونه... یادش بخیر من زمان وزیر قبلی اقای واعظی توی یکی از شبکه های اجتماعی شکایت کردم فردای همون روز به من تماس گرفتن گفتن شما اونجا شکایت کردی مشکلتون چیه! الان 195 شکایت میکنی انگار هیچی به هیچی پیج وزیر هم بنظر میرسه صرفا جهت حمایت از تیم پرسپولیس تشکیل شده ...
    خیر ربطی به این موضوع دولت فعلی و دولت بعدی نداره.. برید خدارو شکر کنید که در همین دولت فعلی شما بالاترین سرعت اینترنت رو در اختیارتون گذاشتن وگرنه به دولتهای قبل و بعدی برسیم اوضاع خراب تر میشه..
    شما زمانیکه در سامانه ۱۹۵ شکایت میکنید.. میتونید شکایت خود رو برای عدم رضایت اعلام کنید و به درخواست بررسی بار دوم بره.. زمانیکه به درخواست بار دوم میره ناظر و کارشناس منطقه بررسی میکنه و در صورت لزوم و داشتن مدرک و دلیل درست ازشون باز خواست میکنه و اگر حرف شما منطقی باشه مطمئنا برای شما مشکل رو حل خواهند کرد.. اما در بخش اول شکایت خود شرکت پاسخگو شما هستن.. در ضمن حواستون هم باید باشه در بخش مکالمات ادامه شکایت ندهید بلکه درست نگاه کنید تا شکایت برای بار دوم ثبت شود ...

5. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رفیق درخواست به مرحله بعد ارجاع داده شده - الان حدود 4 روز هست که درخواست تجدید نظر دادم ولی هنوز خبری نشده ... والا منظور شمارو از منطقی بودن حرف متوجه نمیشم! درخواست جمع اوری دادم دیگه از این منطقی تر؟ حدود دو هفته هست اوضاع ما اینه

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیر ربطی به این موضوع دولت فعلی و دولت بعدی نداره.. برید خدارو شکر کنید که در همین دولت فعلی شما بالاترین سرعت اینترنت رو در اختیارتون گذاشتن وگرنه به دولتهای قبل و بعدی برسیم اوضاع خراب تر میشه..
    شما زمانیکه در سامانه ۱۹۵ شکایت میکنید.. میتونید شکایت خود رو برای عدم رضایت اعلام کنید و به درخواست بررسی بار دوم بره.. زمانیکه به درخواست بار دوم میره ناظر و کارشناس منطقه بررسی میکنه و در صورت لزوم و داشتن مدرک و دلیل درست ازشون باز خواست میکنه و اگر حرف شما منطقی باشه مطمئنا برای شما مشکل رو حل خواهند کرد.. اما در بخش اول شکایت خود شرکت پاسخگو شما هستن.. در ضمن حواستون هم باید باشه در بخش مکالمات ادامه شکایت ندهید بلکه درست نگاه کنید تا شکایت برای بار دوم ثبت شود ...
    سامانه 195 در شرایط فعلی هیچ کاری نمیکنه. بنده شخصا با اپراتور 195 صحبت کردم اونم 2 بار و میگن صبانت در کل ایران این مشکل رو داره و باید منتظر باشید رفع بشه.
    این مشکل هم از اواسط اردیبهشت پیش اومده. یعنی درخواست جمع آوری های اردیبهشت ماه هنوز انجام نشده

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سامانه 195 در شرایط فعلی هیچ کاری نمیکنه. بنده شخصا با اپراتور 195 صحبت کردم اونم 2 بار و میگن صبانت در کل ایران این مشکل رو داره و باید منتظر باشید رفع بشه.
    این مشکل هم از اواسط اردیبهشت پیش اومده. یعنی درخواست جمع آوری های اردیبهشت ماه هنوز انجام نشده
    دوست من اصلا این صحبتی که میکنید منطقی نیست.. سامانه ۱۹۵ نتونه این موضوع رو جمع کنه غیر منطقی هست.. چراکه تحت هر شرایطی حتی شما میتونید با مراجعه به مخابرات و درخواست حضوری و کتبی و صحبت با رییس مرکز اینکار رو انجام بدید.. و یا حضوری به شرکت صبانت مراجعه کنید و در لحظه برای شما این کار انجام بشه.
    من تا به امروز هر شکایتی بجز ۱ مورد یا ۲ موردی که داشتم تمامیه شکایت ها کاملا روی پروسه رفته جلو و بدون مشکل حل شده.. طرفداری از سامانه یا شخص خاصی نیست.. اما یا شما مشکلتون چیز دیگری هست یا مشکل جای دیگه هست و بعد از شکایت شما این موضوع به کارشناس منطقه ارسال میشه و کارشناس منطقه بدون شک اگر مشکلی با سرویس دهنده نداشته باشید به راحتی جمع آوری رو برای شما میزنه و انجام میشه.. اینکه بگید با اپراتور حرف زدم و این جواب رو بهم داد شما درخواست بدید به مراجع بالاتر تا مشکلتون رفع بشه...
    امیدوارم مشکلتون زودتر رفع بشه.. ا

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من اصلا این صحبتی که میکنید منطقی نیست.. سامانه ۱۹۵ نتونه این موضوع رو جمع کنه غیر منطقی هست.. چراکه تحت هر شرایطی حتی شما میتونید با مراجعه به مخابرات و درخواست حضوری و کتبی و صحبت با رییس مرکز اینکار رو انجام بدید.. و یا حضوری به شرکت صبانت مراجعه کنید و در لحظه برای شما این کار انجام بشه.
    من تا به امروز هر شکایتی بجز ۱ مورد یا ۲ موردی که داشتم تمامیه شکایت ها کاملا روی پروسه رفته جلو و بدون مشکل حل شده.. طرفداری از سامانه یا شخص خاصی نیست.. اما یا شما مشکلتون چیز دیگری هست یا مشکل جای دیگه هست و بعد از شکایت شما این موضوع به کارشناس منطقه ارسال میشه و کارشناس منطقه بدون شک اگر مشکلی با سرویس دهنده نداشته باشید به راحتی جمع آوری رو برای شما میزنه و انجام میشه.. اینکه بگید با اپراتور حرف زدم و این جواب رو بهم داد شما درخواست بدید به مراجع بالاتر تا مشکلتون رفع بشه...
    امیدوارم مشکلتون زودتر رفع بشه.. ا
    داداش تو ایران دنبال صحبت منطقی هستی؟! این راهکار شما در مورد درخواست حضوری برای جمع اوری رو حتما با مراجعه به مرکز مخابراتی انجام میدهم و نتیجه رو برای دوستان میزارم... در مورد 195 هم باید بگم به کل دستش تو دست شرکت ها هست و معجزه ای نمیکنه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش تو ایران دنبال صحبت منطقی هستی؟! این راهکار شما در مورد درخواست حضوری برای جمع اوری رو حتما با مراجعه به مرکز مخابراتی انجام میدهم و نتیجه رو برای دوستان میزارم... در مورد 195 هم باید بگم به کل دستش تو دست شرکت ها هست و معجزه ای نمیکنه
    دوست من شما بیشتر از اینکه به دنبال حل کردن مشکلتون باشید.. به نظر میاد میخواد یکسری سیستم ها رو بکوبید...
    اگر این سامانه دستش با شرکتها در یک کاسه هست پس چرا درج شکایت کردید؟؟ پس غیر از این بوده..اما ببینید هر شرکتی یکسری قوانین و مقررات داخلی داره و یکسری مسائل ... وقتیکه اون مقررات رو ثبت کرده باشه و وزارت ارتباطات هم قوانین خارجی رو بهش داده باشه و تایید دو طرفه شده باشه.. به هیچ عنوان نمیتونه کار دیگه ایی انجام بده...
    اینکه میگید منطق و یا معجزه خدمتت عرض کنم که شرکت مخابرات بی دلیل کلاب هاوس رو فیلتر کرده بود...طرح شکایت کردم و عنوان کردن به دلیل مسائل امنیتی... بعد از این موضوع دوباره درخواست دادم و خواستم مدارک رو ارائه بده که مقامات بالاتر تایید کرده باشن یعنی نظیر وزرات ارتباطات و یا قوه قضاییه... هیچ مدرکی نداشت..درخواست رفت برای بررسی بیشتر...
    و پرونده فرستاده شد برای کمیته حقوق مصرف کننده.. این پروسه ۲ هفته طول کشید اما بعد از اینکه با من تماس گرفتن.. و مهلت ۲ روزه خواستن برای بررسی... بعد از ۲ روز از فیلتر دراومد و باهام تماس گرفتن و رضایت رو گرفتن...
    این یکی از شکایت های من بوده .. من از مخابرات بابت سرویس فیبر نوری از ایرانسل بابت سرویس tdlte از پتیاک بابت نویز.. از شاتل بابت بی دلیل بستن اکانت شکایت کردم و همه شکایتهام تا به امروز با ارسال به کارشناس منطقه و مقامات بالاتر خیلی راحت انجام شده و به نفع من مشترک بوده.
    پس اینی که میگید به نظر من یکجای کار مشکل داره.. شما اگر شکایتتون رو بستن ایرادی نداره باز شکایت کنید و درخواست بررسی بیشتر بدید.. بدون شک مشکلتون حل میشه..
    اگر مشکلتون حل نشد در توییتر به رییس سازمان ۱۹۵ آقای حمید رضوانی پیام بدید.. ممکنه دیر جواب بدن بهتون اما مشکلتون رو سریعا حل میکنن.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب متاسفانه مشکل بنده همچنان پا برجا هست و این شرکت با همکاری سازمان مقررات هیچ پیگیری و تلاشی در جهت رفع مشکل بنده که الان نزدیک به سه هفته هست درخواست جمع اوری رانژه رو ثبت کردم انجام نداده ... یه سازمان فقط باید بزارن رو 195 نظارت کنه الان مشکل اینجاست که من میخوام از 195 شکایت کنم ولی دستم به جایی بند نیست.. اگه راهکاری دارید ممنون میشم بگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •