آقا ساسان اندیشه وضعیتش چطوره؟ همچنان مشکل داره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا ساسان اندیشه وضعیتش چطوره؟ همچنان مشکل داره؟
بله دوست عزیزم با پشتیبانی امروز صحبت کردم گفتن که مراکز3 و 8 مشکل داره و به زودی برطرف میشه(البته اصلا به حرفاشون اعتماد ندارم 2020 تجربه بزرگی شد) اگه تا یه ماه اول سرویسم اوکی نشه جمع میکنم و میرم شاتل البته دیگه در دانلود کردن صرفه جویی میکنم(هرچند که واقعا دانلود سرعت 50 برام آرزو شده) واقعا چاره ای نیست چون Isp با کیفیتی در استان وجود نداره...
دستور trace تمام روتر هایی که بین مبدا و مقصد وجود داره رو تست کرده و IP تمام اون هارو رو واستون لیست میکنه که از این طریق شما متوجه می شید که اطلاعات رد و بدل شده از چه مسیری عبور میکنه..
فرقشم با ping در اینه که دستور ping فقط به شما میگه که اون ip خاص فعال هست یا نه و با چه سرعتی با شما تبادل اطلاعات میکنه..
اما دستور trace تک تک روتر هایی که بسته های داده تو مسیرشون باهاشون برخورد دارن رو نشون میده.
ممنون دوستان عزیز...
در مورد مسیر من اینجا توضیحات دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==
این سوالی هم که پرسیدم گفتم یه trace بگیرید بخاطر این بود که میخواستم مطمین بشم مسیر اذربایجان رو به شما دادن یا خیر؟!
و همونطور که دیدم مسیر اذربایجان رو دادن به اندیشه!!
این مسیر قبلش برای های وب بود. که بخاطر کار های عجیب زیر ساخت عزیز 4 روزی میشه که دادنش به اندیشه(حالا قبلش نمیدونم اندیشه هم مسیرش اذربایجان بود یا خیر؟!)....
از مهمترین ویژگی این مسیر پینگ پایینش هست....
رشت - اندیشه - پورت مخابرات - مرکز 4
.
.
یعنی الان که ساعت نزدیک 8 صبحه حدودا !! سرعت طوفانیهچی میشد بقیه ساعات هم همینجور با کیفیت باشه
اسپید تست هم این وسط هنگیده سرعتو 30 تا بیشتر میزنه
یعنی الان مثلا تو این انجمن بین صفحات میخوام جابه جا شم یا فلان تاپیکو باز کنم انگار دارم بین فولدر های هاردم چرخ میزنم
Last edited by SA.JJ.AD; 23-08-2013 at 06:44.
بله نامحدوداش اینطور هستن .
ولی حجمی ها محدودیتی ندارند .
دوستان خط 7 اندیشه وضعیت نامحدود چطوره؟؟
حالا موندم بین isp ها برم مبین وضع مبین برای من که تو محدوده گلسارم چطوره؟؟
مثلا نامحدود 128 چطوره؟
Last edited by shahrokhblash; 23-08-2013 at 09:19.
آقا یعنی چی مسخره کردن ما رو!!!
1مگ حجمی اندیشه ، روز سرعتش بالای 150 ولی 1شب تا 7 صبح بین 30تا50 نوسان داره!!!!
خب اینترنت نمیدی بگو نمیدم!
مثل چیز پشیمونم که این ماه حجمی گرفتم![]()
بردیاجان سرعت 2مگ محدود نوین تو ساعات مجانی و بقیه ساعات روز چقدره؟
من 723 دارم ؛
128 نامحدود 30 ؛ 512 نامحدود 70 ! ( اندیشه )
مبین هم 1 مگ نامحدود 130 تا سرعت میده .
مثل اینکه مهندس فنی شون هنوز نتونسته مشکل رو رفع کنه ...
نوین یا مبین ؟
مبین شبی 3 الی 5 گیگ میشه گرفت .
البته با آنتن کامل .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)