باشه من فردا اقدام میکنم .....
اون 1000 تومن فکر نکنم مهم باشه ولی اگر در کل یکهو دلار اینور اونور شد خبرت میکنم .....
باشه من فردا اقدام میکنم .....
اون 1000 تومن فکر نکنم مهم باشه ولی اگر در کل یکهو دلار اینور اونور شد خبرت میکنم .....
حالا شما تا 12 ساعت اقدام كن ! با جورج صحبت كردم ! گفته تا 12 ساعت آينده قيمت دلار تغيير نمي كنه ! درضمن جورجي برگشت گفت كه بهت بگم زود اقدام كن ، نگه نداري 48 ساعت بعد كه از كنترل جورجي خارجه)
آقا شرمنده اگر در ترجمه مشكلي پيش آمد كرده است.![]()
اين متن انگليسي:
Hi, my english is not really good and this message and the previous message were written by someone else (I mean I can't speak english good so I asked someone else to write for me)![]()
so I can't answer your letters later
اين هم ترجمش كه بعدا باز نگي اشتباه گفتم ها:
(سلام، انگليسي من زياد خوب نيست و اين مسج و مسجه قبلي رو كس ديگه اي برام نوشته بود. (منظورم اينه كه انگليسي خوب نميتونم حرف بزنم براي همين از كس ديگه اي خواستم برام بنويسه) بنابراين نميتونم بعدا جواب نامه هات رو بدم.
نه دوست عزیز این حرفها چیه
دیروز خیلی بهم کمک کردی و + امروز
مرسی
راستی مثل اینکه شما هم معتاد شدی ها
چند تا روستا داری ؟![]()
چه عجب مصطفی انلاین نیست
هر کی میدونه جواب بده
ایا r با xig در جنگ هستن
حداقل روابط شون چجوریه
معتاد كه آره معتاد شدم. هنوز 2 تا ويلج تو ورلد 10 بيشتر ندارم امتيازمم حدود 9000 تاست. تو ورلد 14 هم هستم. اونجا رنكم بهتره.![]()
تو دهکده کسه دیگه ای ساپورت داری ؟
احتمالا به اون دهکده که نیروهای تو توش هستن حمله شده(نود و پنج درصد اسکات شده)
وورلد 12 رو میگی ؟اصلا برای چی میخوای ؟
ولی در کل با هم الای هستن
چه خبر بچه ها ؟
با بی صفایی چیکار میکنید؟
راستی مصطفی جان من دیروز مریض بودم نتونستم برم بانک ,اگه امروز تو این هوا تونستم برم بیرون حتما برات میریزم
شرمنده بخاطر دیرکرد ,امیدوارم رو پولت درصد نکشی دی:
طبق آخرین تماسی که با هاش گرفتم
مصطفی را به جرم حمل نگهداری و مصره شدید مواد مخدر گرفتند
این نالوتی چه قدر از بچه های مردم را که به دام شدید اعتیاد تریبالی نکشید![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)