تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1772 از 2014 اولاول ... 7721272167217221762176817691770177117721773177417751776178218221872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,711 به 17,720 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

واقعا متاسفم... این همه حمله، این همه تلاش در نیمه ی اول اما....

تیم پرسپولیس در قسمت دفاع مشکلات اساسی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تمام این بازی یک سناریوی کامل و از پیش طراحی شده برای بر کناری منطقی وینگاداست تا بدون هیچ جنجالی بر کنار بشه...
    اگه دایی بیاد می دونید که باید با کریمی خداحافظی کرد؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این چه تعویضهائی بود که وینگادا انجام داد

تعویض مازیار خیلی اشتباه بود ..اخه بهادر عبدی کجاش 200 میلیون میرزه که بیاد تو این بازی و اونجور گند بزنه که گل پنجم رو خوردیم

بجای تعویض مازیار میتونست نیکی رو تعویض کنه و کریمی رو بیاره تو نوک حمله

نیمه دوم وسط زمین بباد رفت

علیرضا حقیقی هم خدا کنه قلم پاش بشکنه و بازی نکنه
    حالم ازش بهم میخوره

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5 سال همه بازیایه پرسپولیس رفتم استادیوم و تیممو تو سرما و گرما تشویق کردم.قبل از اونم همه رو تعقیب می کردم.
    به خاطرش دعوا کردم.کتک خوردم.مشروط شدم.خیلی به خاطرش تاوان دادم.
    اما یه عده ای تو مملکت از این مساله می ترسن.از این که تیمایی مثل پرسپولیس و استقلال طرفدار داشته باشن.اینا لیاقت طرفدار ندارن.
    البته حق دارن ما انقدر تو مملکتمون تفریح سالم داریم که دیگه چه نیازیه به فوتبال و با اون سرگرم شدن.
    دارن به هدفشون که زده کردن عاشقا از معشوقشونه برسن.
    اینا لیاقت ما هارو ندارن لیاقتشون همون ورزشگاه های قطره که خالیه.امروز 30 میلیون قرمز خورد شدن.
    پرسپولیس قبل از اینم باخته بود اما هیچ وقت تحقیر نشده بود.به همتون قول میدم پرسپولیس و استقلال رو از این فوتبال با سیاستشون حذف می کنن.همون طوری که پروین و حجازی و قطبی و دایی امثال اونارو حذف کردن.حالا هم نوبت رسیده به امیر قلعه نویی .لعنت به این سیاست

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

همون باقری و حیدری که تو خبرها اومده بود که مصدوم شدن دیدید که افتضاح بودن، یعنی دفاع شده بود دو نفره...
    کریمی هم که داره خودشا برای این تیم تلف میکنه ولی...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بهادر عبدی آورد تا این بازیکن استعدادش نشون بده و احتمالا براش مشتری پیدا بشه و یه ترنسفر موفق داشته باشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خیلی معذرت میخوام ولی وینگادا هم فقط بلده باد گلو بزنه!!!!!!!!!!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : علیرضا واحدی نیکبخت و هادی نوروزی با کارت زردی که در دیدار سه شنبه شب مقابل الغرافه دریافت کردند، از همراهی پرسپولیس در دیدار آتی مقابل الشباب امارات محروم شدند.
    علیرضا واحدی نیکبخت در نیمه دوم دیدار الغرافه قطر - پرسپولیس ایران به عمد مرتکب خطای هند شد تا با کارت زرد داور روبرو شود.
    او با کارت زردی که در دیدار الشباب عربستان - پرسپولیس دریافت کرده بود و کارت زرد بازی امشب دواخطاره و از همراهی تیمش در دیدار هفته پنجم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا محروم شد.
    هادی نوروزی نیز که در نیمه دوم دیدار با الغرافه وارد زمین شده بود دومین کارت زرد خود در این مسابقات را دریافت کرد و از بازی بعد محروم شد.
    تیم فوتبال پرسپولیس در هفته پنجم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا در شارجه امارات به دیدار تیم الشارجه می رود.

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عمو اينجا تاپيک متفرقه نيست که

گلهايي که زده شد به جز سومي الباقيش مهارش سخت بود : تيمي که فقط رو به جلو بره بي محابا دفاش راحت باز ميشه : دليل نداره که حقيقي رو گاو مثال بزني

اينم که ته شعار بود .

تيم روحيه ي جندگي نداشت . دليل نداره اين همه توهين .

روزي که 3 تا زديم با همين وينگادا زديم . چه ربطي داشت اين پستهاي کاربرا من موندم .

توي روزاي خوش تيم کسي نميگه نلو وينگادا اخراج بشه ، حقيقي گاوه ، علي آبادي ... ، توره ميخ پرچ رو ميمونه و گور پدرشون

سعي کنين هميشه روي حرفاتون باشين نه اينکه هر روز يه حرف .

بد بوديم باختيم همين .

عزیز شما هم دارید شعار میدید! یعنی چی گل هایی که زده شد گرفتنش سخت بود!! خوب این دروازه بان تو دروازه داره پول میگیره تمرین میکنه که گل مفت نخوره که 3 گل مفت خورد تو این بازی! اگه می خواست گرفتن توپ سخت باشه که خودم می رفتم تو بازی!
    من به شخصه از وینگادا حمایت نکردم و می دونستم با این مربی پرسپولیس به مشکل بر میخوره! نلو فقط از تیم های عربی شناخت داره چون باهاشون کار کرده. به فرض اینکه ما صعود کنیم باید با تیم های استرالیا یا ژاپن و کره بازی کنیم. آیا تیمی که میاد از تیم الغرافه 5 تا می خوره می تونه توی جو وحشتناک ورزشگاه های ژاپنی و کره ای دوم بیاره؟! اگر ویگاندا کارش خوب بود باخت های راحت توی لیگ نمی داد به هر تیمی!
    امیدوارم که این دلال بازی ها روزی با واگذاری تیم به بخش خصوصی تموم بشه! و داستان ادامه دارد...!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فقط امیدوارم با این نتیجه وینگادا زودتر از این تیم بره چون اصلا در حد پرسپولیس نیست
    از اولش هم اومدنش اشتباه بود وینگادا

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عزیز شما هم دارید شعار میدید! یعنی چی گل هایی که زده شد گرفتنش سخت بود!! خوب این دروازه بان تو دروازه داره پول میگیره تمرین میکنه که گل مفت نخوره که 3 گل مفت خورد تو این بازی! اگه می خواست گرفتن توپ سخت باشه که خودم می رفتم تو بازی!
    من به شخصه از وینگادا حمایت نکردم و می دونستم با این مربی پرسپولیس به مشکل بر میخوره! نلو فقط از تیم های عربی شناخت داره چون باهاشون کار کرده. به فرض اینکه ما صعود کنیم باید با تیم های استرالیا یا ژاپن و کره بازی کنیم. آیا تیمی که میاد از تیم الغرافه 5 تا می خوره می تونه توی جو وحشتناک ورزشگاه های ژاپنی و کره ای دوم بیاره؟! اگر ویگاندا کارش خوب بود باخت های راحت توی لیگ نمی داد به هر تیمی!
    امیدوارم که این دلال بازی ها روزی با واگذاری تیم به بخش خصوصی تموم بشه! و داستان ادامه دارد...!

پستم رو بد فهميدي

معناي گل مفت رو هم بگي خوبه

بنده موافق نلو نبودم و نيستم : کادري که توش کاشانيو قطبي نباشه نميشه روش حسابي باز کرد

تيم وقتي برد چرا کسي نگفت که بازيکنا ايراد دارن مربي و سرمربي ايراد دارن ؟

جالبه سر تعويض سرمربي تيم حرف در مياد استيلي تيم رو قهرمان کرد . پيرواني تيم رو ال کرد بل کرد

تا صبح هم همه بياين فحش بدين به کل تيم : بازيه بعد که تيم برد و صعودش قطعي شد همتون باز هم مياين حرفاتون رو 360 درجه تغيير ميدين و به به چه چه دارين

دليل نداره با يه شکست سنگين کل ماهيت تيم کوبيده بشه

حالا دوست دارين اينقدر فحش و بد و بيراه بدين تا . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •