واقعا متاسفم... این همه حمله، این همه تلاش در نیمه ی اول اما....
تیم پرسپولیس در قسمت دفاع مشکلات اساسی داره
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
واقعا متاسفم... این همه حمله، این همه تلاش در نیمه ی اول اما....
تیم پرسپولیس در قسمت دفاع مشکلات اساسی داره
تمام این بازی یک سناریوی کامل و از پیش طراحی شده برای بر کناری منطقی وینگاداست تا بدون هیچ جنجالی بر کنار بشه...
اگه دایی بیاد می دونید که باید با کریمی خداحافظی کرد؟؟؟؟؟؟
این چه تعویضهائی بود که وینگادا انجام داد
تعویض مازیار خیلی اشتباه بود ..اخه بهادر عبدی کجاش 200 میلیون میرزه که بیاد تو این بازی و اونجور گند بزنه که گل پنجم رو خوردیم
بجای تعویض مازیار میتونست نیکی رو تعویض کنه و کریمی رو بیاره تو نوک حمله
نیمه دوم وسط زمین بباد رفت
علیرضا حقیقی هم خدا کنه قلم پاش بشکنه و بازی نکنه
حالم ازش بهم میخوره
5 سال همه بازیایه پرسپولیس رفتم استادیوم و تیممو تو سرما و گرما تشویق کردم.قبل از اونم همه رو تعقیب می کردم.
به خاطرش دعوا کردم.کتک خوردم.مشروط شدم.خیلی به خاطرش تاوان دادم.
اما یه عده ای تو مملکت از این مساله می ترسن.از این که تیمایی مثل پرسپولیس و استقلال طرفدار داشته باشن.اینا لیاقت طرفدار ندارن.
البته حق دارن ما انقدر تو مملکتمون تفریح سالم داریم که دیگه چه نیازیه به فوتبال و با اون سرگرم شدن.
دارن به هدفشون که زده کردن عاشقا از معشوقشونه برسن.
اینا لیاقت ما هارو ندارن لیاقتشون همون ورزشگاه های قطره که خالیه.امروز 30 میلیون قرمز خورد شدن.
پرسپولیس قبل از اینم باخته بود اما هیچ وقت تحقیر نشده بود.به همتون قول میدم پرسپولیس و استقلال رو از این فوتبال با سیاستشون حذف می کنن.همون طوری که پروین و حجازی و قطبی و دایی امثال اونارو حذف کردن.حالا هم نوبت رسیده به امیر قلعه نویی .لعنت به این سیاست
همون باقری و حیدری که تو خبرها اومده بود که مصدوم شدن دیدید که افتضاح بودن، یعنی دفاع شده بود دو نفره...
کریمی هم که داره خودشا برای این تیم تلف میکنه ولی...
بهادر عبدی آورد تا این بازیکن استعدادش نشون بده و احتمالا براش مشتری پیدا بشه و یه ترنسفر موفق داشته باشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی معذرت میخوام ولی وینگادا هم فقط بلده باد گلو بزنه!!!!!!!!!!
کانون هواداران پرسپولیس : علیرضا واحدی نیکبخت و هادی نوروزی با کارت زردی که در دیدار سه شنبه شب مقابل الغرافه دریافت کردند، از همراهی پرسپولیس در دیدار آتی مقابل الشباب امارات محروم شدند.
علیرضا واحدی نیکبخت در نیمه دوم دیدار الغرافه قطر - پرسپولیس ایران به عمد مرتکب خطای هند شد تا با کارت زرد داور روبرو شود.
او با کارت زردی که در دیدار الشباب عربستان - پرسپولیس دریافت کرده بود و کارت زرد بازی امشب دواخطاره و از همراهی تیمش در دیدار هفته پنجم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا محروم شد.
هادی نوروزی نیز که در نیمه دوم دیدار با الغرافه وارد زمین شده بود دومین کارت زرد خود در این مسابقات را دریافت کرد و از بازی بعد محروم شد.
تیم فوتبال پرسپولیس در هفته پنجم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا در شارجه امارات به دیدار تیم الشارجه می رود.
عزیز شما هم دارید شعار میدید! یعنی چی گل هایی که زده شد گرفتنش سخت بود!! خوب این دروازه بان تو دروازه داره پول میگیره تمرین میکنه که گل مفت نخوره که 3 گل مفت خورد تو این بازی! اگه می خواست گرفتن توپ سخت باشه که خودم می رفتم تو بازی!
من به شخصه از وینگادا حمایت نکردم و می دونستم با این مربی پرسپولیس به مشکل بر میخوره! نلو فقط از تیم های عربی شناخت داره چون باهاشون کار کرده. به فرض اینکه ما صعود کنیم باید با تیم های استرالیا یا ژاپن و کره بازی کنیم. آیا تیمی که میاد از تیم الغرافه 5 تا می خوره می تونه توی جو وحشتناک ورزشگاه های ژاپنی و کره ای دوم بیاره؟! اگر ویگاندا کارش خوب بود باخت های راحت توی لیگ نمی داد به هر تیمی!
امیدوارم که این دلال بازی ها روزی با واگذاری تیم به بخش خصوصی تموم بشه! و داستان ادامه دارد...!
فقط امیدوارم با این نتیجه وینگادا زودتر از این تیم بره چون اصلا در حد پرسپولیس نیست
از اولش هم اومدنش اشتباه بود وینگادا
پستم رو بد فهميدي
معناي گل مفت رو هم بگي خوبه
بنده موافق نلو نبودم و نيستم : کادري که توش کاشانيو قطبي نباشه نميشه روش حسابي باز کرد
تيم وقتي برد چرا کسي نگفت که بازيکنا ايراد دارن مربي و سرمربي ايراد دارن ؟
جالبه سر تعويض سرمربي تيم حرف در مياد استيلي تيم رو قهرمان کرد . پيرواني تيم رو ال کرد بل کرد
تا صبح هم همه بياين فحش بدين به کل تيم : بازيه بعد که تيم برد و صعودش قطعي شد همتون باز هم مياين حرفاتون رو 360 درجه تغيير ميدين و به به چه چه دارين
دليل نداره با يه شکست سنگين کل ماهيت تيم کوبيده بشه
حالا دوست دارين اينقدر فحش و بد و بيراه بدين تا . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)