منطقه ما تحت پوشش 4جی ایرانسل نیست، مخابرات هم که اینترنت ش دیگه حتی به درد وبگردی هم نمیخوره
به نظرتان 3جی ایرانسل ارزش داره؟
منطقه ما تحت پوشش 4جی ایرانسل نیست، مخابرات هم که اینترنت ش دیگه حتی به درد وبگردی هم نمیخوره
به نظرتان 3جی ایرانسل ارزش داره؟
افت و خیز زیاد داره...در کل فعلا صد در صد نمیشه رو اینترنت سیار کشور حساب باز کرد..ولی از لحاظ قیمت بسته های طولانی مدت ایرانسل عالین
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
اگر اینها سواد داشتند که الان وضعیت اینترنت ما این نبود
خوشونو مصخره کردن،نوشته بعد اینکه سقف رد کردید هر گیگ 1500 حساب میشه این یعنی اینکه اون کور سوی امیدی هم که داشتم از بین رفت
من حساب کردم اصلا به صرفه نیست هیچ جوره
همین صفحه قبل گفتم تو این شرایط الان فکر میکنم به صرفه ترین گزینه بسته 100 گیگ ایرانسله مخصوصا برای کسایی که خطشون فیبره و به جز مخابرات از جای دیگه نمیتونن اینترنت بگیرن.من خودم با همون 3جی با سرعت بیشتر از 20مگابیت بر ثانیه هم دانلود کردم دوستان هم ادعا دارن که با 50 مگ هم گرفتن پس نگران سرعت نباشید
دوستان یکی توضیح بده
من الان دو سه سالی هست 512 نامحدود دارم
یعنی دیگه نامحدود نمی تونم داشته باشم و باید حجمی بگیرم!؟
یا هنوز 512 نامحدود برقراره؟
ضمن اینکه دانلود ماهانمم معمولا 17 گیگ بیشتره. گاهی وقتا ماهی 60 گیگ هم بیشتر دانلود می کنم
اون چیزی تا الان گفتن اونای که نا محدود دارن تا پایان قراردادشون که معلوم نیست کیه...خخخ...نامحدود میمونن...بهتره از خط تلفنتون به 2020 یه زنگ بزنی و مدت باقی مانده قرارداد رو ازشون سوال کنی..
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
پایان قرارداد یعنی زمانی که خودتون درخواست تخلیه بدید
به نقل از پورتال پرسش و پاسخ adsl سایت خود مخابرات:
باسلام من 512 نامحدود مخابرات دارم دوستان دیگه ای هم پرسیدن گفتید فعلا همون نامحدوده یعنی امکان داره نامحدودهارم حجمی کنن الان که برای ثبت نام جدید نامحدود ندارن تو روخدا انقدر استرس وارد نکنید ما با همین راضی هستیم
با سلام مشترك گرامي تا زمانيكه خود شما در خواست تخيله را ندهيد قابل استفاده خواهد بود.روابط عمومي
بله ولی همینطوره.چون سرویسی که من گرفتم اینطوریه.اینم لینکش.پس پرداخت هستم.تازه دارم میفهمم این روشی که پس پرداخت باشی و میزان مصرفت رو هم ندونی چه کلاه بزرگیه.یه مبلغی رو قبض میاد دیگه و ما هم مجبور به پرداخت میشیم درصورتیکه کسی نیست میزان مصرف منو ثابت کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من باید تمام استان ها سرویس های نامحدود حذف بشن، مخصوصا تهران . خراسان رضوی از سال 91 نامحدودهارو حذف کرد پدرمون در اومد از بس حجم خریدیم. 50 گیگ حجم رو 100 هزارتومن پول میدیم در ماه اونوقت شما تهرانی ها با 23 هزارتومن 100 گیگ دانلود میکنید.
بزرگوار شما اشتباه می کنی!
طبق همون لینکی که گذاشتی تا 10 گیگ 2600 بعد تا 40 گیگ 1600 و بقیه
هر چی بالای 40 گیگ رو 1000 تومن حساب می کنن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)