جالبه چندتا سایت هست که دانلود از اونا با بیشترین سرعت همون لحظه که بقیه دانلودام 0 بود انجام میشد.
باز 2 شبه بهتر شده
جالبه چندتا سایت هست که دانلود از اونا با بیشترین سرعت همون لحظه که بقیه دانلودام 0 بود انجام میشد.
باز 2 شبه بهتر شده
اره منم یه سایت پیدا کردم فقط از همون سرعت خوبه بقیه افتضاح.فک کنم دلیل اینکه بعضی از سایتا اینطوری هست اینه ک مخابرات یه کاری کرده ک از اون سایتی ک مشترکاش بیشترین دانلودو ازش دارن محدود میکنن.
ما هم داریم الانم اومدم یه تست کنم دیدم طبق معمول مشکلات پابرجاست زیاد خودتو خسته نکن خداروشکر از وقتی نتاشون خراب شده من دیگه دست از وبگردی برداشتم و الان عادت کردم امروزم جهت تست یه کم وبگردی کردم دیدم همینطوری هست ک شما میگی.ما که دیگه استفاده نمیکنیم از وای فای حداقل به نفعمون شد چون شیش ماهه فقط سی تومن به نت پول دادم قبلا ماهی چهل پنجاه تومن میدادم برای نت حداقل باز مخابرات ضرر میکنه ب درک که بیشتر ب نفع خودمون شد.شما هم سعی کل از اینترنت ایران برای باز کردن سایت بانک ملی استفاده کن وگرنه واس چیز دیگه بیخیال شو که الکی وقت و پولتو هدر میدی .خدا ایرانسلو از ما نگیره
این محدودیت سرعت در همه استان هست، اکثر سایتها نمیشه دانلود کرد، یه روشی هست میتونید با سرعت 1 مگابایت دانلود کنید.
بعضی سایتهای (آپلود) هستن که این مشکل رو ندارن اسمشون نمیگم خودتون پیدا کنید از قسمت (آپلود از آدرس) میتونید فایل های خود رو انتقال بدید سرور آپلودسنتر بعد با حداکثر سرعت دانلود کنید.
خوب چرا pv رو بستی حداقل اونجا میپرسیدیم
سلام
من مدتیه بیمارم و از طریق سرچ متوجه شدم شما هم در یکی از گفتگوها راجع به لووتیروکسین و عوارضش صحبت کردین و تنها کسی بودین که عوارضی شبیه عوارض من داشتین خواهشا اگر ممکنه با ایمیل من gkeyhan at gmail.com تماس بگیرید از ناظر هم میخام پیام من رو پاک نکنه و به دست Gregar برسونه چون راه دیگه ای نداشتم. در وضعیت سلامتی خوبی هم نیستم خدا خیرتون بده اگر هم میخان اینو پاک کنید پیام منو به دست ایشون برسونید یک دنیا ممنونم
دیروز بیش از 150 بار سیستمم IP عوض کرد.
صفحه هم اصلا باز نمیشد.
شما هم این مشکل رو دارید ؟؟
طرحمم 20 ماهه
توی سه روز ، مودمم بیش از 320 بار IP عوض کرده
کس دیگه ای هم مشکل حاد من رو داره ؟؟
کسی دیگه اینجا فعالیت نمیکنه؟
همه رفتن از مخابرات
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)