تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1771 از 1805 اولاول ... 77112711671172117611767176817691770177117721773177417751781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,701 به 17,710 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

همینی ک من پست قبلی گفتم دلیلش اونه
    جالبه چندتا سایت هست که دانلود از اونا با بیشترین سرعت همون لحظه که بقیه دانلودام 0 بود انجام میشد.
    باز 2 شبه بهتر شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه چندتا سایت هست که دانلود از اونا با بیشترین سرعت همون لحظه که بقیه دانلودام 0 بود انجام میشد.
    باز 2 شبه بهتر شده
    اره منم یه سایت پیدا کردم فقط از همون سرعت خوبه بقیه افتضاح.فک کنم دلیل اینکه بعضی از سایتا اینطوری هست اینه ک مخابرات یه کاری کرده ک از اون سایتی ک مشترکاش بیشترین دانلودو ازش دارن محدود میکنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    ی سوال دارم: اینا چ مرگشونه؟!؟!؟!؟!
    خدایی خسته شدیم دگ این کارا چیه؟! منم متاسفانه مخابرات دارم سرعت دانلود شبانم ک مشکل داره ی مدته هیچ الان یکی دو روزه وب هم نمیتونم برم!!شب و روز هم فرقی نداره.. نمدونم چرا ی سری سایتها مث همین فروم پی 30 ورد رو نمیتونم بدون قندشکن باز کنم.. اعصاب واسم نمونده خدایی .. چ کاریه آخه؟!چرا خو؟!
    شاید باورتون نشه من این دو روز واسه دانلود کردن ی زیرنویس مشکل دارم.. حتی ی لینک زیرنویس رو لیچ کردم اما بازم نمیشه!!!
    از دیروز صب اینجوریه ک اتفاقا دیروز صب ی 100 گیگ حجم گرفتم میدونم هیچ ربطی ب این نداره ولی کاش میدونستم داغونه کلی پول حجم نمیدادم!

دوستان کسی مشکل منو نداره؟
    کسی دلیل این مشکل رو نمیدونه؟ و آیا موقتیه انشالا و زود رفع میشه و یا شروع فصل سریالا باید هی مخابراتو فحـش بدیم؟!
    ما هم داریم الانم اومدم یه تست کنم دیدم طبق معمول مشکلات پابرجاست زیاد خودتو خسته نکن خداروشکر از وقتی نتاشون خراب شده من دیگه دست از وبگردی برداشتم و الان عادت کردم امروزم جهت تست یه کم وبگردی کردم دیدم همینطوری هست ک شما میگی.ما که دیگه استفاده نمیکنیم از وای فای حداقل به نفعمون شد چون شیش ماهه فقط سی تومن به نت پول دادم قبلا ماهی چهل پنجاه تومن میدادم برای نت حداقل باز مخابرات ضرر میکنه ب درک که بیشتر ب نفع خودمون شد.شما هم سعی کل از اینترنت ایران برای باز کردن سایت بانک ملی استفاده کن وگرنه واس چیز دیگه بیخیال شو که الکی وقت و پولتو هدر میدی .خدا ایرانسلو از ما نگیره

4. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

این محدودیت سرعت در همه استان هست، اکثر سایت‌ها نمیشه دانلود کرد، یه روشی هست میتونید با سرعت 1 مگابایت دانلود کنید.
    بعضی سایت‌های (آپلود) هستن که این مشکل رو ندارن اسمشون نمیگم خودتون پیدا کنید از قسمت (آپلود از آدرس) میتونید فایل های خود رو انتقال بدید سرور آپلودسنتر بعد با حداکثر سرعت دانلود کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این محدودیت سرعت در همه استان هست، اکثر سایت‌ها نمیشه دانلود کرد، یه روشی هست میتونید با سرعت 1 مگابایت دانلود کنید.
    بعضی سایت‌های (آپلود) هستن که این مشکل رو ندارن اسمشون نمیگم خودتون پیدا کنید از قسمت (آپلود از آدرس) میتونید فایل های خود رو انتقال بدید سرور آپلودسنتر بعد با حداکثر سرعت دانلود کنید.

خوب چرا pv رو بستی حداقل اونجا میپرسیدیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام
    من مدتیه بیمارم و از طریق سرچ متوجه شدم شما هم در یکی از گفتگوها راجع به لووتیروکسین و عوارضش صحبت کردین و تنها کسی بودین که عوارضی شبیه عوارض من داشتین خواهشا اگر ممکنه با ایمیل من gkeyhan at gmail.com تماس بگیرید از ناظر هم میخام پیام من رو پاک نکنه و به دست Gregar برسونه چون راه دیگه ای نداشتم. در وضعیت سلامتی خوبی هم نیستم خدا خیرتون بده اگر هم میخان اینو پاک کنید پیام منو به دست ایشون برسونید یک دنیا ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دیروز بیش از 150 بار سیستمم IP عوض کرد.
    صفحه هم اصلا باز نمیشد.
    شما هم این مشکل رو دارید ؟؟
    طرحمم 20 ماهه

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

توی سه روز ، مودمم بیش از 320 بار IP عوض کرده
    کس دیگه ای هم مشکل حاد من رو داره ؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

کسی دیگه اینجا فعالیت نمیکنه؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

همه رفتن از مخابرات

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •