تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1771 از 1783 اولاول ... 77112711671172117611767176817691770177117721773177417751781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,701 به 17,710 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این جواب رو به من دادن در سامانه 195:

باسلام مشترك گرامي: در حال حاضر به علت عدم وجود سيم رانژه در مراكز مخابرات كشور ، امكان جمع آوري رانژه خطوط وجود ندارد. اين موضوع توسط صبانت در حال پيگيري مي باشد تا اقدامات لازم توسط مخابرات مربوطه انجام گردد.
    یعنی چی به علت عدم وجود سيم رانژه در مراكز مخابرات كشور !؟

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی چی به علت عدم وجود سيم رانژه در مراكز مخابرات كشور !؟
    جونشون بالا بیاد
    بنظرم دارن اذیت میکنن.

میگن برا وصل مشترک جدید یک هفته ای انجام میشه ولی برای قطع کردن سرویس مخابرات قطع و تخلیه رو انجام نمیده و سیم رانژه نداره.

الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم.

3. این کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

جونشون بالا بیاد
    بنظرم دارن اذیت میکنن.

میگن برا وصل مشترک جدید یک هفته ای انجام میشه ولی برای قطع کردن سرویس مخابرات قطع و تخلیه رو انجام نمیده و سیم رانژه نداره.

الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم.
    درخواست تجدید نظر بدهید، اگر خط دیگری دارید سرویس جدید را برای آن خط بگیرید(حتی اگر خط جدید هم بگیرید فکر می کنم ارزانتر از سرویسهای تمدیدی صبانت در بیاید). اگر هیچکدام از راهها جواب نداد یا باید تمدید کنید یا از اینترنت موبایل و ... استفاده کنید.
    من هم 10 روز است ثبت نام کردم هنوز رانژه نشده.

5. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درخواست تجدید نظر بدهید، اگر خط دیگری دارید سرویس جدید را برای آن خط بگیرید(حتی اگر خط جدید هم بگیرید فکر می کنم ارزانتر از سرویسهای تمدیدی صبانت در بیاید). اگر هیچکدام از راهها جواب نداد یا باید تمدید کنید یا از اینترنت موبایل و ... استفاده کنید.
    من هم 10 روز است ثبت نام کردم هنوز رانژه نشده.
    درخواست تجدید نظر داده ام و منتظر نتیجه هستم
    به هیچ عنوان نه تمدید میکنم و نه دیگه سراغ صبانت میرم. دیگه توبه و غلط بکنم سمت صبانت بروم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

این جواب رو به من دادن در سامانه 195:

باسلام مشترك گرامي: در حال حاضر به علت عدم وجود سيم رانژه در مراكز مخابرات كشور ، امكان جمع آوري رانژه خطوط وجود ندارد. اين موضوع توسط صبانت در حال پيگيري مي باشد تا اقدامات لازم توسط مخابرات مربوطه انجام گردد.
    با سلام // این مورد متاسفانه در تمامی مراکز مخابراتی و تمامی شرکت ها داره اتفاق میفته و صرف یه شرکت خاصی نیست // هم بحث رانژه هم بحث جمع آوری با تاخیر بسیار زیادی داره انجام میشه /. علتش هم اینه که مخابرات میگه هزینه رانژه برای من صرف نمیکنه و باید حدود 110 تومن هزینه دریافت بشه بابت این موضوع

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم مطالعه بفرمایید

8. این کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام // این مورد متاسفانه در تمامی مراکز مخابراتی و تمامی شرکت ها داره اتفاق میفته و صرف یه شرکت خاصی نیست // هم بحث رانژه هم بحث جمع آوری با تاخیر بسیار زیادی داره انجام میشه /. علتش هم اینه که مخابرات میگه هزینه رانژه برای من صرف نمیکنه و باید حدود 110 تومن هزینه دریافت بشه بابت این موضوع

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم مطالعه بفرمایید
    اینها همش بهانه هست. شرکت ها میتونند یه بخشی از همون مبلغ رو بگیرن برا مشترکین جدید که نصب و جمع آوریشون هم سریع باشه. همینجوریش تعرفه تمدیدشون دولا پهنا غالب میکنند به ملت بدبخت و سود کلانی هم میکنند و حالا معطل یه سیم رانژه هستن؟!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

اینها همش بهانه هست. شرکت ها میتونند یه بخشی از همون مبلغ رو بگیرن برا مشترکین جدید که نصب و جمع آوریشون هم سریع باشه. همینجوریش تعرفه تمدیدشون دولا پهنا غالب میکنند به ملت بدبخت و سود کلانی هم میکنند و حالا معطل یه سیم رانژه هستن؟!!!
    الان که فعلا داستان این شده که هر شرکتی خودش سیم رانژه بیاره // و به همین دلیل مشترک داریم الان با تاخیر یک ماهه رانژه یا جمع آوریش انجام شده // به هر حال این روند تا اتمام دولت فعلی و تایید نکردن وزارت ارتباطات ادامه داره....

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در کمال پر رویی شرکت صبانت برگشته میگه 2 ماه و نیم هست برای تخلیه خط این مشکل برقراره و ممکنه حتی 6 ماه هم بشه- تا عمر دارم دیگه سراغ این شرکت نمیام -درخواست تخلیه دادم و درخواست تجدید نظر دادم خواهشا همگی فشار بیارید بهشون - من به چندین شرکت تماس گرفتم همه میگن ما مشکلی نداریم و مشکل فقط از صبانت هست ...

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

در کمال پر رویی شرکت صبانت برگشته میگه 2 ماه و نیم هست برای تخلیه خط این مشکل برقراره و ممکنه حتی 6 ماه هم بشه- تا عمر دارم دیگه سراغ این شرکت نمیام -درخواست تخلیه دادم و درخواست تجدید نظر دادم خواهشا همگی فشار بیارید بهشون - من به چندین شرکت تماس گرفتم همه میگن ما مشکلی نداریم و مشکل فقط از صبانت هست ...
    من هفته پیش درخواست تخلیه از شرکت آسیاتک دادم و یک روزه تخلیه شد ،شرکت جدید هم یک هفته زمان برد رانژه شد.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من هفته پیش درخواست تخلیه از شرکت آسیاتک دادم و یک روزه تخلیه شد ،شرکت جدید هم یک هفته زمان برد رانژه شد.
    بجز شکایت کاری از دستم بر نمیاد وگرنه حتما انجام میدادم تا از شر این شرکت لعنتی راحت بشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •