یعنی چی به علت عدم وجود سيم رانژه در مراكز مخابرات كشور !؟
یعنی چی به علت عدم وجود سيم رانژه در مراكز مخابرات كشور !؟
جونشون بالا بیاد
بنظرم دارن اذیت میکنن.
میگن برا وصل مشترک جدید یک هفته ای انجام میشه ولی برای قطع کردن سرویس مخابرات قطع و تخلیه رو انجام نمیده و سیم رانژه نداره.
الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم.
درخواست تجدید نظر بدهید، اگر خط دیگری دارید سرویس جدید را برای آن خط بگیرید(حتی اگر خط جدید هم بگیرید فکر می کنم ارزانتر از سرویسهای تمدیدی صبانت در بیاید). اگر هیچکدام از راهها جواب نداد یا باید تمدید کنید یا از اینترنت موبایل و ... استفاده کنید.
من هم 10 روز است ثبت نام کردم هنوز رانژه نشده.
درخواست تجدید نظر داده ام و منتظر نتیجه هستم
به هیچ عنوان نه تمدید میکنم و نه دیگه سراغ صبانت میرم. دیگه توبه و غلط بکنم سمت صبانت بروم
با سلام // این مورد متاسفانه در تمامی مراکز مخابراتی و تمامی شرکت ها داره اتفاق میفته و صرف یه شرکت خاصی نیست // هم بحث رانژه هم بحث جمع آوری با تاخیر بسیار زیادی داره انجام میشه /. علتش هم اینه که مخابرات میگه هزینه رانژه برای من صرف نمیکنه و باید حدود 110 تومن هزینه دریافت بشه بابت این موضوع
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم مطالعه بفرمایید
اینها همش بهانه هست. شرکت ها میتونند یه بخشی از همون مبلغ رو بگیرن برا مشترکین جدید که نصب و جمع آوریشون هم سریع باشه. همینجوریش تعرفه تمدیدشون دولا پهنا غالب میکنند به ملت بدبخت و سود کلانی هم میکنند و حالا معطل یه سیم رانژه هستن؟!!!
الان که فعلا داستان این شده که هر شرکتی خودش سیم رانژه بیاره // و به همین دلیل مشترک داریم الان با تاخیر یک ماهه رانژه یا جمع آوریش انجام شده // به هر حال این روند تا اتمام دولت فعلی و تایید نکردن وزارت ارتباطات ادامه داره....
در کمال پر رویی شرکت صبانت برگشته میگه 2 ماه و نیم هست برای تخلیه خط این مشکل برقراره و ممکنه حتی 6 ماه هم بشه- تا عمر دارم دیگه سراغ این شرکت نمیام -درخواست تخلیه دادم و درخواست تجدید نظر دادم خواهشا همگی فشار بیارید بهشون - من به چندین شرکت تماس گرفتم همه میگن ما مشکلی نداریم و مشکل فقط از صبانت هست ...![]()
من هفته پیش درخواست تخلیه از شرکت آسیاتک دادم و یک روزه تخلیه شد ،شرکت جدید هم یک هفته زمان برد رانژه شد.
بجز شکایت کاری از دستم بر نمیاد وگرنه حتما انجام میدادم تا از شر این شرکت لعنتی راحت بشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)