خاک تو سر شاتل با این بازی در آوردنش دو دقه میره رو 100 بعد دوباره بر میگرده رو همون سرعت گ..ی که بوده. 6 ساعت باید الاف یه دانلود بشیم مردم با 18 هزار تومن از صبانت بالای 200 دانلود میکنن ما با 30 تومن باید 20 دانلود کنیم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خاک تو سر شاتل با این بازی در آوردنش دو دقه میره رو 100 بعد دوباره بر میگرده رو همون سرعت گ..ی که بوده. 6 ساعت باید الاف یه دانلود بشیم مردم با 18 هزار تومن از صبانت بالای 200 دانلود میکنن ما با 30 تومن باید 20 دانلود کنیم![]()
خواهشا اسم نیارید:
من خودم 2 تا شرکت دیگه رو سرغ دارم که ساعت شبانه رایگان هم دارند ولی به دلایل زیر نمی گم.
1- چون خودتون سرویس ندارید پس 100 در 100 از اوضاع اونجا خبر ندارید.
2- اگر هم خوب باشه این شاتل ممکنه براش مشکل پیش بیاره.
ا ه ه ه ه ه .... این تاپیک هم گویا باید به سرنوشت صبانت دچار شه .... چرا مثل سگ و گربه به جون هم می افتید .... خجالت بکشید بابا ... همه مشکل دارن ... ولی چاره اینکه یا ISP رو عوض کنید و یا صبر کنید .... خلاص ...
پس یعنی شما میگی نگیم که صبانت بالای 200 سرعت میده؟
نگیم پارس آنلاین سرویسشو روی دو مگ میبنده؟؟
نگیم فن آوا 50 60 تا دانلود میده؟
آخه برادر من ، مگه شرکت خره؟
یعنی فکر میکنی خبر ندارن؟؟
از اون حرفا بود
باز هم خوب پست رو نخواندی .صحبت من با اون کاربر بود. گفتم چون خودتون سرویس ندارید و مطمئن نیستید اسم نبرید.
اگر شاتل خبر داشت کی سرویس رو روی 2 مگ می بنده مثل جنازه سرعت کاربرا رو محدود نمی کرد.
دوست داری بحث کنی نه برو با همون شریفی بشین بحث کن .
یعنی میفرمایین مدیران شاتل در مریخ قرار دارن؟؟
همینقدر که شما میتونی اینجا رو ببینی ، اونا هم میتونن ، تایپیک صبانت و پارس آنلاین توی فروم پی تی رو هم میتونن ببینن!
وقتی کاربری مثل شما که این همه از پشت کامپیوتر به شاتل فحش میدی ، حاضر نیستی یک هفته بی اینترنت باشی ، در عوض بری سرویستو عوض کنی (البته مثال میزنم ، حمله نمی کنم) ، شاتل مگه مغز خر خورده که تغییر رویه بده؟؟
کدوم یکی از بچه های همین تایپیک که شکایت دارن ، سرویسشونو عوض کردن که شاتل بخواد بترسه؟
شما میخوای با باقی موندن توی شاتل عذابش بدی ، باشه ، فقط میشه بفرمایین چطوری؟
آقا شما سرویس نداری الان حرف حسابت چیه؟
گفتم که من تازه چند ماهه اومدم شاتل قبلش یک شرکت دیگه بودم نمایندش اومد مفتخوری کنه فسخ کردم. بیشتر از یک هفته این شاتل دزد طول میکشه تا خظ من رو تخلیه کنه . اگه مثل فن آوا نشه که 4 ماهه مال شما رو تخلیه نکرده. 1 هفته هم طول میکشه نصب بشه. من منتظر مخابراتم که تو منطقه ما سرویس بده. اون یکی خط رو می ندازم مخابرات که هزینه نصب هم نداره خوب بود که می مونم و با شاتل فسخ می کنم بد بود می مونم تا سرویس جدید نصب بشه بعد از مخابرات می کنم ملتفت شدی حالا بعد اینها به شما چه ربطی داره؟
خب خودت اینا رو تعریف میکنی ، بعد آخرش میگی به شما چه؟؟
مگه من ازت قصه حسین کرد خواستم؟
بنده شما رو فقط مثال زدم
شمای نوعی میخوای با شاتل مبارزه کنی ، ولی حاضر نیستی بهاشو (2 هفته اینترنت نداشتن) بپردازی و ازش بکشی بیرون!
غیر از اینه؟
ضمنا بنده از شما برای حرف زدن در اینجا اجازه نگرفتم که برای حرف نزدن منتظر مجوز شما باشم!
تنها جمله ای هم که خوب بلدی: "به شما ربطی نداره"
من یادمه بچه که بودیم ، هر کی ازمون میپرسید که چرا فلان کارو کردی ، میگفتیم: به تو چه!
دستت درد نکنه منو یاد بچگی هام میندازی!
======================================
ضمنا اگه من تا صبح جواب بدم ، شما هم تا همون خود صبح جواب میدی
من به عنوان بزرگتر کوتاه میام و دیگه چیزی در این مورد نمیگم
از همه دوستان هم به خاطر این کل کل های بی فایده ، معذرت میخوام
من هم فقط واسه اینکه اعصاب بقیه به خاطر این کل کل ها خراب نشه کوتاه میام یکی به من pm زد گفت :
هرگز با خوک کشتی نگیر، خیلی کثیف میشوی و مهمتر اینکه او از کثیف شدنت لذت میبرد
دوستان این شاتل که واقعا مسخره هست.
من خواستم شرکتم رو عوض کنم گفت 3 روز خط رو جمع میکنیم ولی بعد 3 هفته که مرتب منو پیچوندن گفت فعلا معلوم نیست و شرکت هنوز کاراتو نکرده و شاید 2 هفته دیگه طول بکشه شاید 2 روز.
منم چون نیاز داشتم مجبور شدم دوباره همون رو وصل کنم.
به همین راحتی ها هم نمیشه عوض کرد.
پارس آنلاین هم که بودم اومدم شاتل دقیقا پروسه انتقال شد 4 هفته.
همه مثل هم هستن
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)