تو رودسر البرز نیست. مبین نت هم نامحدودش گرونه. منم دنبال نامحدود هستم چون دانلود روزانم بیشتره تا دانلود شبانه. ولی برای اینکه برآورد داشته باشم می گید با چه سرویسی 100 گیگ دانلود کردید؟ در ضمن هزینه مودم وایمکس چطوره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو رودسر البرز نیست. مبین نت هم نامحدودش گرونه. منم دنبال نامحدود هستم چون دانلود روزانم بیشتره تا دانلود شبانه. ولی برای اینکه برآورد داشته باشم می گید با چه سرویسی 100 گیگ دانلود کردید؟ در ضمن هزینه مودم وایمکس چطوره؟
با 512 نامحدود اندیشه که قیمتش 152 تومنهمن 145 گیگ دانلود کردم ماه پیش ... با استراحت به PC و قطعی های پی در پی
نامحدود مبین نت فقط 1 مگ خوبه !
با سرعت محدود فرقی نداره .
100 الی 130 .
من با یک مگ نامحدود که از ساعت 8 صبح تا 8 شب میشه استفاده کرد ! مودم هم 220 هزار .
من هم یه بار خریده بودمش ...
فقط می تونم بگم بر بنیان گذار اندیشه لعنت !
با یک سوم این قیمت می تونید 100 گیگ دان کنید ...
دوستان یکی لطف کنه یه Trace بگیره ببینم مسیر اذربایجان رو دادن به شما یه؟!
کار بسیار خوبی میکنی که جمع آوری میکنی . اجرکم عندالله!!
این کارت از 70 روز عبادت باثواب تره
واسه من که هنوز جمع آوری نشده - فکر کنم تا شنبه دیگه جمع آوری بشه چون معمولا مخابرات از ساعت 10 صبح چهارشنبه تا 10 صبح شنبه تعطیله![]()
Trace از چه سرویسی؟ من الآن مخابرات دارم؟ منظورتون مخابرات هست؟ تازه روشش رو هم مختصر بگید چون من تا حالا تریس نگرفتم!
از داخل cmd دستور tracert 8.8.8.8 رو تایپ کنید ویه عکس ازش قرار دهید.
دوستانی که اندیشه هم دارن ممنون میشم انجام بدن.
بفرمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این آی پی ها چه معنی می دن؟
راستی اگه مقاله یا لینکی در مورد تریس دارید خوشحال می شم اینجا بذارید.![]()
Last edited by ::TeCHnoLogY::; 23-08-2013 at 00:13.
256 نامحدود اندیشه یه توضیحی هم درباره این و وضعیتش بگید...![]()
منظورتون از 8 صبح تا 8 شب چیه یعنی کل 24 ساعت نمیشه ازش استفاده کرد چون فعالیت من به صورتی که باید از صبح ساعت 7 استفاده کنم تا ساعت 12 یا 1 بامداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)