تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1770 از 2605 اولاول ... 77012701670172017601766176717681769177017711772177317741780182018702270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,691 به 17,700 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من ۲۰۲۰ زنگ زدم بصورت خلاصه:
    ۱. نامحدود هرکی داره سرجاشه بدون سقف استفاده قیمتش فرق نکرده همونی که بود هست
    ۲.دیگه نامحدود واگذار نمیشه ملت میتونن سرویس غیر حجمی (سقف دانلود دارن) بگیرن طبق جدولی که تو این لینکه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ۳. سرویسهای حجمی قیمتش کم شده

من نظرم اینه مثل دفعه قبل سر موضوع حذف نامحدودها متحد بشیم باز شکایت کنیم تا مجبور بشن قیمت جدیدو اعمال کنن

البته یه حساب سر انگشتی داشته باشیم: من حساب کردم سقف دانلود ۵۱۲ نامحدود، در یکماه ۲۴ ساعته، ۸۰ گیگ درمیاد برای سرعت یک مگ حدود دوبرابر ۱۶۰ گیگ . چیزی که تو تعرفه جدید وضع شده برای اینترنت غیر حجمی ۵۱۲ وجود نداره سرویس از یک مگ شروع میشه سقف دانلود ۲۰ گیگ داخله ۱۰ گیگ خارج منتها هیچ شرکتی بعیده بتونه اینارو از هم جدا کنه و اومدن میانگین گرفتن مثل های وب که سقف گذاشته ۱۷ گیگ احتمالا مخابرات هم همینکارو بکنه
    همه اینارو گفتم که بگم در مقابل ۵۱۲ با سقف هشتاد گیگ با یک مگ ۱۷ گیگ که هردوشون ۲۵ هزارتومنه ماهی ، همچین سرویس بدی هم نداریم

2. این کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

12

برید بسته 100 گیگ ایرانسل به قیمت 175 تومن بگیرید با مالیاتش حدود 185 میشه یعنی گیگی 1850 این خیلی بهتره از ای دی اس ال مخابرات با این تعرفه های جدیدی که گذاشتن،اگر برای 1 مگ، 17 گیگ دانلود برای حداقل تبادل داده باشه مثل سابق که مثلا جلو 512 نوشته بود 9 گیگ (و بعد اون معمولا شرکت های دیگه سرعت کم میکردن) ولی مخابرات عملا اجراش نمیکرد این واقعا عالیه ولی اگر بنا بر این باشه که بعد 17 گیگ با گیگی 1500 تومن حساب بشه که باید فاتحه مخابرات خونده بشه و نفری یکی یه دونه سیم ایرانسل اگه ندارید بگیرید(تازه الان با این طرح ترابرد پذیری دیگه سیم کارتم نمیخوایید و با همون شماره اپراتور قبلی مشترک ایرانسل میشید) بعدشم یه مودم LTE تا لذت ببرید

یعد اینکه گفتید مثل دفعه قبل متحد بشیم برای شکایت باید عرض کنم که دفعه پیش مخابرات سر خود میخواست گرون کنه بدون هیچ مصوبه ای ولی الان کل وزارت خونه از وزیر و شرکت های تابعه مثل رگولاتوری و زیر ساخت تماما مطلع هستن و مصوبه 237 هم براشون مثل حکم میمونه

اگر کسی از این اینترنت های جدید نامحدودشون یا به اصطلاح غیر حجمی بگیره مشخص میشه چی به چیه و میشه بهتر تصمیم گرفت یادمه چندین سال پیش که مخابرات تازه نامحدود میداد یه سری میگفتن نه اینم سقف داره بعدش پولی میشه....یا یه سری میگفتن سرعتشو میبندن و خلاصه بازار شایعه داغ بود فقط هم با استفاده شدن توسط کاربرا(تو خود همین سایت برای نمونه) و تست گرفتن و عکس گذاشتن همه چیز مشخص شد
    Last edited by farid_givehchin; 28-07-2016 at 17:12.

4. این کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام .دوستان من 10 روزی میشه که کوچ کردم به اینترنت مخابرات.فقط چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که غیر از روز اول که تونستم میزام مصرفم رو توی ecare ببینم.الان 10 روزه که هروقت وارد سایتش میشم میزان مصرف رو سفید نشون میده چرا اینطوریه؟...یعنی چی؟ خب باید بدونم چقدر مصرف دارم میکنم.مال شما هم اینطوریه؟...یعنی مخابرات کلا همیشه این شکلیه؟صد رحمت به مبین نتی که داشتم.

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام .دوستان من 10 روزی میشه که کوچ کردم به اینترنت مخابرات.فقط چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که غیر از روز اول که تونستم میزام مصرفم رو توی ecare ببینم.الان 10 روزه که هروقت وارد سایتش میشم میزان مصرف رو سفید نشون میده چرا اینطوریه؟...یعنی چی؟ خب باید بدونم چقدر مصرف دارم میکنم.مال شما هم اینطوریه؟...یعنی مخابرات کلا همیشه این شکلیه؟صد رحمت به مبین نتی که داشتم.
    آسغالترین سیستم اکانتینگ دنیای نت رو مخابرات داره ، خوت باید حساب کنی و دعا کنی که مخابرات هم درست حساب کنه برات و زیاد نزنه

7. این کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    من اینترنت 256 نامحدود مخابرات دارم، و به شدت سرعت افتضاحی داره
    منطقه ما هم فقط مخابرات سرویس میده
    چند بارم 512اش کردم ولی تغییر خیلی خاصی نمیکرد نسبت به پولی که دادم
    به نظرتون حجمی اش کنم (با توجه به اینکه امکان بازگشت به نامحدود نیست) پشیمون میشم؟
    پیشنهادتون برای من چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

حجمی بگیر چیزی به اسم نامحدود وجود نداره چون 60 گیگ دانلود کنی سرعت رو کم میکنن مخابرات لاین رو خوب باز میزاره یعنی اگه خط بکشه تا جایی که میکشه میره

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

سلام به همگی
    من اینترنت 256 نامحدود مخابرات دارم، و به شدت سرعت افتضاحی داره
    منطقه ما هم فقط مخابرات سرویس میده
    چند بارم 512اش کردم ولی تغییر خیلی خاصی نمیکرد نسبت به پولی که دادم
    به نظرتون حجمی اش کنم (با توجه به اینکه امکان بازگشت به نامحدود نیست) پشیمون میشم؟
    پیشنهادتون برای من چیه؟
    به نظر من که همچین کاری نکنید و اون خط نامحدود نگه دارید و اگر هنوز امکانشو دارید ارتقاش بدید به 512 و فقط برای دانلود استفاده کنید،در کنار اون یه ایرانسل 100 گیگی بگیرید یا 30 گیگ بگیرید جفتشونم خوبن از اینا برای وبگردی و کارای دم دستی استفاده کنید تازی اگر کار خیلی فوری داشته باشید میتونید سریع با ایرانسل دانلود کنید فایلو

تا زمانی که این غیر حجمی ها تعیین تکلیف نشده باشن عاقلانه نیست نامحدود های قدیمی رو از دست داد صبوری کنید بچه ها
    Last edited by farid_givehchin; 30-07-2016 at 10:24.

11. 4 کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آسغالترین سیستم اکانتینگ دنیای نت رو مخابرات داره ، خوت باید حساب کنی و دعا کنی که مخابرات هم درست حساب کنه برات و زیاد نزنه
    آخه یعنی چی؟ من باید بدونم مصرفم چقدره.طرحم یه جوریه که حتما باید بالای 40 گیگ مصرف داشته باشم ت گیگی هزارتومن برام حساب شه.زیر 40 گیگ مصرف کنم گرونتر میشه.یعنی هیچ وقت نمیشه رفت تو میزان مصرف؟ اخه من زنگ زدم میگه سایت مخابرات داره تغییر میکنه برا این ecare غیرفعاله

اگه نباشه جاش خالی می مونه mgha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آخه یعنی چی؟ من باید بدونم مصرفم چقدره.طرحم یه جوریه که حتما باید بالای 40 گیگ مصرف داشته باشم ت گیگی هزارتومن برام حساب شه.زیر 40 گیگ مصرف کنم گرونتر میشه.یعنی هیچ وقت نمیشه رفت تو میزان مصرف؟ اخه من زنگ زدم میگه سایت مخابرات داره تغییر میکنه برا این ecare غیرفعاله
    دوست عزیز از صحبتتون اینطور به نظر میاد که شما فکر میکنی بالای 40 گیگ مصرف کنی همه 40 گیگ، گیگی هزار تومن محاسبه میشه. اون جدول تعرفه، پلکانی هستش فکر نکن کل حجم مصرفیت با یه قیمت محاسبه میشه.
    Last edited by mgha; 31-07-2016 at 11:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چجوری اسمشو میزارن غیر حجمی وقتی نوشته ترافیک ماهانه؟!!

15. 5 کاربر از Ali/sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •