ربطی نداره شبانه جای خودش هست. کم نمیشه
من استفاده کردم
ربطی نداره شبانه جای خودش هست. کم نمیشه
من استفاده کردم
سلام
ببین اون بسته های تابستانه تخفیف هست نسبت به بسته های مازاد
میتونه هر لحظه دلش خواست از رو سایت بردارن شما سعی کن تابستانه بخری
کجا الان غیر از مخابرات شبانه داره . شبانه ای که بشه شبی حداقل 4 گیگ دانلود کرد . مخابرات جدیدا داغون شده همون شبی 2 گیگ رو هم به زور میگیره . تازه اگه قطعی نداشته باشه .
شرکت های مخابرات استانی منحل میشوند
شرکت مخابرات ایران با هدف یکپارچه سازی تشکیلات و خدمات و همچنین ساماندهی ساختار مدیریتی در این شرکت، قصد دارد تمام شرکتهای استانی خود را منحل کرده و همهی نیروی انسانی و امکاناتشان را در شرکت مخابرات ایران ادغام کند. همراه زومیت باشید.
داود زارعیان، معاون و سخنگوی شرکت مخابرات ایران با اشاره به تصمیم هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران برای ادغام تمامی شرکتهای استانی گفت: «هدف از انحلال تمام شرکتهای مخابرات استانی و ادغام آنها با شرکت مخابرات ایران، یکپارچه سازی تشکیلات و ساماندهی ساختار مدیریتی است. تمامی شرکتهای مخابرات استانی به اداره کل مخابرات در آن استان تغییر ساختار خواهند داد تا این اقدام سبب تمرکز در امور مدیریتی مخابرات ایران شود.»
معاون شرکت مخابرات ایران ادامه داد: «با اجرا شدن این ادغام، ساختار مدیریتی شرکت مخابرات ایران به سال ۷۴ باز خواهد گشت. ساماندهی ساختار، رفع پراکندگی تصمیمگیری و مدیریت جداگانه، کوچکسازی بدنه و یکپارچهشدن را میتوان هدفهایی دانست که اجرای این تصمیم آنها را محقق خواهد کرد.»
او افزود: «این تصمیم در هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران تصویب شده است و همچنین سازمان خصوصی سازی و سازمان بورس نیز با این تصمیم موافقت کردهاند. پیشبینی میشود کوچکسازی بدنه و یکپارچه سازی ساختار شرکت مخابرات ایران در دراز مدت تاثیر مثبتی در ارزش سهام این شرکت در بورس داشته باشد.»
به گفتهی زارعیان، مجمع عمومی فوقالعاده شرکت مخابرات ایران روز سه شنبه ۲۳ شهریورماه با حضور سهامداران برگزار خواهد شد تا این تصمیم توسط سهامداران این شرکت نیز تأیید شود.
چندوقته که توی دانلود شبانه با لینکای ایرانی مشکل دارم و سرعتم زیر 20 کیلوبایته ولی لینکای خارج تا 1 مگابایت هم دانلود میکنه همون لحظه مشکل از سایت نیست چون لینک های دانلود ها و تاینی و 30 نما همه با سرعت کم دانلود میشند. و همون لحظه با 3جی ایرانسل همون لینک ها تا 3مگابایت دانلود میشه مشکل از کجاست. ایا سرعت شبانه روی بعضی از سایت ها بسته شده؟![]()
سلام دوستان این طرحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود روزانش چقدره ؟ شبانش چطور؟
کسی خریده؟
تو رایگان چقدر میشه دانلود کرد؟
افتضاح.البته شبانش روزانش خوبه شبانشم خوبه ولی مشکل اینه ک نمیتونی دانلود کنی دلیلی هم ک من الان ساعت 5 صبح اومدم اینجا همینه چن شبی چارتا فایل که حجم همشون جمعا 600 مگ بیشتر نیست میزاشتم واسه دانلود ولی جالب این بود دانلود نمیشد منم شب قبل بیدار موندم و دیدم بله متاسفانه بعد ساعت رایگان کلا دانلود بهم میریزه و از همه جالب تر هیچ افت سرعتی ندارم و سایتا مثل قند باز میشه ولی دانلود نمیشه خیلی جالب بود برام امشبم از خیر دانلود گذشتم و گفتم سرصبحی بیدار میشم ببینم اگه شد فایلامو یه ساعته دان کنم ک متاسفانه الانم همینطوریه و صفحات وب یه سوته باز میشه ولی دانلود تعطیل.دیگه معلوم نیس باز چه سیستمی برامون پیاده کردن خدا میدونه.در ضمن اگه مشکل منو دارید زحمت نکشید با فندقشکن و ------ و چ میدونم انواع دانلود منیجر و دانلود پیش فرض مرورگر و ..... تست کردم ولی دانلود تعطیل شما دیگه زحمت اینا رو نکش.به امید دیگه نمیگم اینترنت ارزان و با کیفیت میگم به امید روزهایی که این کلک بازیهای مسئولین تموم شه
Last edited by alyy; 20-09-2016 at 04:32.
پستم دوبار ارسال شد اینو پاک کنید.
Last edited by alyy; 20-09-2016 at 04:33.
همینی ک من پست قبلی گفتم دلیلش اونه
سلام دوستان
ی سوال دارم: اینا چ مرگشونه؟!؟!؟!؟!
خدایی خسته شدیم دگ این کارا چیه؟!منم متاسفانه مخابرات دارم سرعت دانلود شبانم ک مشکل داره ی مدته هیچ الان یکی دو روزه وب هم نمیتونم برم!!شب و روز هم فرقی نداره.. نمدونم چرا ی سری سایتها مث همین فروم پی 30 ورد رو نمیتونم بدون قندشکن باز کنم.. اعصاب واسم نمونده خدایی .. چ کاریه آخه؟!چرا خو؟!
شاید باورتون نشه من این دو روز واسه دانلود کردن ی زیرنویس مشکل دارم.. حتی ی لینک زیرنویس رو لیچ کردم اما بازم نمیشه!!!
از دیروز صب اینجوریه ک اتفاقا دیروز صب ی 100 گیگ حجم گرفتم میدونم هیچ ربطی ب این نداره ولی کاش میدونستم داغونه کلی پول حجم نمیدادم!
دوستان کسی مشکل منو نداره؟
کسی دلیل این مشکل رو نمیدونه؟ و آیا موقتیه انشالا و زود رفع میشه و یا شروع فصل سریالا باید هی مخابراتو فحـش بدیم؟!
Last edited by Zaghan_13; 20-09-2016 at 14:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)