تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1770 از 1805 اولاول ... 77012701670172017601766176717681769177017711772177317741780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,691 به 17,700 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من دیروز در کمال تعجب حجم ام تمام شد
    حالا که میخوام حجم بگیرم
    چند تا گزینه داره
    یمی نوشته 30 گیگ حجمی 30 تومن
    یکی نوشته 20 گیگ مازاد
    یکی نوشته طرح تابستانه
    یکی نوشته سراسری
    کدوم را باید انتخاب کنم
    و حجمی که میگیرم رو شبانه هم هست؟
    یعنی اگه سی گیگ بگیرم و شبانه دانلود کنم ازش کم میشه؟

ربطی نداره شبانه جای خودش هست. کم نمیشه
    من استفاده کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من دیروز در کمال تعجب حجم ام تمام شد
    حالا که میخوام حجم بگیرم
    چند تا گزینه داره
    یمی نوشته 30 گیگ حجمی 30 تومن
    یکی نوشته 20 گیگ مازاد
    یکی نوشته طرح تابستانه
    یکی نوشته سراسری
    کدوم را باید انتخاب کنم
    و حجمی که میگیرم رو شبانه هم هست؟
    یعنی اگه سی گیگ بگیرم و شبانه دانلود کنم ازش کم میشه؟

سلام

ببین اون بسته های تابستانه تخفیف هست نسبت به بسته های مازاد

میتونه هر لحظه دلش خواست از رو سایت بردارن شما سعی کن تابستانه بخری

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کجا الان غیر از مخابرات شبانه داره . شبانه ای که بشه شبی حداقل 4 گیگ دانلود کرد . مخابرات جدیدا داغون شده همون شبی 2 گیگ رو هم به زور میگیره . تازه اگه قطعی نداشته باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

شرکت‌ های مخابرات‌ استانی منحل می‌شوند
    شرکت مخابرات ایران با هدف یکپارچه سازی تشکیلات و خدمات و همچنین ساماندهی ساختار مدیریتی در این شرکت، قصد دارد تمام شرکت‌های استانی خود را منحل کرده و همه‌ی نیروی انسانی و امکاناتشان را در شرکت مخابرات ایران ادغام کند. همراه زومیت باشید.

داود زارعیان، معاون و سخنگوی شرکت مخابرات ایران با اشاره به تصمیم هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران برای ادغام تمامی شرکت‌های استانی گفت: «هدف از انحلال تمام شرکت‌های مخابرات استانی و ادغام آنها با شرکت مخابرات ایران، یکپارچه سازی تشکیلات و ساماندهی ساختار مدیریتی است. تمامی شرکت‌های مخابرات استانی به اداره کل مخابرات در آن استان تغییر ساختار خواهند داد تا این اقدام سبب تمرکز در امور مدیریتی مخابرات ایران شود.»
    معاون شرکت مخابرات ایران ادامه داد: «با اجرا شدن این ادغام، ساختار مدیریتی شرکت مخابرات ایران به سال ۷۴ باز خواهد گشت. ساماندهی ساختار، رفع پراکندگی تصمیم‌گیری و مدیریت جداگانه، کوچک‌سازی بدنه و یکپارچه‌شدن را می‌توان هدف‌هایی دانست که اجرای این تصمیم آنها را محقق خواهد کرد.»
    او افزود: «این تصمیم در هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران تصویب شده است و همچنین سازمان خصوصی سازی و سازمان بورس نیز با این تصمیم موافقت کرده‌اند. پیش‌بینی می‌شود کوچک‌سازی بدنه و یکپارچه سازی ساختار شرکت مخابرات ایران در دراز مدت تاثیر مثبتی در ارزش سهام این شرکت در بورس داشته باشد.»
    به گفته‌ی زارعیان، مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت مخابرات ایران روز سه شنبه ۲۳ شهریورماه با حضور سهام‌داران برگزار خواهد شد تا این تصمیم توسط سهام‌داران این شرکت نیز تأیید شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چندوقته که توی دانلود شبانه با لینکای ایرانی مشکل دارم و سرعتم زیر 20 کیلوبایته ولی لینکای خارج تا 1 مگابایت هم دانلود میکنه همون لحظه مشکل از سایت نیست چون لینک های دانلود ها و تاینی و 30 نما همه با سرعت کم دانلود میشند. و همون لحظه با 3جی ایرانسل همون لینک ها تا 3مگابایت دانلود میشه مشکل از کجاست. ایا سرعت شبانه روی بعضی از سایت ها بسته شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان این طرحه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرعت دانلود روزانش چقدره ؟ شبانش چطور؟
    کسی خریده؟
    تو رایگان چقدر میشه دانلود کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان این طرحه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرعت دانلود روزانش چقدره ؟ شبانش چطور؟
    کسی خریده؟
    تو رایگان چقدر میشه دانلود کرد؟

افتضاح.البته شبانش روزانش خوبه شبانشم خوبه ولی مشکل اینه ک نمیتونی دانلود کنی دلیلی هم ک من الان ساعت 5 صبح اومدم اینجا همینه چن شبی چارتا فایل که حجم همشون جمعا 600 مگ بیشتر نیست میزاشتم واسه دانلود ولی جالب این بود دانلود نمیشد منم شب قبل بیدار موندم و دیدم بله متاسفانه بعد ساعت رایگان کلا دانلود بهم میریزه و از همه جالب تر هیچ افت سرعتی ندارم و سایتا مثل قند باز میشه ولی دانلود نمیشه خیلی جالب بود برام امشبم از خیر دانلود گذشتم و گفتم سرصبحی بیدار میشم ببینم اگه شد فایلامو یه ساعته دان کنم ک متاسفانه الانم همینطوریه و صفحات وب یه سوته باز میشه ولی دانلود تعطیل.دیگه معلوم نیس باز چه سیستمی برامون پیاده کردن خدا میدونه.در ضمن اگه مشکل منو دارید زحمت نکشید با فندقشکن و ------ و چ میدونم انواع دانلود منیجر و دانلود پیش فرض مرورگر و ..... تست کردم ولی دانلود تعطیل شما دیگه زحمت اینا رو نکش.به امید دیگه نمیگم اینترنت ارزان و با کیفیت میگم به امید روزهایی که این کلک بازیهای مسئولین تموم شه
    Last edited by alyy; 20-09-2016 at 04:32.

8. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پستم دوبار ارسال شد اینو پاک کنید.
    Last edited by alyy; 20-09-2016 at 04:33.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چندوقته که توی دانلود شبانه با لینکای ایرانی مشکل دارم و سرعتم زیر 20 کیلوبایته ولی لینکای خارج تا 1 مگابایت هم دانلود میکنه همون لحظه مشکل از سایت نیست چون لینک های دانلود ها و تاینی و 30 نما همه با سرعت کم دانلود میشند. و همون لحظه با 3جی ایرانسل همون لینک ها تا 3مگابایت دانلود میشه مشکل از کجاست. ایا سرعت شبانه روی بعضی از سایت ها بسته شده؟
    همینی ک من پست قبلی گفتم دلیلش اونه

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    ی سوال دارم: اینا چ مرگشونه؟!؟!؟!؟!
    خدایی خسته شدیم دگ این کارا چیه؟! منم متاسفانه مخابرات دارم سرعت دانلود شبانم ک مشکل داره ی مدته هیچ الان یکی دو روزه وب هم نمیتونم برم!!شب و روز هم فرقی نداره.. نمدونم چرا ی سری سایتها مث همین فروم پی 30 ورد رو نمیتونم بدون قندشکن باز کنم.. اعصاب واسم نمونده خدایی .. چ کاریه آخه؟!چرا خو؟!
    شاید باورتون نشه من این دو روز واسه دانلود کردن ی زیرنویس مشکل دارم.. حتی ی لینک زیرنویس رو لیچ کردم اما بازم نمیشه!!!
    از دیروز صب اینجوریه ک اتفاقا دیروز صب ی 100 گیگ حجم گرفتم میدونم هیچ ربطی ب این نداره ولی کاش میدونستم داغونه کلی پول حجم نمیدادم!

دوستان کسی مشکل منو نداره؟
    کسی دلیل این مشکل رو نمیدونه؟ و آیا موقتیه انشالا و زود رفع میشه و یا شروع فصل سریالا باید هی مخابراتو فحـش بدیم؟!
    Last edited by Zaghan_13; 20-09-2016 at 14:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •