Hآقا يه توضيحي درباره fgolden colt بدين؟dirty Item رو دارم.ولي نمي دونم small hammer چيه؟همون hammer منظوره؟بعد مگه ميشه هم درتي آيتم داشته باشي هم همر؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
Hآقا يه توضيحي درباره fgolden colt بدين؟dirty Item رو دارم.ولي نمي دونم small hammer چيه؟همون hammer منظوره؟بعد مگه ميشه هم درتي آيتم داشته باشي هم همر؟
همر چکش هست دیگه !
بچه ها سعید اومد بهش بگین من رفتم آمل اونجا دسترسی به نت ندارم یوزر دستشو میبوسه عجیب ظهر یا غروب میاد
تو یاهو بهش بگین دیگه![]()
small hammer همونیه که از repairing fences میتونی به دست بیاری. پس آره منظور همونه!
درتی آیتم رو فقط داشته باش ولی چکش رو بزار توی پروفایلت.
اینجا دقیق نوشته چی به چیه:
توی کدوم ورد هستی؟ یوزرت چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب حالا چرا داد میزنی؟بچه ها سعید اومد بهش بگین من رفتم آمل اونجا دسترسی به نت ندارم یوزر دستشو میبوسه عجیب ظهر یا غروب میاد
تو یاهو بهش بگین دیگه![]()
![]()
چند وقتیه خیلی ذهنم رو مشغول کرده:
bowie's muzzle loader که دمیج کمی داره و هیچ اسکیلی هم نداره چرا اسم خاص داره؟
کلا شبیه هیچ کدوم از اسلحه های فورت هم نیست. ماجراش چیه؟
مکمل twpro هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از کارها رو از منوی twpro انتخاب کنید و روی بوفالو بیل کلیک کنید. بهترین لباس های اون کار رو تنتون میکنه و دیگه لازم نیست روی تک تک لباس ها کلیک کنید.
همچنین قابلیت عوض نکردن سلاح فورت و وسیله نقلیهداره.
البته گاهی وقتا یکی از آیتم ها رو جا میندازه. اگه دوباره روی مستر بیل کلیک کنید درست میشه.
![]()
این سلاح را جایزه گذاشته بودند ! ولی کلا بی مصرف هستش چون سلاح فورت ملول 27 از این بهتره !
من چقدر سوال میپرسم
ست هالیدی تاثیرش لحظه ایه (مثل ست خواب) یا باید قبل از شروع کار تنمون کنیم؟
میخوام بگم شانس مثل انرژی هست یا مثل لیبر پوینت؟
اول کار بدی بعد از تنت در بیاری تاثیر نمی گذاره یعنی مثل لیبور نیست که اگه لباست را عوض کنی با همون لیبور لباس قبلی کار کنه ...
2 روز خونه بودم اونم فقط این ور و اونور رفتم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)