آره اکو 512احتمال شرایط جوی هم هست. شما از شاتل سرویس میگیرید؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره اکو 512احتمال شرایط جوی هم هست. شما از شاتل سرویس میگیرید؟
Last edited by mehrdad_goleyakh; 26-02-2010 at 18:42.
من اونجا گفتم شاتل گله ،چون خطو زود رانژه كرد
نگفتم شاتل گله ،چون سرعتش بالاست
بعدا هم پشيمون شدم،ولي حوصله نداشتم پستمو پيداش كنم و ويرايش!
بله ،بنده اشتباه كردم!
ضمنا دليلي نداره براي پستي كه نه از شما نقل قول گرفتم و نه كاري به شما داشتم ،به شما جواب پس بدم!
كاربرا هم حق انتخاب دارن و خودشون ميفهمن
اگر هم بر طبق حرف خودت ، با هركس بايد مطابق شخصيتش رفتار بشه ، ما خيلي داريم به شما لطف ميكنيم دوست عزيز!
ضمنا فيلم فراموش نشه ،هر چند ما ضبط صدا رو هم قبول داريم
به قول دوستمون: موفق باشي
آره الان دوباره همون طوری شد چراغ ADSL هم با اینترنت میره بعد از چند لحظه که ASDL میاد دیگه تا روشن خاموش نکنم مودم رو چراغ اینترنت سبز نمیشهاحتمال شرایط جوی هم هست. شما از شاتل سرویس میگیرید؟
Last edited by mehrdad_goleyakh; 26-02-2010 at 18:44.
بله کاربرا راهشون رو خودشون انتخاب می کنند البته اگر شخصی مثل شما راه غلط رو درست جلوه نده. باز هم پست رو درست نخواندی من نگفتم شما از سرعت تعریف کردید.
قبلش هم گفتم اگه دوست داری بازیگر بشی بگو ازت فیلم میگیرم.
بیش از این تاپیک رو به بیراهه نکش. هر وقت سرویست وصل شد بیا به کاربرا کمک کن .
من فکر کردم شما کاربر وایرلس شاتل هستید.
در اینصورت زنگ بزنید پشتیبانی نویز خط رو چک کنه احتمال داره خطتون نویز پیدا کرده باشه . بارون نداشتید تو شهرتون؟
Last edited by sei_pm; 26-02-2010 at 18:50.
نه اشتراکم معمولیه فقط مودمم وایرلس هستشمن فکر کردم شما کاربر وایرلس شاتل هستید.
در اینصورت زنگ بزنید پشتیبانی نویز خط رو چک کنه احتمال داره خطتون نویز پیدا کرده باشه . بارون نداشتید تو شهرتون؟
نه مشهد امروز هوا صاف بود! آخه مشکل اینه که یه دفعه اینطوری میشه قانون خاصی نداره
درضمن من سرویس رو یکی دیگه واسم ثبت نام کرده و الان تو پنل کاربریم اسم اون رو زدن از قسمت تغییر مشخصات هم اسم رو نمیشه تغییر داد زنگ زدم مشهد گفت ما هم نمیتونیم شما راه حل دیگه ای سراغ دارید؟
Last edited by mehrdad_goleyakh; 26-02-2010 at 18:59.
مغالطه که دیگه میدونی چیه؟
اگر نمیدونی از دکتر شریفیبپرس!
به این پست شما ، میگن: مغالطه!
ضمنا کاربرا از قوه تفکر و تعقل هم برخوردارند و فکر می کنم با واژه ای به نام "تحقیق و بررسی" آشنا باشند ، شما وقت خودت رو با نگرانی از گمراه شدن کاربران گرامی تلف نکن!
اگر من اونطوری گفتم ، چند صفحه بعدش گفتم اشتباه کردم!
انگار شما خیلی عاشق کل کل هستی ، ولی من دیگه ادامه نمیدم دوست عزیز!
فقط فیلم فراموش نشه و اینکه موفق و موید باشی
Last edited by Mahdi.p30; 26-02-2010 at 19:00.
میدونم این سوال مربوط به اینجا نمیشه ولی از بچه های شاتل کسی هستش که از مودم زاکسل استفاده کنه؟؟؟Zexel
اره مشکلت چیه؟
به پست شما هم می گویند مغلطه
اگر نمی دونی از همون شریفی بپرس که امثال تو رو بار آوردند.
باید حضوری برای تغییر نام بری اگه مشکل مدرک برای 512 داری فرقی نمی کنه به نام کی باشه.
به پشتیبانی مشکل رو بگو و بگو SNR خط رو چک کنه.
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)