خیابانی نای حرف زدن نداشت ...
بد جوری گرخیده بود ...
خیابانی نای حرف زدن نداشت ...
بد جوری گرخیده بود ...
ایول این همه استقلالیه با حال.داشتم پیش بینی رو میبردم که دو گل دیگه استقلال زد.استقلال به ما هم که هواداریم رحم نمیکنه![]()
سلام بکس
تبریک به همه . ما قهرمانیم
هفته بعد نوبت لنگه
سرور هر چی لنگیه امیر قلعه نوعیه
تبریییییییییییییک
آقا این خیابانی رو دریابید 2 تا بازی از استقلال این مجری باشه سکنه میزنه
امیدوارم حسین کاظمی چیزیش نشده باشه![]()
9 تا بازی دیگه مونده تا پایان فصل... تو هر کدوم 2 تا هم بزنیم میشه 18 گل ( بازی با پیام به نظرتون دو تا میزنیم ؟ ) و جمعا میشه 78 گل...
استقلال پنجمین برد متوالی رو کسب کرد ...
رکورد برد پیاپی چند تاست ؟
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 16 (16 کاربران و 0 مهمان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طالبلو اشتباه بدی کرد ولی فدای سر خودش و اس اس
من دیگه نتیجه کم پیش بینی نمیکنم
اول 4 بر 1 میخواستم بگم ولی گفتم این راه آهن داره خوب نتیجه میگیره بزاز بگم 3 بر 1
تا موقعی که 3 بر 1 بود نتیجه من درست بود ولی موقعی که گل چهارم رو زدیم بابت گل خیلی خوشحال شدم و بابت نتیجه ای که پیشبینی کرده بوده عصبانی
ولی گل پنجم رو که زدیم خیالم راحت شد که نه 3 بر 1 و نه 4 بر 1
اگر نتیجه 4 بر 1 میشد من خودمو نمیبخشیدم
میگم این منیعی عجب پاسهایی میداد. چرا اینو بازی نمیدن ؟ سمت راست که خسرو حیدری ترکونده چپم منیعی باشه دیگه چی میشه !!!! فکر کنم قلعه نویی منیعی رو نگه داشته واسه جام باشگاهها رو کنه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)