تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 435 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    اونقدر ها از بازي ها و كد هاي تقلب سر در نميارم .
    دنبال كد تقلب و رمز هاي بازي Resident Evil 3 -Nemesis بودم كسي مي تونه كمكم كنه .
    چند صفحه از اين تاپيك رو خوندم ولي خيلي زياده نتونستم چيزي پيدا كنم .
    بچه ها كسي هست رمزهاشو داشته باهش؟

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دنبال كد تقلب و رمز هاي بازي Resident Evil 3 -Nemesis بودم كسي مي تونه كمكم كنه .
    دوست عزيز اينجا كه جاش نيست.
    تو تاپيك درخواست رمز , ترينر..... مطرح كن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

تو مرحله هاي اوليه بازي كه لئون ميرسه به خط ريل راه آهن و دشمنها يه سنگ بزرگ پرت مي كنن پايين با كيبورد بايد كدوم دكمه ها رو بزنم تا لئون فرار كنه و له نشه؟!
    خود بازي تو اون لحظه ميزنه دكمه ي 3 به سمت پايين ولي من متوجه نمي شم منظورش چيه؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

تو مرحله هاي اوليه بازي كه لئون ميرسه به خط ريل راه آهن و دشمنها يه سنگ بزرگ پرت مي كنن پايين با كيبورد بايد كدوم دكمه ها رو بزنم تا لئون فرار كنه و له نشه؟!
    خود بازي تو اون لحظه ميزنه دكمه ي 3 به سمت پايين ولي من متوجه نمي شم منظورش چيه؟!
    3: Enter
    1: Rctrl
    5: Rshift
    6: Lshift

داره خودمونی میشه esi_1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

صفحه 90 پست 895 رو بخون توضيح كامل در مورد نصب پچ داده شده.
    پچ رو حتما نصب كن چون گرافيك رو واقعا بالا ميبره.
    آقا ما هر کاری که گفته بود رو کردیم ولی وقتی میخوام پچ رو نصب کنم میگه :
    No game requiring an update is installd on this computer!!!
    حالا چه کنیم؟؟

راستی من اتون فیلمی که مل RE Zero بود رو دیدم. خیلی جالبه نحوه افتادن ویروس T دست وسکر و آمبرلا توش مشخص میشه. اگه اینترنت پرسرعت دارین حتما ببینید جالبه. تو youtube سرچ کنین میاره ، سه تا Part داره که باید هر سه رو ببینید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

پست *PINK PANTHER* رو که دیدین، اون جهت به سمت پایین یعنی که دکمه ی ذکر شده رو به سرعت و به طور متناوب فشار بدید.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من به اندازه موهاي سرم اويل 3 رو بازي كردم ولي جايي براي كد تقلب نداره و اگه هم چيزي باشه بايد از روي مهارت كسب كني و معماهايي هم كه داره به غير از آخريش اكثرا ثابت هستند يا از سه چهار تا بيشتر نيست كه خودت ميتوني با يه كمي دقت همشو بدست بياري و بنويسي. بازم اگه جايي گير كردي بپرس

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

من به اندازه موهاي سرم اويل 3 رو بازي كردم ولي جايي براي كد تقلب نداره و اگه هم چيزي باشه بايد از روي مهارت كسب كني و معماهايي هم كه داره به غير از آخريش اكثرا ثابت هستند يا از سه چهار تا بيشتر نيست كه خودت ميتوني با يه كمي دقت همشو بدست بياري و بنويسي. بازم اگه جايي گير كردي بپرس
    اگه شما 3 بار بازی رو تموم کنی میتونی همه چی داشته باشی . ولی اگه اون کارت Umbrella رو بگیری دیگه کار تمومه ! راحت میشی .

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا ما هر کاری که گفته بود رو کردیم ولی وقتی میخوام پچ رو نصب کنم میگه :
    No game requiring an update is installd on this computer!!!
    حالا چه کنیم؟؟
    والا اين يكي رو ديگه نميدونم.ولي اين پيغام كه احتمالا خود شما هم متوجه شدي ميگه كه اين بازي در كامپيوتر شما به آپديت(پچ) نياز نداره .تنها چيزي كه ميشه حدس زد اينه كه پچ رو بازي نصبه.

من كه نمي دونم كد تقلب داره يا نه ولي وقتي جناب krauser ميگه خوب حتما نداره.
    وقتي اين بازي رو نصب مي كني تو فلدر اصلي بازي 2 تا فايل اجرايي وجود داره كه يكيش بازي اصليه و ديگري يك جور زير بازي هست.در اين زير بازي شما مي توني 2 تا اسلحه كه يكيش rocket launcher هست و ديگري mini gun (نمي دونم اسمشو درست گفتم يا نه) رو با تير بينهايت بدست بياري.البته اسلحه m4 (بازم نمي دونم درست گفتم يا نه) همون اسله خودت با تير بينهايت رو هم مي توني بخري.و همچنين تير بينهايت براي تمام اسلحه ها.تمام اينها پولي هست كه هر دوري كه بازي رو تموم ميكني يك مقدار پول بدست مياري كه در نهايت مي توني همه اينها رو بخري.با اين اسلحه ها فكر نميكنم كه ديگه نيازي به كد تقلب يا ترينر داشته باشي.

داره خودمونی میشه esi_1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

والا اين يكي رو ديگه نميدونم.ولي اين پيغام كه احتمالا خود شما هم متوجه شدي ميگه كه اين بازي در كامپيوتر شما به آپديت(پچ) نياز نداره .تنها چيزي كه ميشه حدس زد اينه كه پچ رو بازي نصبه.
    والا منم نمی دونم من که هیچ پچی نصب نکرده بودم فقط از اون کرک معروف استفاده می کردم که اونم قبل از نصب برداشتم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •