تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 305 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من يك N73 - Music Edition دارم كه حدود دو هفته ميشه خريدم. اين گوشي يك مشكل داره كه كليد Music اون از كار ميفته!!! هر بار كه خاموش و روشن مي‌كنم، خوب ميشه ولي چند دقيقه بعد دوباره اينجوري ميشه :( فكر مي كنين بخاطر نصب برنامه خاصي باشه يا گوشي مشكل داره؟
    رامين

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ورژن گوشیت چنده ...؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان اگه ممکن من را در مورد مدیریت فایل n73 راهنمایی کنید مشکل من در مورد فایلهای صوتی و تصویری هست به این شکل که هر چقدر تو ویندوز فایل بندی و دسته بندی انجام میدم موقعی که می ریزم روی رم همه میرزه به هم و از فایل و دسته بندی خبری نیست در حالی که قبلا که 6670 داشتم خیلی کامل و مرتب مثل ویندوز می تونستم اهنگهای هر خواننده ای را توی پوشه خودش داشته باشم ولی الان توی n73 نه تنها همه چیز ریخته بهم حتی تو قسمتی که زنگ گوشی را هم انتخاب می کنم اهنگها هستش و کلا خیلی کارسخت شده اگه اینطوره که واقعا دیگه بی خیال سیستم عامل n73 .

لطفا راهنمایی کنید.

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا این عکس های من خیلی تار میفته. من قبلاً k800 داشتم. خیلی عکساش بهتر از این بودن. حتی دوربین k750 هم از این بهتره. چی کار کنم؟ شاید مال من این جوریه. کیفیت عکس های شما چطوره؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آقا این عکس های من خیلی تار میفته. من قبلاً k800 داشتم. خیلی عکساش بهتر از این بودن. حتی دوربین k750 هم از این بهتره. چی کار کنم؟ شاید مال من این جوریه. کیفیت عکس های شما چطوره؟
    کیفیت عالیه... k750 که صحبتش نیست و k800 هم تو روز جلوش کم میاره. حتما تنظیماتت درست نبوده.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

خیلی گرون خریدی. من با گارانتی ارس خریدم 374 تومن. تازه کاملاً نو هستش و اصل فنلانده

فکر نمیکنم
    73 فنلاندی از 2
    ماه پیش به این ور اصلا تو بازار توضیع شده باشه !!!
    حالا از کجا میگی
    اصله
    ؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوستان اگه ممکن من را در مورد مدیریت فایل n73 راهنمایی کنید مشکل من در مورد فایلهای صوتی و تصویری هست به این شکل که هر چقدر تو ویندوز فایل بندی و دسته بندی انجام میدم موقعی که می ریزم روی رم همه میرزه به هم و از فایل و دسته بندی خبری نیست در حالی که قبلا که 6670 داشتم خیلی کامل و مرتب مثل ویندوز می تونستم اهنگهای هر خواننده ای را توی پوشه خودش داشته باشم ولی الان توی n73 نه تنها همه چیز ریخته بهم حتی تو قسمتی که زنگ گوشی را هم انتخاب می کنم اهنگها هستش و کلا خیلی کارسخت شده اگه اینطوره که واقعا دیگه بی خیال سیستم عامل n73 .

لطفا راهنمایی کنید.
    موزیک ها که به خوبی دسته بندی میشن تو ورژن جدید معمولی و کلیه ورژنهای میوزیک ادیشن تو پلیرشون.
    و اما در مورد انتخاب زنگ از این روشی که من استفاده میکنم استفاده بکن. زنگها رو بریز تو یه شاخه و بعد برو تو فایل منیجر گوشی و هر کدوم رو که خواستی روش کلیک کن تا پخش بشه بعد option رو بزن و بعد set as ringing tone

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

کیفیت عالیه... k750 که صحبتش نیست و k800 هم تو روز جلوش کم میاره. حتما تنظیماتت درست نبوده.
    عمو محمد واسم منشی درد بخور پیدا نکردی ؟

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

عمو محمد واسم منشی درد بخور پیدا نکردی ؟
    چرا Advance Call Manager رو نصب نمي‌كني كه هم مديريت تماس هست و هم منشي. من نسخه ك ر ك شده اونو دارم خيلي هم خوب كار مي‌كنه. اگه مي‌خواهي برات بذارم.

ضمنا SAMAN عزيز ورژن مال من: 3.0705.1.0.31 تاريخ 26-01-2007 , RM-133 هست.
    Last edited by rahnemoun; 19-08-2007 at 18:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز مشکل همینجاست من هر طوری شاخه بندی می کنم از اخر همه فالها قاطی میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •