سلا م
نه دوست من متاسفانه نمیشه کاری بر ای این مطلب کرد چون تنها شما در گیر این بازی نیستی نفر مقابل که با شما بازی می کنه هم رو یک سیستم دیگه داره بازی می کنه و امکان سیو و جو د نداره چو ن بازی ها از هم مجزاست ....
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلا م
نه دوست من متاسفانه نمیشه کاری بر ای این مطلب کرد چون تنها شما در گیر این بازی نیستی نفر مقابل که با شما بازی می کنه هم رو یک سیستم دیگه داره بازی می کنه و امکان سیو و جو د نداره چو ن بازی ها از هم مجزاست ....
با سلام خدمت دوستان.من تازه در این سایت عضو شدم.یک سوال داشتم این ریپلی هایی که دانلود کردم چطوری ببینم؟![]()
سلا م خوش امدی
بر یا دیدن رپلی ها باید هر ریپلی را فقط در مد خودش ببینی یعنی با ید اول ببینی این ریپلی مال کد مد هستش بعد بر و و او ن فایلها رو در آدرس زیر کپی کن بعد برو تو بازی و ریپلی ها رو ببین :
C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\Replays
با سلام.ایا کسی ترینر جنرال داره.اگه دارید لطفا لینک دانلودش بزارید.ممنون![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم لینک دانلود
سلام پس این پک ایران کی میاد.من دیگه طاقت ندااااااااااارم.![]()
سلام پس این پک ایران کی میاد.دیگه طاقت ندااااااااااااااااارم![]()
سلام من یک هوش مصنوعی دانلود کردم که تو usa super wapon خیلی قوی شده نمیشه شکستش داد من فقط 2 بار شانسی بردمش.از شما میخواهم ترفند هایی به من یاد بدید تا راحت تر این تیم ببرمش.![]()
توی جی ال ای همون اول بازی یه کارگر سوار موتور کن وببر نزدیک بیس اون یه تونل بساز یه تونل هم توبیس خودت حالا نیرو وارد کن اول برقاش رو بزن وقتی نوپاور شد حمله رو شروع کن توی آمریکا هوایی ایر فورس از اون هلیکوپتر های کبری بگیر وسریع حمله کن توی آمریکای خالی هم از اون مثلثی ها بساز وحمله کن
Last edited by سیدعلی فلاح; 18-01-2010 at 13:03.
سلام دوستان کسی ریپلی نداره بزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)