تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 307 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

10.10 بگیری دیگه فک نکنم مشکلی داشته باشی،
    البته اگه مودم مخصوص ویندوز باشه، رو لینوکس کار نمیده و باید Driver هاشو بخری،

2. این کاربر از IP007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

ممنون از شما
    يعني ميگيد اگه 10.4 بگيرم مشكل مودم واينترنت من حل ميشه.؟
    خیر، 10.10 رو دانلود کنید و یا سفارش بدید.

در مورد مودم هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت کامل نصب مودم های دایلآپ توضیح داده شده، انجام بدید اگر به مشکلی بر خوردید همونجا مطرح کنید.

4. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان من گرافک سیستمم 4670 سافایر است و درایور کارت گرافیک رو برای نسخه 10.04 اوبونتو رو هم دارم و الان اوبونتو 10.10 رو نصب کردم . و نمی تونم درایور رو روش نصب کنم قبلا یک روش رو یکی از دوستان در همین تایپیک گفته بودن و من نصب کردم اما الان نمی تونم
    لطف می کنید راهنمایی کنید که من فایل مربوط به درایور رو کجا قرار بدم و از طریق چه دستوری نصب کنم
    با تشکر
    با سلام
    ممنون از اینکه جواب دادین
    راستش فکر کنم روش رو پیدا کردم اما نصب نمیشه . فکر می کنم مشکل از درایور است یعنی نسخه 10.04 برای نسخه 10.10 نصب نمیشه
    دوباره باید درایور نسخه 10.10 رو دان کنم که اینم برام مشکل بزرگی است با این اینترنت زغالی

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من می گم یه برنامه می خوام برای بک آپ گیری یک فایل می دین odt خوب حالا این فایل رو چی کارش کنم؟

چه جوری از یک درایو بک آپ بگیرم؟

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11 آموزش بکاپ گیری باFSarchiver

من می گم یه برنامه می خوام برای بک آپ گیری یک فایل می دین odt خوب حالا این فایل رو چی کارش کنم؟

چه جوری از یک درایو بک آپ بگیرم؟
    سلام

برای بکاپ گیری برنامه fsarchiver خیلی خوبه... تحت ترمینال اجرا میشه...9تا سطح فشردگی داره...
    اینم سایتش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آموزش:
    کد:
    ---------------------------
    --------آموزش:
    ---------------------------

دستور بکاپ گیری:

کد:
    به جای sda1 آدرس درایو اول رو بزار -- با دستور fdisk -l میتونی همه درایوات + آدرسشون رو ببینی...
    جای sda2 و sdxx و... درایوای دیگه...
    به جای mnt/backup/gentoo-rootfs.fsa/ هم مسیری که می خوای فایل بکاپ ذخیره بشه +اسم فایل بکاپ + فرمت fsa. بزار...

همین! کارای دیگه هم میتونی بکنی مثلا میتونی رمز بزاری روی فایل یا میزان فشردگی رو تنظیم کنی و... که اینا رو توی سایتش نوشته...

دستور ریستور:
    کد:
    mnt/backup/archive-multple-filesystems.fsa/ مسیر فایل بکاپ...
    id=0,dest=/dev/sda1 اولین درایوی که توی دستور بکاپ گیری نوشتی(میشه id=0) رو داخل درایو sda1 میریزه!
    id=1,dest=/dev/sda5 دومین درایوی که توی دستور بکاپ گیری نوشتی(میشه id=1) رو داخل درایو مثلاً sda5 میریزه!

نکته: سعی کن دستوری که باهاش بکاپ میگیری رو نگهداری چون ترتیب نوشتن درایو ها توی دستور ریستور مهمه... همون id ها که از 0 شروع میشه ....

نکته: اگه cpu چند هسته ای داری جلوی Aa- اینو بنویس: j2- برای 2هسته ای و j4- برای 4هسته ای

اینم نگاه کن.... مهم هاش رو بُلد کردم:

کد:
    مثال کامل : (هر چیزی که توی دستور بکاپ استفاده شده باید توی دستور ریستور هم بیاد...)
    Backup:
    کد:
    Restore:
    کد:
    موفق باشی...

8. 3 کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

ّا سلام
    دوستان برنامه هاي لينوكس در چه فرمتهايي ارائه ميشن . مثلا در ويندوز exe رو داريم در مكينتاش به صورت app هستن . درلينوكس به چه صورتهايي هستن ؟

10. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چطور میتونم دستورات ترمینال لینوکس را یاد بگیرم از کجاباید شروع کنم باید حفظ شون کرد ویانه کلا چطوریه کمی راهنمایی بفرمایید

12. این کاربر از geysar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ّا سلام
    دوستان برنامه هاي لينوكس در چه فرمتهايي ارائه ميشن . مثلا در ويندوز exe رو داريم در مكينتاش به صورت app هستن . درلينوكس به چه صورتهايي هستن ؟
    بستگی داره به توزیع، ولی به طور معمول دو فرمت deb و rpm خیلی مطرح و مورد پشتیبانی طیف وسیعی از توزیع ها هستند.

چطور میتونم دستورات ترمینال لینوکس را یاد بگیرم از کجاباید شروع کنم باید حفظ شون کرد ویانه کلا چطوریه کمی راهنمایی بفرمایید
    ببینید، دستورات آنقدر زیاد هستند که یادگیریشون به این راحتی ها نیست! چو فقط خود دستورات بیش از 200 تا هستند و هر دستور خودش بعضا بیش از 10 آپشن داره، ضمن اینکه خیلی از دستورات به کار نمی آیند و خیلی ها شاید سالی یکبار به کار بیایند، بهترین کار این هست که هر موقع نیازی به دستوری دارید در مورد آن جستجو کنید و دستور را یاد بگیرید، البته در لینوکس برای کار با دستورات کمی هوش هم نیاز هست چون گاهی با مخلوط کردن چند دستور میشه یک دستور جدید به وجود آورد.

لیست دستورات با توضیح:
    کد:

14. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    بستگی داره به توزیع، ولی به طور معمول دو فرمت deb و rpm خیلی مطرح و مورد پشتیبانی طیف وسیعی از توزیع ها هستند.
    من این سئوال چند بار پرسیدم ولی به جواب کاملی نرسیدم . خوب این بسته ها به چه صورت هستند یعنی مثلا حالت فشرده دارند ؟
    برای نصبشون چطور باید عمل کرد مثلا اگه بسته ای با فرمت deb دریافت کنم با کلیک کردن روش نصب میشه ؟
    این قضیه کامپایل کردن برای کدوم بسته هاست ؟
    با تشکر

16. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام

من این سئوال چند بار پرسیدم ولی به جواب کاملی نرسیدم . خوب این بسته ها به چه صورت هستند یعنی مثلا حالت فشرده دارند ؟
    برای نصبشون چطور باید عمل کرد مثلا اگه بسته ای با فرمت deb دریافت کنم با کلیک کردن روش نصب میشه ؟
    این قضیه کامپایل کردن برای کدوم بسته هاست ؟
    با تشکر
    برنامه هایی که باید نصب شوند آنهایی هستند که شما سورس کد اونها رو دانلود می کنید و بنابراین برای نصب شدنشون باید سورس کد ها به ترتیب کامپایل شوند، فایلهایی مانند deb مانند یک نصاب عمل می کنند، و بله با دابل کلیک بروی اونها شروع به نصب خواهند کرد.
    البته این رو هم بگم، این برای تمام توزیع ها نیست، هر توزیعی فرمت خودش رو دنبال می کنه برای مثال دبین و تمام مشتقاتش deb هستند، هر توزیعی فرمت خودش رو داره و مثلا ردهت و مشتقاتش rpm.
    و البته سورس کد برنامه ها در تمام توزیع ها قابل نصب هستند.

البته یک مطلب را بگویم، فایل های deb و یا rpm فایلهای اجرایی نیستند، در واقع اینها نصاب برنامه ها هستند، در واقع اجرای برنامه به زبان برنامه وابستگی داره.
    مطلب زیر رو ببینید:

در لینوکس پسوند فایل چیز مهمی نیست و کاراکتر های «.» و هر آنچه بعد از آن می آید جزو اسم فایل است و برنامه های مختلف هم عموما حساسیتی روی چیزی به نام پسوند ندارند.
    البته محیط های گرافیکی مثل KDE و GNOME مانند ویندوز برای نشان دادن آیکونی که نماینده فایل است از پسوند استفاده می کنند ولی در خود لینوکس صرفا فایل ها را به دو دسته تقسیم می کنند باینری و متنی. البته دستور FILE یک سری اطلاعات در مورد انواع فایل ها می دهد که البته به پسوند فایل مربوط نمی شوند.

بنابراین اگر محتوی فایل اجرایی باشد یعنی برای مثال بایناری باشد و یا اسکریپت با ست کردن بیت x که با دستور chmod میشه انجامش داد، با هر پسوندی که باشه اجرا خواهد شد.
    Last edited by taia; 07-02-2011 at 15:19.

18. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •