کیفیت و سرعت سرویس از 20 ؟
اسپلیتر مارک بد و خوب تو نویز خط موثره؟!
کیفیت و سرعت سرویس از 20 ؟
اسپلیتر مارک بد و خوب تو نویز خط موثره؟!
متشکرم از پاسختوت
هزینۀ ترافیک شبانه بدون در نطر گرفتن ۲۵% تخفیف، میشه ۷۰۰۰ تومان. اگه ۷۳۰۰ تومان بود، با ۲۵ درصد تخفیف میشد ۵۴۷۵ تومان.
خیلی جالبه با اینکه سایت قالب قدیمی خودشو حفظ کرده مسولین سایت از من انتظار نقل قول چندگانه دارند به جای اینکه قال بهتری برای انجمن انتخاب کنند... میزنن جواب مارو حذف می کنن!
از 20 من 17 میدم چون اینور سال اختلال داره تا حدی
بله شما درست می فرمایید سر من شلوغه این چند روز مغذرت بات محاسبه غیر دقیق
نقل قول چندگانه چه ربطی به قالب داره؟ اینکه دوستان استفاده نمیکنند یا دوست ندارند استفاده کنند، به قالب ارتباطی نداره.
شما از اون کنار دکمه ی نقل قول، روی دکمه ی مثبت نقل قول چندگانه میزنی و پست های مورد نظر رو تیک میزنی.
+
دکمه ی ویرایش هم کاملا مشخص و در دسترس هستش. برای همین راحت میشه در صورت لزوم بعدا پست ها رو ویرایش کرد.
تاپیک هم به حاشیه نره، خیلی خیلی بهتره. موردی هست لطفا توی خصوصی بهم بگید از این به بعد. ممنون.
![]()
شاتل شبانش پولیه
من 128 یه ساله گرفتم با شبانه رایگان از 1-8 کلهم حدود 150 ت البته بن تخفیف داشتم و پول نصب ندادم
تنظیم درستش تو آی دی ام از 1:15 تا 7:45 هستش
سرعت دانلود 400kb در مجموع دو تا سه لینک
البته اگه مراعات نکنی و توپو ببندی توش اول به 70kb محدودت می کنن بعدم زیاد دان کنی از ترافیک روزانت کم می کنن.پس مراعات کن و دلی دلی استفاده کن.
توصیه بسیار مهم : من از خود نمایندگی شاتل اصفهان گرفتم برخودشون و ساپورتشون عالیه.به هیچ وجه از خورده پا خرید نکنین.
مواردی که شما تازه منتقل شدین به این بخش فکر کردین من نقل قول چندگانه نمی زنم به من حقوق میدن اینجا طبق پستی که ارسال میشه!
فکر کنم یه برنامه نویس کامپیوتر بدونه منظور شماد یگه چیه...
قالب گرافیکی انجمن همون ساختار 2006خودشو حفظ کرده که خوانایی بالایی نداره واقعا برای کاربر! خیلی می تونست از این راون تر و بهتر باشه این قالب!
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم
بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:
من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟
دوستان من این سوال رو یه بار هم قبلا مطرح کردم ولی جواب خوبی نگرفتم.
ایا سرویس اقتصادی شاتل 4 گیگ در ماه با سرعت 128 جوابگوی کار من هست؟
سرعت 128 بیشتر از 128 میبندن دیگه درسته؟
قالب چه برای 1990 باشه و چه برای 2015 ! از یه کاربر ساده گرفته تا مهندس کامپیوتر و ... به راحتی میتونه دکمه های نقل قول چند گانه (آخرین دکمه در سمت چپ و ویرایش پست در اولین دکمه از ردیف سمت چپی ها) رو ببینه و به راحتی هر چه تمام تر ازشون استفاده کنه.
اینکه دوست ندارید استفاده کنید از این قابلیت، لطفا به گردن قالب نیاندازید. به دوستمون 4l1r3z4 هم پیشتر تذکر دادم و ایشون بی هیچ حاشیه ای، پذیرفت. این تذکر آخر بود که امیدوارم از این به بعد دیگه رعایت کنید.
بحث حاشیه ای هم در تاپیک ممنون.
پیروز باشید.
سلام
دوستان برای دانلود کدوم سرویس به صرفه تره ؟؟ البته دانلود زیاد هم نیست مثلا روزی 3 گیگ
ممنون میشم جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)