این سایت کانفینگ ـِی که من میخوام رو نداره،مدل 6 گیگ ـَش هم از سایت کام لند گرون تره (هر دو سازگار)
این سایت کانفینگ ـِی که من میخوام رو نداره،مدل 6 گیگ ـَش هم از سایت کام لند گرون تره (هر دو سازگار)
دوستان روی کانفیگ زیاد حساس نباشید اخه اختلاف قیمت رو خیلی میبره بالا
من با کانفیگ رم 6 و سی پی یو i5 4200m با هارد 1 ترا گرفتم
گرافیکش واقعا عالیه
بازی های call of duty ghost رو باهاش بازی میکنم که خیلی روونه
تنها عیبی که میشه روی این لپ تاپ گذاشت کیفیت تصویرش هست .(من با ال ای دی خونه مقایسه میکنم) معمولا کابل hdmi رو به tv وصل میکنم ، اون موقع تفاوت رو میشه دید.
در کل از انتخابم راضیم.
سلام
من 3 روز بیشتر نیست که خریدمش و تو همین 3 روز که اومدم ویندوز و درایور ها رو نصب کنم متوجه مشکل شدم
اصلا گرافیک انویدیا تو device manager نیست!!!
دادم گارانتی هماهمنگ، طرف گفت اولین بار همچین مشکلی داریم و آدم باحالی بود گفت اگر 1 فاکتور 24 ساعت بیاری شاید بتونم خود دستگاه رو عوض کنم مام هرچی گفت کردیم فعلا هم که منتظر خبر!
شما چه کردی با لپ تاپ؟
منم از همون اول مشکل داشتم
اولش فکر میکردم از ناسازگاری با ویندوز 7 باشه واسه همین رفتم یه 8.1 گرفتم نصب کردم ولی بازم حل نشد یک هفته بهش ور رفتم ولی جواب نداد
یکی دو بار هم اتفاقی تونستم نصب کنم ولی بعد بالا اومدن ویندوز سیستم هنگ کامل میکرد و باید با دکمه پاور، هارد شات دان میکردم بعد از یکی دوبار هنگ هم سیستم خودش گرافیکو پاک می کرد و بعد پاک کردن سیستم به خوبی بالا میومد و کار میکرد
خلاصه بعد یک هفته سر و کله زدن بردمش پیش فروشنده که قبول نکرد عوضش کنه مجبور شدم ببرم گارانتی
تکنسینشون اول گفت نرم افزاریه و با نصب ویندوز حل میشه ولی من اصرار کردم که اگه نرم افزاری هم هست و با تعویض ویندوز حل میشه، خودشون برام نصب کنن و اگه حل شد هزینشو بدم
بعد 2 روز هم تماس گرفتن که بیا دستگاه آمادس.رفتم دفترشون یک دستگاه پلمب تحویلم دادند که خدا رو شکر 2 3 ماهه با این یکی هیچ مشکلی ندارم
به گفته کارشناسشون مشکل از پورت چیپ گرافیک بوده و ایراد مونتاژی مین هست و قابل تعمیر هم نیست و فقط باید مینش عوض بشه که موجود هم نیست
احتمال 90 درصد به بالا مال شما رو هم تعوض میکنن
تو دیوایس منیجر نگاه کنی میبینی تو قسمت system devices درایور پورتهای pci express x8 و pci express x16 وجود نداره که ناشی از همین مشکله
Last edited by ari67; 23-07-2014 at 21:15.
خدا رو شکر که باز لپ تاپ آک گرفتی و خیالت از همه چیز راحت شد.
من هم رو ویندوز 8 / 8.1 چه با درایور های سی دی خودش و چه با درایورهای سایت لنوو امتحان کردم اما حل نشد. به نظر میاد مشکل نادری هست که حالا از شانس بد به پست منو شما خورده، فقط امیدوارم مال من رو هم تعویض کنن.
راستی گارانتی شما چی بود؟
انشالله حل میشه نگرانش نباش
گارانتی من سیاره سبز (گرین) بود
با سلام
یه سوال در مورد کارت گرافیک لپ تاپ داشتم و میخواستم بدونم این مدل lenovo هم همین جوریه
من g510 دارم وقتی با کارت گرافیک میام بالا دمای کارت رو نشون نمیده و وقتی شروع به بازی کردن میکنی نرم افزار مربوطه(hwmointoring یا msi afterburner)دمای که صفر (که مطمئن 0 نیست)
برمیدار و دمای واقعی رو نشون میده و اگه از گیم خارج بشی دما دوباره 0 میشه
و جیپ گرافیک cpu رو هم قسمت دما نداره
حالا این طبیعی یا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری چیزیه؟
شاید بخاطر غیرفعال شدن گرافیک انویدیا است که حسگرهای کارت گرافیک خاموش میشوند و دما را صفر نشان میدهد.
سلام من رفتم لپ تاپ همین مدلو بخرم فروشنده به کل مایوسم کرد گفت این مدل خرابی زیاد داره
درسته
لطفا کسایی که این مدل رو دارن نظر بدن
من میخوام تا 2400 هزینه کنم بین ایسوس و لنوو موندم واقعا
راهنمایی کنید خواهشا
گرافیک g510 از amd هستش
منم همین فکر میکنم ولی مطمئن نیستم
از دوستان می خوام همین موردرو روی لپ تاپشون تست بگیرن و جوابو بگن
Last edited by koroz; 24-07-2014 at 20:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)