تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 754 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

فعلا پهنای باند رو از 2 مگ آورد روی 512 و تا الان پرش لینک نداشتم اما بهم گفتن فردا یکیو میفرستیم مرکز مخابراتیت چک کنه.
    براتون خرابی تلفن زدن
    همونطور که حسین گفت ایراد از خود مرکز هستش ولی شما فردا و شنبه رو حتما خونه باش ببین نویزت بهتر میشه یا نه

آخه من قبلا از 2 جا دیگه سرویس داشتم و مشکل پرش لینک نداشتم پس مشکل قادعتا از مخابرات نمیتونه باشه.
    اما این حرفش درست بود که ممکنه شرکت قبلی تجهیزاتو قطع نکرده باشه؟
    دوست عزیز برای اینکه روی یه خط 2 تا نت بگیری باید بند پ داشته باشی
    حالا نمیگم برای شما این مورد نیست ولی احتمالش خیلی کمه
    حالا فردا که براتون پورت موقت بزنن معلوم میشه
    برا همینه که میگم حتما خودتون خط رو از خونه چک کنید ببینید کیفیتش فرق میکنه یا نه

2. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

آخه من قبلا از 2 جا دیگه سرویس داشتم و مشکل پرش لینک نداشتم پس مشکل قادعتا از مخابرات نمیتونه باشه.
    اما این حرفش درست بود که ممکنه شرکت قبلی تجهیزاتو قطع نکرده باشه؟
    این حرفشون اصلا منطقی نیست به نظر من چون شما وقتی از شرکت قبلی انصراف میدی یعنی هم از کارتاپل و هم فیزیکی تو مرکز تمام کابل های ارتباطی با خطت و شرکت قبلی توسط مسئول ام دی اف قطع میشه.و دوباره برای شرکت جدید متصل میشه.
    مثلا نمیشه شما از شرکت آسیاتک سرویس داشته باشی ولی خطت رو تجهیزات پارس باشه.مثلا شرکت اندیشه چون پورت کم اورده از پورت مخابرات داره برای خودش استفاده میکنه یعنی پورت ها رو داره اجاره میکنه ولی این شرکتای خصوصی اینکار رو نمیکنن

4. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه docomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان ، چند روزی هست که مشکل قطعی و کمبود سرعت برام پیش اومده الان وقتی چک کردم وضعیتم اینه :
    الان برای برطرف کردنش باید چکار کنم با توجه به اینکه سیم کشی مشکلی نداره و مستقیما از خط اصلی ورودی ساختمون و به فاصله ی حدودا ده متری متصل هستم

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان ، چند روزی هست که مشکل قطعی و کمبود سرعت برام پیش اومده الان وقتی چک کردم وضعیتم اینه :
    الان برای برطرف کردنش باید چکار کنم با توجه به اینکه سیم کشی مشکلی نداره و مستقیما از خط اصلی ورودی ساختمون و به فاصله ی حدودا ده متری متصل هستم
    کیفیت خط شما خیلی بده ، یعنی داغون در حد المپیک !!! ببینید آپ استریم شما چقدر هست !!! یعنی با ارسال 2-3 کیلوبایتی هم پینگ شما خیلی خیلی میره بالا و تایم اوت میده
    شما هم بهتره که یه بار اعلام خرابی کنید
    در ضمن این خط فقط برای ADSL هست ؟
    اگر درست نشه باید خط تلفن جدید بگیرید

7. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

طبق گفته حسین عزیز خطت افتضاح هست اصلا کیفیت خوبی نداره چون خط رو مستقیم اوردی یه راه داری که اونم باید پهنای باند خطت رو پایین بیاری بیار رو 1 مگ ببین کیفیتت چطور میشه.
    سیم ورودی مخابرات دم در رو تمیز کردی؟

9. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کیفیت خط شما خیلی بده ، یعنی داغون در حد المپیک !!! ببینید آپ استریم شما چقدر هست !!! یعنی با ارسال 2-3 کیلوبایتی هم پینگ شما خیلی خیلی میره بالا و تایم اوت میده
    شما هم بهتره که یه بار اعلام خرابی کنید
    در ضمن این خط فقط برای ADSL هست ؟
    اگر درست نشه باید خط تلفن جدید بگیرید
    بله این خط فقط برای adsl هست ، آخه تازه چند روزه اینطوری شده قبلا مشکلی نداشتم در ضمن یه نکته ای یادم رفت اینکه وقتی زنگ میزنم به این خط میگه اشغاله ! و وقتی خط رو به مودم دایال آپ وصل می کنم نمیتونه شماره ای رو بگیره و ارور no dial tone میده این دو مورد هم تا چند وقت پیش اینطوری نبود

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

طبق گفته حسین عزیز خطت افتضاح هست اصلا کیفیت خوبی نداره چون خط رو مستقیم اوردی یه راه داری که اونم باید پهنای باند خطت رو پایین بیاری بیار رو 1 مگ ببین کیفیتت چطور میشه.
    سیم ورودی مخابرات دم در رو تمیز کردی؟
    نه رفتم نگاه کردم تمیزه داخل خونست جرم و بارون و این چیزا نگرفته

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بله این خط فقط برای adsl هست ، آخه تازه چند روزه اینطوری شده قبلا مشکلی نداشتم در ضمن یه نکته ای یادم رفت اینکه وقتی زنگ میزنم به این خط میگه اشغاله ! و وقتی خط رو به مودم دایال آپ وصل می کنم نمیتونه شماره ای رو بگیره و ارور no dial tone میده این دو مورد هم تا چند وقت پیش اینطوری نبود
    زنگ بزن به 17 اعلام خرابی کن

13. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

خطت کار آیی خودش رو از دست داده
    اعلام خرابی کن میان درستش میکنن

15. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مود روی +adsl2 هست، عکس هم گذاشتم که!
    در ضمن با یه سایتی بود دوستان گذاشته بودن برای سنجش فاصله تا مرکز مخابراتی تقریبا 4 کیلومتر بود.
    کدوم سایت ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •