گفتي k750 رو به k800 تبديل كردي؟؟؟؟
امكان نداره!!!
گفتي k750 رو به k800 تبديل كردي؟؟؟؟
امكان نداره!!!
درسته در تايپ اشتباه شد . به w800i تبديل كردم .![]()
اگه مي شه جواب سئوال بعد من را بديد .
سلام آقا سیاوش من اطلاعات جامه تری میخوام میشه شماره تماس بدبن ممنون میشم
سلام دوستان من w700i دارم به نظر شما با فار منجر روش کار کنم یا نه میخوام منوشو عوض کنم لطفا جواب بدین.
اگه با فار روي اين گوشي كار كني همه چيز بستگي به شانس داره ممكنه گوشيت روشن نشه و يه فلش بيفتي ولي ممكن هم هست روشن بشه.اين روش فقط روي كا750 به طور صحيح كار ميكنه
ببخشید دوستان پس روش افزایش صدای w800 تو کدوم تاپیکه؟ مگه نباید اینجا باشه؟برا 810 که یه تاپیک جدا زدند.نکنه دبلیو 800 هم همونطوری افزایش پیدا میکنه؟
اگه اشتباه نکنم تو تاپیک acoustic جدید ترین درایور صدا برای گوشیها یه سرچ بزنی پیدا میکنی![]()
1- نوید جان ممنون .
2- آقایونی که ظرفیت مسیج ها رو زیاد کردند با بلوتوث مشکل پیدا نکردند؟ من (w800) بعد اینکار ظرفیتم به 34380 افزایش پیدا کرد کلی حال کردم(چون آموزش گفته 11000 تا میشه).حالا اگه فایل با بلوتوث بفرستم یه کم گیر میکنه بعد یه کم میره آخرش هم میگه connection lost . قبلا دو سه بار شده بود اما حالا فقط 1 بار اینطوری نشد!
منم به ذهنم رسید که با این روش هک که حدود 34400 تا ظرفیتم شد یه چیزی به اندازه کل حافطه داخلی گوشیه و احتمالا فضای مورد نیاز (مثل رم کامپیوتر) برای ارسال فایل ها هم اشغال میشه.(یعنی هر چند این فضا خالیه اما برای مسیج تعریف شده.پس موقع بلوتوث کم میاره ) حالا شما نمیدونین گوشی فضایی برای buffering (مثل بقیه چیز ها از جمله پرینتر که buffering داره) داره یانه؟ اگه داشته باشه با این کار دهن گوشی آسفالت میشه که!
دوست عزيز فكر كنم شما اولين نفري باشي كه يه اين مشكل بر ميخوري من كه تا بحال نديده بودمو خاطرت جمع باشه مشكلت از جاي ديگه هست شما ميخواي يه بار گوشي رو مستر ريست كن ببين مشكلت حل ميشه يه نه چون برا من كه يه همچين اتفاقي نيوفتاده جاي ديگه هم نديدم....
![]()
دوست عزیز فکر کنم شما به نوکیا بلوتوث میفرستید چون اسکول نو کیا اگه جا نداشته باشه اولش نمیگه مثل سونی اریکسون اخرش میگه جا نیست ادم ضایع میشه یه بار به یه سونی اریکسون بفرست ببین میشه یا نه
![]()
من چرا این همه با نوکیا ضد هستم و این همه اشکال از نوکیا در میارم
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)