انجام دادم ولی نشد!!!!
جدا کسی مشکل منو نداشته!!!!
انجام دادم ولی نشد!!!!
جدا کسی مشکل منو نداشته!!!!
درسته
ولی چرا نباید رو 32 بیتی بلوتوثش راه بیوفته ؟
من این لبتاب رو برای یکی از اقوام گرفته ام و هر وقت میرم اونجا اونا میگن دوست داریم بلوتوثش کار کنه
منم، حالا هی باهاش ور میرم ، اون چندین درایوری که دانلود کردم رو بهش میدم و دوباره پاک کردن و از این حرفا ولی هیچ
در اخر هم میگم ان شا الله دفعه بعد یک چیزی براش پیدا میکنم
اونا هم
منم عصبانی از دست این لبتاب میام تو این تاپیک و
شماها هم به جای اینکه یک لینک از درایوری که نصب کردید بهم بدید هی
شوخی کردم
باشه میرم برای 64 بیت ، ولی فقط یک سوال
احتمال داره اصلا بلوتوث نداشته باشه یا کلا کار نکنه ؟ سوالم درست نیست ؟
خب شما همین BlueSoleil رو نصب کردی ؟!من همینو میگم نصب کردم دیگه...با نصب همین برنامه بود که مشکلم حل شد،الان با زدن دکمه ی وایرلس بلافاصله نارنجی میشه و وایرلس و بلوتوث رو غیر فعال میکنه!
با نصب این برنامه هم مشکلتون حل نشده؟!
حل صد درصدی مشکل رنگ دکمه وایرلس ویندوز8: با دریافت و نصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه به اسمش نکنید، موقع اجرا نرم افزاری به اسم intel PROSet/Wireless نصب میشه که مشکلو کامل برطرف میکنه
ویرایش:
راه حل دائمی نبود ، پوزش میخوام
Last edited by mosi_alfa; 04-02-2014 at 15:09.
لطفا نام دقیق درایورایی که امتحان کردید و صفحه دانلودشو بگید تا بهتر بتونیم کمک کنیم.
دوست عزیز من قبلا اینا رو نصب نمیکردم و درست بود !!! ... با این حال با توجه به فرمایشات شما اون چیزایی رو که گفتین نصب کردم اما باز هم مشکل پا برجا بود !!
![]()
متاسفانه تایید میشه...واسه من تا دوبار ری استارت سیستم درست کار کرد و بعد باز سفید موند![]()
این برا intel
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم amd
اینم اون amd که گفتم 147mg و نصب میشه ولی داخل control panel هیچ تغییری نمیکنه!(دو تا vga هست که یکیشون ؟ داره)
13-1_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql
سلام
ببین درایور وای فایت حذف شده..متاسفانه این مشکل رو منم دارم..از اول درایورت رو بنصب..فقط وای فای
نه ندارم.نمیتونم بگیرم.اما میتونم کمکت کنم
با سوزن![]()
جهت اطمینان می پرسم، ویندوزتون 7 هست دیگه؟ یه وقت 8 نباشه بخوای اینا رو روش بریزی!
اگه پاسخ 7 هست اینو امتحان کن:
amd رو بریز، بعد بدون ریست کردن اینتل رو بریز.
Last edited by mosi_alfa; 05-02-2014 at 01:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)