تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 177 از 328 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض چگونه بهترین همسر را انتخاب کنیم

کشش جنسی احمقانه عشق واقعی نیست
      محتوای مخفی: ادامه 
    خیلی از آهنگها، فیلمها، کتابها تصویری تحریف شده از عشق حقیقی نشان میدهند. آنها شما را مجاب میکنند که باور کنید میتوانید در نگاه اول عاشق شوید، قلبتان عاشقانه بتپد، کف دستانتان عرق کند، و همه فکر و ذکرتان مملو از فردی شود که ناگهان دلتان را دزدیده است. درست است، این اتفاق میافتد. اما عشق واقعی نیست. این فقط یک کشش جنسی احمقانه که ممکن است نسبت به هر کسی که فرومونها را در مغزتان فعال کند پیدا کنید.

فرومونها وقتی بدن ما در بدن فرد دیگری وجود یک dna خاص را کشف میکند، تولید میشوند. بدن ما این dna را در بدن شخصی دیگر از بوی او کشف میکند. اما کشش احمقانه جنسی که به واسطه این فرومونها پدید میآید، فقط نشاندهنده یک چیز میتواند باشد: این دو نفر که چنین اتفاقی را تجربه میکنند میتوانند از نظر زنتیکی جفت خوبی برای هم باشند، یعنی ترکیب dna آنها یک نوزاد سالم تولید خواهد کرد. آنچه که فرومونها به آن توجهی ندارند این است که آیا این دو نفر از نظر شخصیتی هم جفت خوبی برای هم هستند یااینکه میتوانند همدیگر را عاشق کنند یا نه.
    یک مشکل بزرگ کشش احمقانه جنسی این است که این کشش معمولاً شما را مجبور به انجام کارهایی میکند که قبلاً اصلاً فکر انجام دادن آن را هم نمی کردید. این کشش باعث میشود کارهای خجالت آوری انجام دهید. دروغ، فریب، دزدی یا حتی کشتن دیگران یا خودتان. این کشش احمقانه جنسی بود که باعث شد.
    رومئو و ژولیت وقتی فهمیدند که دیگر نمی توانند به این عشق مسموم خود ادامه دهند، خود را کشته و به زندگی خود پایان دهند.
    یکی دیگر از مشکلات کشش احمقانه جنسی این است که بادوام و ماندگار نیست
    اما گاهی اوقات این روابط پرآشوب چندین سال به طول میانجامد، خیلی پس ازاینکه این کشش جنسی دیگر مرده و از بین رفته است. شاید این زوجها به عبث امیدوارند که یک روز شعله عشقشان دوباره زبانه کشد. یا شاید هم تصور میکنند سرنوشت این بوده که چون بهترین هوس و بزرگترین درد را باهم تجربه کردهاند باید با هم بمانند.
    اما عشق حقیقی بدون هیچگونه کشش جنسی احمقانه ایجاد میشود. اما، حتی بالاترین کشش جنسی هم اگر بدون عشق واقعی باشد، بی فرجام خواهد بود.
    تصور من این است که برای برنده شدن در این مسابقه، باید به دنبال ترکیب این کشش جنسی و عشق حقیقی باشید که شانس زیادی میخواهد. اما من که تابه حال به چنین موردی در زندگی حقیقی برخورد نکرده ام و فقط در فیلمها و آهنگها در مورد آن دیده و شنیده ام.

حس مسئولیت و حمایت نشانه عشق واقعی است
    اگر کشش جنسی عشق واقعی نباشد، پس عشق واقعی چیست؟

یکی از نشانههای عشق واقعی میل به حمایت و نگهداری از فرد مقابل، شاد کردن و کمک به موفقیت اوست. این با کشش جنسی که فقط به دنبال مجبور کردن فرد مقابل به ایجاد حس لذت و رضایت در شماست، خیلی فرق دارد.
    وقتی شما واقعا و حقیقتاً کسی را دوست داشته باشید، به هیچ وجه او را مجبور نخواهید کرد که دوستتان داشته باشد.
    البته، دوست دارید که آنها هم شما را دوست داشته باشند اما اگر آنها کس دیگری را بخواهند، شما او را رها میکنید چون دوست دارید که همیشه شاد و خوشبخت باشند. شما از تصمیمات مهم آنها در زندگی حمایت میکنید حتی اگر با آنها هم عقیده نباشید.
    اما اگر فقط این بود، باید ما با همه دوستان نزدیکمان عشق حقیقی داشته باشیم. به همین دلیل میگویم به کمی کشش هم نیاز است.
    البته این کشش شباهتی به کشش جنسی که گفتیم ندارد اما برای شروع یک رابطه عاشقانه و رمانتیک کافی است. قلبتان از سینه بیرون نمی زند اما همراهی با این فرد به شما آرامش میدهد. وقتی با او هستید زمان خیلی خوب و خوشایند برایتان میگذرد و گاهی اوقات خیلی هم با هم خوش میگذرانید.
    هرچه شما دو نفر همدیگر را بیشتر بشناسید، حس مسئولیت و حمایت طرف مقابلتان برای شما بیشتر میشود.
    در این صورت، اگر این احساس دوطرفه باشد، شما دو نفر میتوانید تدریجاً یک عشق بسیار عمیق و غنی پرورش دهید که بسیار لذت بخش تر و رمانتیک تر از هر کشش جنسی است.
    افراد متفاوت و مخالف با شما ممکن است شما را به خود جلب کنند اما یار و معشوق حقیقی شما نیستند.
    یار و معشوق حقیقی کسی است که عشق واقعی شما و بهترین دوستتان است. اگر به دنبال معشوق حقیقی خود هستید، نباید کسی را انتخاب کنید که خیلی از شما متفاوت باشد. یک ضرب المثل است که میگوید، افراد متضاد همدیگر را جذب میکنند اما با هم ازدواج نمی کنند. متاسفانه خیلی از این متضادها با هم ازدواج میکنند و آخرسر میفهمند که زندگی زناشویی بسیار بدی دارند.
    گرچه یعضی از زوجها به مرور زمان یاد میگیرند که تفاوتهای همدیگر را تحمل کنند، اما وقتی با کسی زندگی کنید که علایق، ارزشها، مشغولیات و سرگرمیهای مشترکی داشته باشید و از چیزهای مشترکی لذت ببرید، زندگی بسیار لذتبخش تر خواهد بود. فقط در این حال است که شریک زندگیتان همان معشوق واقعی و حقیقیتان خواهد بود.
    هیجان اولیه تفاوتهای زیاد، سرانجام وقتی ماهها تبدیل به سالها میشوند رنگ و بوی خود را از دست میدهد.
    و شما مدام به این فکر خواهید کرد که چه میشد اگر طرف مقابلتان حرف شما را درک میکرد یا حداقل همیشه با حرفهای شما مخالف نبود. درنتیجه هر چه زمان جلوتر میرود شما وقت کمتری را با هم سپری میکنید و آخر کار محبور میشوید یا از هم جدا شوید یا شما یا طرق مقابلتان از بیخ و بن عقاید و علایق خود را عوض کند.
    وقتی آن احساسات خوب اولیه از بین میرود، شما دو نفر به خاطر وجود بچه یا کار یا عادت یا حرف مردم یا حتی ترس از اینکه شاید چیز بهتری به دست نیاورید هنوز هم کنار هم میمانید.
    . اما هیچوقت برای شما دیر نیست. ماندن با کسی که دوستش ندارید، یا فکر میکنید معشوق واقعی شما نیست، شانس حداقل چهار نفر را برای خوشبختی از بین میبرد: شما، همسرتان، و دو نفر دیگر در جهان که میتوانند معشوق واقعی شما یا همسرتان باشند. تاثیرات منفی یک رابطه بد به اعضای خانواده شما، دوستانتان، همکارانتان، و اطرافیانتان منتقل میشود و همه باید از گلایهها، دعواها، و جنجالهای همیشگی شما در عذاب باشند.

صبر و گذشت نشانه های عشق واقعی هستند
    وقتی یک نفر واقعاً شما را دوست داشته باشد، صبر و گذشت زیادی را دربرابر بی دقتیها یا رفتارهای زشت و بی ادبانه شما شنان خواهد داد.

اما نباید از این قضیه سوء استفاده کنید. اگر چنین کاری کنید، یک نشانه مسلم از این است که شما واقعاً طرف مقابلتان را دوست ندارید. زوجهایی که واقعاً همدیگر را دوست داشته باشند.
    وقتی میفهمند که احساسات طرف مقابلشان را جریحه دار کردهاند، واقعاً ناراحت و پشیمان میشوند.

هیچوقت عشقتان را فقط محض آزمایش کردن، آزمایش نکنید
    ببینید وقتی جای آن طرف باشید واقعاً چه احساسی خواهید داشت؟ آیا او به نیازهای شما توجه دارد؟ شما چه؟ به نیازهای او توجه میکنید؟ آیا دادنها و گرفتنها در رابطه به یک میزان است یا همه چیز یک طرفه است؟ آیا اکثر اوقات به هم نگاه میکنید، همدیگر را ناز و نوازش میکنید یا به چشمان هم خیره میشوید؟

خودتان را در کنار همسرتان در ۲۰ سال آینده تجسم کنید. آیا آن تصویر قلبتان را مملو از ترس میکند یا از تصور آن لبخند میزنید؟
    اگر همسرتان بیشتر از اینکه از شما انتقاد کند، شما را تحسین میکند مطمئناً از تجسم آن تصویر لبخند روی لبانتان میآید. هیچکس دوست ندارد با یک منتقد زندگی کند، حتی اگر روزی عاشق این فرد بوده باشید.

دوستی به علاوه کشش جنسی بهترین نشانه عشق حقیقی است.
    عشق واقعی دوستی به اضافه کشش جنسی است. اگر شما از گذراندن هر لحظه از زندگیتان در کنار همسرتان لذت میبرید، پس او بهترین دوست شماست.

این نوع رابطه اعتماد به نفس و عزت نفس شما را بالا میبرد و به شما برای رسیدن به بالاترین درجه کمال کمک میکند. درعوض، شما هم به طرف مقابلتان کمک میکنید که به این چیزها دست پیدا کند. وقتی هر دو شما عشق واقعی را احساس کنید، دیگر میتوانید هر کاری را در کنار هم انجام دهید.

منبع:dokhtaranpesaran.com

2. 11 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

اخه ازدواج همش حاشیه است و خود ازدواج چیزی نداره که بخواین درموردش صحبت کنید

4. 3 کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

اخه ازدواج همش حاشیه است و خود ازدواج چیزی نداره که بخواین درموردش صحبت کنید
    چرا نداره کاربر گرامی ؟!

نوع سازش کردن همسران

نوع گفتمان
    و.. و ..

اتقیا عزیز به نکته جالبی اشاره کردند. دوستی !

ولی خوب چطور باید بستر دوستی رو به وجود اورد ؟! غالبا زوج هایی که با هم دوست هستند سخت تر و کمتر به مشکل

برمیخورند چون رابطه بر اساس گفتمان و هم صحبتی و از همه مهم تر اعنماد شکل گرفته . در اطرافمون میبینیم زوج های

زیادی روکه هیچ اعتمادی بین اون ها نیست ساختار زندگی شون بر اساس نظر دیگران بنا شده بنابراین بین اون زوج ها اعتمادی

شکل نگرفته چون برای هم و با هم زندگی نمیکنند خیلی از این زوج ها نمیتونند مثل دو تا دوست با هم بشینند و صحبت کنند و

همین باعث سردی بین زوج میشه

دوستان تمایل داشته باشید این بحث روکمی باز کنیم بحث جالبی هست !

به نظر شما چطور میشه اعتماد رو به وجود اورد تا شخص وقتی حرف میزنه بعد از مدتی در انتظار سواستفاده (البته به نوعی ) نباشه

.

6. 3 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

موضوعاتی مطرح شده اما بحث ناتمام رها شده .... شخص سومی که میاد اینجا مطالب رو بخونه جز گمراهی چیزی عایدش نمیشه ...

به زعم عده ای اینجا دارن بحث های میکنن که به جوون های این مملکت یاحداقل این فروم کمک کنه تا ازدواج بهتری داشته باشن ، اما هر قشر دارن سنگ خودشون رو به سینه میزنن ... ( منم مستثنای این قضیه نیستم ، پس لطفا شاکی نشید )

عده ای خانم میان میگم مهریه باید باشه چون بوسیله ی این هربه شوهر متخلف رو ادب میکنیم ... اینکه میگن ظاهر هر کس به خودش مربوطه .... و اینکه اگه پولت به مهریه ی یه دختر نمیرسه لقمه ای وردار که اندازه دهنت باشه ( با این بحثها ادم خیال میکنه داره میره جنسی خرید کنه که باید جیبش رو نگاه کنه که چقدر مایه داره ، به همون اندازه جنسی رو انتخاب کنه ) .... اصلا توجهی به عشق و دوست داشتن و علاقه نمیشه ... فقط کافیه جیبت توان پرداخت اون جنس ( دختر ) رو داشته باشه .....

عده ای پسر میان میگن مهریه ی بالا قبول نیست و یه جور پول پرستی حساب میشه ... و اعتقاد دارن که دخترا آهن پرستن .... اینکه دخترهای امروزی توانایی پختن یه نیمرو رو ندارن و اصلا آشپزی بلد نیستند ....

عده ای که با شرایط موجود در این ممکلت و دینش مشکل دارن میان ، دق و دلی هاشون رو اینجا خالی میکنن و همه چیز رو از ریشه می سوزنن و میگن باید از بیخ ساخته بشه .... ( نمیدونم این سازندگی از نو به درد من و توی جوون تو این سن 25 26 میخوره یا نه ، یا شایدم اینقدر روشن فکرن که دارن واسه فرزندانمون برنامه ریزی میکنن )

( حذف شد )

الانم داره بحث اعتماد پیش میاد ....

به کجا چنین شتابان؟ فارسی گوی گرچه تازی خوشتر است ....

وضعیت کنونی جامعه ی ما اونقدر واضح که نیازی به توضیحات درست و غلط و جانبدارانه ی من و تو نداره که بخوایم اینجا با بی عدالتی سنگ جنس خودمون رو به سینه بزنیم ...... قدیم طرف 10 سال میفتاد زندان ، دختر به پاش میموند ، امروزه 1 ساعت میری بیرون نگرانی که نکنه کسی مخ عشقت رو زده باشه ....

قدیما پایندی پسرها تو خانواده خیلی بیشتر بود ولی الان نیست ... اون دوران بحث مهریه و جهیزیه و چشم و هم چشمی وجود خارجی نداشت و اگرم داشت به اندازه ی الان نبود که الویت اول تمامی مجالس ازدواج اینا باشه .... زندگی ساده بود .... توقع ها بسیار ناچیز بود ... عروس و مادر شوهر چندین سال بدون دغدغه کنار هم زندگی میکردن ... الان کدوم یک از دخترخانمها این شرایط رو میپذیره؟

تو یه خونه ی 70 متری چوبی ، 2 تا داداش جوون زندگی میکردن اما الان چی؟

خونه باید تو فلان جای شهر باشه ... ماشین باید فلان چی باشه .... مهریه باید 13XX باشه .... حقوق طرف باید بالای 1 تومن باشه ....
    زندگی و ازدواج سخت شده ، چون خودمون سختش کردیم ....
    الان وضعیت ما اینجوریه که از بی کفنی زنده ایم

بیاید قبول کنیم همه و همه : آدم تا کوچکی نکنه به بزرگی نمیرسه

تا سختی ها و کاستی ها و نداری های اول زندگی رو قبول نکنیم به رتبه های بالاتر و وضع بهتر نمیرسیم ....

چه دختر و چه پسر باید توقعاتشون رو از الانی که هستیم بیارن پایین تا بشه براین مشکلات زیاد ، هرچند اندک غلبه کرد .... ایشالله که همه جوونها به عشق و آرزوشون برسن و خوشبخت شن..
    Last edited by F l o w e r; 08-11-2013 at 09:42. دليل: حاشيه

8. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اینم نظر کارشناسی :

آنچه در مورد دوره ی آشنایی قابل بحث است ، عوامل جذابیت دوطرف برای یکدیگر است .

عوامل جذابیت به پنج دسته تقسیم میشوند :

1. جذابیت ظاهری
    2. جذابیت شخصیتی (صفات شخصیتی مثبتی که از نظر یکی از طرفین در دیگری وجود دارد ، مانند با محبت بودن ، مسئولیت پذیری و ....)
    3.جذابیت موقعیتی (تحصیلی ، شغلی ، خانوادگی)
    4. شباهت ها (نگرشها ، اعتقادات ، علایق و...)
    5. تفاوت ها (درموارد کلی و اساسی شباهت داشتن پایه ایجاد تفاهم است مثلا هم صطح بودن از نظر تحصلی با پرداختن به فعالیت های هنری اما درباره ی موارد جزئی تر تفاوت داشتن میتواند طرفین را برای یکدیگر جذاب تر کند ، مثلا تفاوت در رشته ی تحصلی یا نوع فعالیت هنری )

مزیت های آشنایی :

1. مشاهده متفاوت بودن افراد
    2.رسیدن به خودشناسی و دیدن خود از دید دیگران
    3.یادگیری مهارتهای ارتباطی
    4. تشخیص عوامل مطلوب رفتاری طرف مقابل

---------------

این عوامل جذابیت ، اونم مزیت هاش ، منم بلدم بیشتر از اینم بلدم ، اما کجا میخواد اجرا بشه ؟

جذابیت ظاهری رو چطوری میخواد یه نفر ببینه توی جامعه ای که میگن جوون سر به زیرش خوبه ، هرکی نگاه کنه هیزه ، چشم چرونه ...
    بعد میگن عب نداره نگاه کنید ، خانما میگن مث کالا نگاه میکنن به زنا .....
    الان خداییش اون عوامل جذابیتی که بالا نوشتم رو کجا میخوایید اجرا کنید و بفهمید ؟

تا سر موضوعات اصلی بحث میکنم که واقعا مشکل اصلیه ، بحث رو میبندن ، حالا بیام کتابهای آموزش پیش از ازدواج رو خط به خط پست کنم اینجا هیچکس ایراد نمیگیره ...

اون همه بحث مهریه شد ، آخرشم معلوم شد مهریه ی بالا اشتباهه ، آخرش چی شد ؟ گفتن خب شما مهریه نمیدید ندید برید هرکی مهریه پایین گرفت اون رو بگیرید ... چون اعتماد وجود نداره ما مهریه بالا میگیریم ... این منطق بحث خانمهاست ... با مهریه میخوایین وفا بسازین ، تهش خیانت میکنن ....

10. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

عده ای خانم میان میگم مهریه باید باشه چون بوسیله ی این هربه شوهر متخلف رو ادب میکنیم ... اینکه میگن ظاهر هر کس به خودش مربوطه .... و اینکه اگه پولت به مهریه ی یه دختر نمیرسه لقمه ای وردار که اندازه دهنت باشه ( با این بحثها ادم خیال میکنه داره میره جنسی خرید کنه که باید جیبش رو نگاه کنه که چقدر مایه داره ، به همون اندازه جنسی رو انتخاب کنه ) .... اصلا توجهی به عشق و دوست داشتن و علاقه نمیشه ... فقط کافیه جیبت توان پرداخت اون جنس ( دختر ) رو داشته باشه .....
    +
    عده ای پسر میان میگن مهریه ی بالا قبول نیست و یه جور پول پرستی حساب میشه ... و اعتقاد دارن که دخترا آهن پرستن .... اینکه دخترهای امروزی توانایی پختن یه نیمرو رو ندارن و اصلا آشپزی بلد نیستند ....
    +
    قدیما پایندی پسرها تو خانواده خیلی بیشتر بود ولی الان نیست ... اون دوران بحث مهریه و جهیزیه و چشم و هم چشمی وجود خارجی نداشت و اگرم داشت به اندازه ی الان نبود که الویت اول تمامی مجالس ازدواج اینا باشه .... زندگی ساده بود .... توقع ها بسیار ناچیز بود ... الان کدوم یک از دخترخانمها این شرایط رو میپذیره؟
    +
    خونه باید تو فلان جای شهر باشه ... ماشین باید فلان چی باشه .... مهریه باید 13XX باشه .... حقوق طرف باید بالای 1 تومن باشه ....
    زندگی و ازدواج سخت شده ، چون خودمون سختش کردیم ....
    +
    تا سختی ها و کاستی ها و نداری های اول زندگی رو قبول نکنیم به رتبه های بالاتر و وضع بهتر نمیرسیم ....
    +
    چه دختر و چه پسر باید توقعاتشون رو از الانی که هستیم بیارن پایین تا بشه براین مشکلات زیاد ، هرچند اندک غلبه کرد ....

تایید

البته ابن موارد در مورد همه صدق نمیکنه

اما خوب , همچین کسایی داریم

12. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من تو نظر سنجی برای دلایل کاهش ازدواج به مسائل مالی و آینده ی مبهم و سایر دلایل رای دادم و فکر میکنم اکثر جوونا مشکلشون مالی هست که ازدواج نمی کنن یعنی از نظر مالی به حدی نرسیدن که بتونن یه خانواده رو با ایده آل های خودشون و همسرشون اداره کنن. یا حتی با قناعت نسبت به قبل از ازدواج بتونن استارت یه زندگی مشترک رو بزنن.

درباره سایر دلایل من بیشتر نظرم به علاقه و کشش طرفین به هم هست به نظر من اگر اون علاقه اصلی وجود نداشته باشه خیلی از مشکلات قبل و بعد از ازدواج قابل حل نیست و هیچ کدوم از طرفین تو موارد دیگه که با هم اختلاف نظر دارن حاضر نیستن گذشت داشته باشن یا اگر علاقه واقعی وجود نداشته باشه دو طرف حتی با وجود تمام امکانات /اعتماد /توافق روی مهریه و همسان بودن اعتقادات باز هم نمی تونن زندگی مسالمت آمیزی با هم داشته باشن..

من فکر می کنم بیشتر تفکراتی که درباره جنس مخالف تو ذهن خیلی از دوستان شکل گرفته از شنیده ها و دیده های مجازی نشات میگیره نه واقعیت دوست دارم بدونم کدوم یک از آقایونی که اینجا تو بحث ازدواج شرکت می کنن و نظرشون رو درباره خانم ها مطرح کردن تا به حال از خانمی خواستگاری کردن؟ تا بحال با خانمی برای آشنایی ازدواج ارتباطی داشتن؟ یا همه نظراتشون بر اساس شنیده ها از همسایه و فامیل و پسر قمر خانم و... یا تجربیات مجازی از فیس*بوک هست ؟

به نظرم اگر کسی بر اساس تجربیات و شنیده ها و نظر دیگران بخواد درباره ازدواج تصمیم گیری کنه اشتباه بزرگی رو مرتکب شده چون اولا ما هیچ وقت در جایگاه دو نفری که تجربه بدی از آشنایی با هم داشتن نبودیم و جزییات طرز برخورد و نگرش هیج دو نفری به یه موضوع خاص تو اون موقعیت شبیه به هم نیست..

ما نمی تونیم بر اساس رفتار و طرز فکر کسی دیگه که تو اون موقعیت های خاص بوده تصمیم بگیریم چون طرز فکر و نوع برخورد با طرف مقابل و حتی نگاه ما به مشکل با کسی دیگه فرق داره و هر کس تو موقعیتی که قرار داره بر اساس طرز فکر خودش تصمیم میگیره ..

به نظرم اگر دو نفر علاقه واقعی به هم داشته باشن به خاطر علاقه قلبی که دارن حتی اگر مشکلی برای دو نفر قبل و بعد از ازدواج پیش بیاد و روی موضوع خاصی با هم اختلاف نظر داشته باشن می تونن مشکلشون رو حل کنن و فکر می کنم بیشتر مشکلاتی که برای خیلی از افراد قابل حل نیست می تونه به خاطر این باشه که طرف مقابلشون رو قلبا دوست ندارن..

14. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

ما نمی تونیم بر اساس رفتار و طرز فکر کسی دیگه که تو اون موقعیت های خاص بوده تصمیم بگیریم چون طرز فکر و نوع برخورد با طرف مقابل و حتی نگاه ما به مشکل با کسی دیگه فرق داره و هر کس تو موقعیتی که قرار داره بر اساس طرز فکر خودش تصمیم میگیره ..

به نظرم اگر دو نفر علاقه واقعی به هم داشته باشن به خاطر علاقه قلبی که دارن حتی اگر مشکلی برای دو نفر قبل و بعد از ازدواج پیش بیاد و روی موضوع خاصی با هم اختلاف نظر داشته باشن می تونن مشکلشون رو حل کنن و فکر می کنم بیشتر مشکلاتی که برای خیلی از افراد قابل حل نیست می تونه به خاطر این باشه که طرف مقابلشون رو قلبا دوست ندارن..
    دقیقا . خیلی قشنگ گفتید !

اگه یک طرف رابطه علاقه اش به طرف دیگه ازصمیم قلب نباشه از کاه هم کوه میسازه

16. 2 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

دوست ندارم مسائل شخصی خودم رو اینجا بگم ولی برای اینکه تصور نکنید برای کنکاش و اتهام به شما این سوال رو پرسیدم توضیح می دم :

من درباره یشنهاد های ازدواج بر اساس تمایل و علاقه خودم تصمیم میگیرم ببرای من علاقه به طرف مقابلم اولین اولویت ازدوج هست . از نظر من کسی که 300 میلیون سکه برای من تعیین کنه/ حاضر بشه تمام اعتقاداتش رو به خاطر من نادیده بگیره! و با هر ساز من برقصه/ثروتمند باشه / از نظر ظاهر بهترین باشه/ از نظر اخلاق چیزی که می خوام باشه ولی بهش کوچکترین علاقه ای نداشته باشم برای ازدواج با من مناسب نیست!

از پسری که بلد نیست حرف بزنه و انتظاراتش رو از زندگی بگه و همیشه راضی هس به هر چی شما بگین خوشم نمیاد! از پسری که از نظر عقلی مستقل نیست و قدرت فکر کردن نداره و هنوز خانوادش براش تصمیم میگیرن رو نمی تونم بپذیرم و از پسری که حقوق مساوی با حقوق خودش برای من در نظر نگیره رو شایسته همسری نمی بینم..

پاسخ کاربر شماره یک:
    این جمله رو نمیدونم نظر شماست یا نقل قول کردین در هر صورت با معیار های اصلی بنده مطابقت داره + مردی که

همیشه منفی هست ( با وجود نداشتن مشکل مالی ) مثبت فکر نمیکنه.

مردی که با یک امتحان ساده سریع عصبی میشه کاندید مناسبی نیست/مردی که خودخواه هست و از خودش بسیار راضی کاندید

مناسبی نیست . مردی که نمیتونه از لحظه اش لذت ببره و همیشه فکر پس اندازبرای فرداست (با وجود تامین مالی ) کاندید

خوبی برای ازدواج نیست ! مردی که نمیتونه بین خانواده و همسر تعادل ایجاب کنه طوری که احترام هر دو حفظ بشه کاندید مناسبی

نیست ! مردی که با وجود تجربه های پیشین خیلی سریع عاشق شما میشه و نوعی منطقش رو نادیده میگیره کاندید مناسبی نیست به

این دلیل که بعد از تاهل و سرکش کردن احساسات تازه منطقی نگاه میکنه ! مردی که با وجود کسب فاکتورهای اولیه (ظاهر .وضع مالی

رفتار ) بازهم شما رو ازخودش بالاتر میبینه کاندید خوبی برای ازدواج نیست! و .. و .. و..!

این ها مورد هایی توی خواستگارهای من بودند که نظر من روجلب کرد
    Last edited by بانو . ./; 08-11-2013 at 21:19. دليل: اضافه کردن موارد

18. 5 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

واقعا من میخوام بدونم چرا باید ازواج کنیم؟ از نظر من شاید من آدم احمقی باشم ولی کسی که ازدواج میکنه یه آدم ضعیف که نمیتونه به نفس خودش غلبه کنه به نیار خودش غلبه کنه...

نیازش اونو مجبور میکنه که ازدواج کن...چزا واقعا چرا ما اینقدر ضعیف باشیم که ازدواج کنیم؟ ما میتونیم خودمون به تنهایی نیازهای خودمون رو برطرف کنیم ...

واقعا بیایین ازدواج نکنیم...این ضعف رو بیشتر از این نمایان نکنیم...یعنی من 100 میلیارد تومن هم پول داشته باشم ازدواج نمیکنم به جاش یه حیوون خونگی میخرم 100 میلون تومن..

همین الانش خونه دارم 120 متر تو جای خوب تهران ماشین دارم کا ردارم پول دارم اما ازدواج نمیکنم به جاش با پولام زندگی میکنم...چرا ضعف نشون بدم؟.. من آدم قوی هستم و ازدواج نمیکنم...

یه پسره رفیقمه خونه نداره رفته با احاره نشینی ازدواج کرده ...من دیگه حرفی ندارم فقط ببین چه نیازی داره چه ضعفی داره که همچین کاری کرده...

خیلی ضایس ازدواج...آدم تا میتونه باید تو دنیا شادی کنه...شور و هیجان خودشو تخلیه کنه ...بابا اسیر نکنید خودتونو...این از من گفتن بود...

یسری روانپزشکا و ان ال پی بازا میگن اگر ازدواج نکنیم دچار مشکل روحی عاطفی و شخصیتی میشیم..اونم میشه با قرص اعصاب برطرفش کرد...2 تا قرص اعصاب میخوری شاد شاد میشی...

یه بار تو تلوزیون یه حرف خیلی شاخی زد گفتش وجود خود را از قرص آرامبخش پر کرده بود چون یاد خدواند را فراموش کرده بود...دقیقه 180 درجه برعکسش هم میشه ..

20. این کاربر از متین 68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •