تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 720 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

من دیشب یک وی20 50 اینچ به قیمت 2300000 از جمهوری خریدم الان مشکلم اینه که اختلاف خیلی زیادی هست بین مد داینامیک با بقیه مدها در واقع تصویر توی بقیه مدها خیلی تاریک و کدر هستش میخواستم ببینم این موضوع طبیعیه؟
    و ایا راهی هست که بشه فهمید تلوزیون چقدر کار کرده؟
    و بهترین تنظیمات برای شروع کار دستگاه چی هستش؟
    ممنون میشم جواب بدین.

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگر نور اتاقو کم کنی یا اتاقو خاموش کنی اختلاف روشنایی مد داینامیک با بقیه مدا کمتر به چشم میاد میتونی بری توی گزینه های پنل isfccc رو روشن کنی گامای مد سینمارو بزاری روی s.curve تصویر بهتر میشه ولی جزئیات تو رنگای نزدیک هم ممکنه روی بعضی سورسها کم بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون ولی فکر میکنم یه مشکلی داره بعد از چند بار که روی مد ها جابجا میکنم یکدفعه تصویر درست میشه یعنی روی مد نرمال روشن شفاف میشه بدون اینکه دست به تنظیم زده باشم ولی بعد از چند ثانیه خودش دوباره به ارومی تاریک و کدر میشه یه دفعه مد نرمال از سینما روشن تره یه دفعه تاریک تره خلاصه رفته رو عصابم نمیدونم باید چی کار کنم

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شاید اکو مد روشنه یه چک بکن اگه اینطوری که شما میگی هست حتما خرابه ببر بزن تو سرشون.

5. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دیروز من یک تلوزیون 42v20 گرفتم البته برای خالم و تلوزیون رو آوردن و نصب کردن تصویرش رو روی کانالهای sd تست کردم
    اگر تصویر ثابت باشه کیفیتش عالی است ولی در تصاویر متحرک یا در حرکت دوربین به شدت افت میکنه با این که تلویزون پلاسما
    است ولی در تصاویر متحرک کانالهای sd احساس کردم که اون حالت بلور شدن وجود داره ( تصویر تا حدودی مات میشه ) این همه
    هم که از سطح مشکی و کنتراست این تلوزیون تعریف می کردند نبود در واقع شاید نسبت به lcd یا led ها بهتر باشه ولی در مقابل
    لامپ تصویر چیزی برای گفتن نداره در واقع خیلی سخته کسی که تا به حال از لامپ تصویر استفاده کرده بتونه با این تلوزیونها کنار
    بیاد و نهایتا اینکه تلوزیون یک مقدار نویز هم ایجاد میکنه که به راحتی شنیده میشه و شاید در زمانی که از تلوزیون با صدای کم
    استفاده می کنید کمی آزار دهنده باشه در مجموع با توجه به اینکه اکثر سورسهای تلوزیونی sd هستند خرید این تلوزیونها
    با این کیفیت تصویری که روی سورس sd ارائه میدهند پول دور ریختنه

راستی راضی کردن خالم که برای 100 ساعت اول از مد نرمال استفاده کنه هم تقریبا غیر ممکن بود چه برسه به پخش چندتا عکس
    امیدوارم برای تلوزیونشون مشکلی پیش نیاد
    اگر همون تصاویر رو توی تلوزیونهای CRT هم با دقت نگاه کنید بلور شدن تصاویر رو خواهید دید مشکل از سورسه نه TV شما مخصوصا اگر سایز TV از 24 بیشتر باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ممنون ولی فکر میکنم یه مشکلی داره بعد از چند بار که روی مد ها جابجا میکنم یکدفعه تصویر درست میشه یعنی روی مد نرمال روشن شفاف میشه بدون اینکه دست به تنظیم زده باشم ولی بعد از چند ثانیه خودش دوباره به ارومی تاریک و کدر میشه یه دفعه مد نرمال از سینما روشن تره یه دفعه تاریک تره خلاصه رفته رو عصابم نمیدونم باید چی کار کنم
    مبارك باشه : قبل از هر اقدامي چون تيوي شما داراي گارانتي است ابتدا با شركت گارانتي كننده تماس بگير شايد توانستند راهنماييت كنند و مشكلت را حل كنند و اگر حل نشد بعد برو سراغ فروشنده وعلت را جويا بشو اميدوارم مسله خاصي نباشه البته از راهنمايي هاي اساتيد اين تاپيك بخصوص دوست عزيزمان اقاي الوكارد غافل نشو اميدوارم اين كامنت را ديده وراهنماييت كنند
    Last edited by A.GHARGHI; 14-05-2011 at 17:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان چقدر بعضي از عزيزان نسبت به ديگر دوستان كم لطف شده اند و فكر مي كنم ديگر ماهي يك بار هم به تاپيك سر نمي زنند تا حداقل جواب بعضي از دوستان را كه واقعا با يك راهنمايي مي تواند گره از كار انها باز كند بدهند به اميد روزي كه از كنار مشكلات ديگران بي تفاوت نگذريم

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید اکو مد روشنه یه چک بکن اگه اینطوری که شما میگی هست حتما خرابه ببر بزن تو سرشون.
    موافقم، احتمالا اكو مد روشنه

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

من بازم پیداش نکردم! البته دارم توی VT20 دنبالش می گردم، فکر نکنم با V20 فرق کنه.
    دکمه SD CARD رو می زنم و بعد وارد مدیا پلیر می شود ولی همچین گزینه ای ندارم.
    با تشكر از جناب الوكارد قابل ذكر است كه بنده هم كليد usb remov safly را پيدا نميكنم البته بقول دوستمان در vt20 كه فكر مي كنم از نظر منو با v20 فرقي نمي كنه در ضمن مي خواستم بدانم اين اسلايدها را روزي چند بار وهر بار چه مدت زماني از تي وي پخش كنم .البته اميدوارم بنده را به خاطر اين همه سوال زياد از شما دوست گرامي ببخشيد و خسته نشويد باز هم ممنونم
    بله ممکنه این گزینه با آپدیت فیرم ویرها از منوی پنل های جدیدتر حدف شده باشه میتونید به جای اون دکمه Exit رو بزنید.

با عرض پوزش فراموش كردم بپرسم ديدن فيلم 3 بعدي در 100 ساعت اوليه مشكلي ايجاد نمي كند وهمچنين معني واژه intelligent frane creation در منوي ساير تنظيمات چيست و بهتر است در چه حالتي از on يا off باشد با عرض شرمندگي
    نه دوست عزیز مشکلی ایجاد نمیکنه.
    IFC یکی از الگوریتمهایی هست که پاناسونیک برای کم کردن موشن بلور ناشی از فاصله بین فریمها در سورس مورد نمایش از اون استفاده میکنه که در برندهای دیگه نامهای مختلف داره مثلا Motion Flow یا ...
    اساس کار کرد این الگوریتم اضافه کردن فریمهای مجازی بین دو فریم اصلی هست البته میتونه عوارض نامطلوبی بر روی بعضی از سیگنالها داشته باشه که بهتره به روش آزمون و خطا اون رو برای سورسهای مختلف تست و روشن یا خاموش کنید.

11. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

بهترین تنظیمات صدا برای v20 چی هست؟ من یک مقدار دارم توی فیلم دیدن اذیت میشم بخصوص فیلم اکشن هنگامی به صحنه های اکشن میرسه مثل صدای انفجار یا تیراندازی مثل اینکه اسپیکر تلویزیون میخواهد منفجر بشه و صدا خیلی بیش از حد میشه اگرم صداشو کن کنم توی صحنه های ارام که فقط شخصیتها حرف میزنند صدا خیلی ضعیف میشه با اینکه صدای باس را روی -13 گذاشتم ولی باز هم مشکل پابرجاست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •