تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 308 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسا - پاریس سن ژرمن از نگاه آمار

بارسا چهارمين قهرمانی خود در جام برندگان باشگاه های اروپا را با پيروزي 1-0 مقابل پاريس سن ژرمن در هلند به دست آورد. گل آن بازي توسط رونالدو زده شد.

زيباترين خاطره بارسا از بازي مقابل پاريس سن ژرمن به 14 مي 1997 بر مي گردد؛ در فينال جام برندگان، بارسا تيم پايتخت نشین فرانسه را با پنالتی رونالدو برزيلي در دقيقه 37 شكست داد.

بازي در ورزشگاه كويپ در روتردام برگزار شد. اين چهارمين باري بود كه بارسلونا كه در آن زمان توسط بابي رابسون هدايت مي شد، جام برندگان را مي برد، رقابتی که در حال حاضر ديگر وجود خارجي ندارد. دو تيم از آن تاريخ تاكنون به مصاف يكديگر نرفته اند.

خاطره دردناک

كمي پیش تر از آن، در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان در فصل 94/95 ، تيم يوهان كرايف به مصاف پاريس سن ژرمن رفت كه آن زمان توسط لويز فرناندز هدايت مي شد. بازي رفت در نيوكمپ با نتيجه 1-1 تمام شد و در بازي برگشت اين پاريس سن ژرمن بود كه با پيروزي 2-1 در ورزشگاه Parc Des Prince كاتالان ها را از دور مسابقات خارج كرد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: هومن تیرانداز / FCBarcelona.ir
    دعوت دل‌بوسكه از 9 بازيكن بارسا به تيم ملي اسپانيا

دل بوسکه 9 نفر از تيم بارسلونا را به تيم ملي دعوت كرد. والدس، پیکه، آلبا، بوسكتس، ژاوی، اینیستا، سسک، پدرو و ویا بازيكناني هستند كه به اردوي تيم ملي فراخوانده شده‌اند.

ویسنته دل بوسکه، عصر جمعه، اسامی بازیکنان دعوت شده به تیم ملی را برای بازیهای مقدماتی جام جهانی مقابل فنلاند و فرانسه منتشر کرد. طبق معمول، بارسلونا بیشترین نماینده را در لیست تیم ملی دارد. این بار هم 9 نفر از بازیکنان بارسا به نامهای والدس، پیکه، آلبا، سرجیو بوسکتس، اینیستا، سسک فابرگاس، پدرو، ویا و ژاوی به تیم ملی دعوت شدند.

ژاوی در حالی به تیم ملی دعوت شد که در حال حاضر از مصدومیت همسترینگ رنج می‌برد که همین مصدومیت باعث شده است که در بازی یکشنبه شب مقابل رایووایکانو غایب باشد.

بازي‌هاي 22 و 26 مارس

هر دو بازی اسپانیا در چهارچوب مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل است. بازی اول جمعه 22 مارس در خیخون مقابل تیم ملی فنلاند است که در حال حاضر در بین پنج تیم حاضر در این گروه رده آخر را در اختیار دارد. گرجستان با 3 امتیاز در رده چهارم و بلاروس با 4 امتیاز در رده سوم قرار دارد. دومین بازی که 26 مارس در پاریس برگزار می‌شود، برای مدافع عنوان قهرمانی نقش بسیار مهمی دارد. بعد از اینکه بازی رفت در ویسنته کالدرون 1-1 مساوی شد، اسپانیا برای باقی ماندن در صدر جدول این گروه باید یک نمایش قابل قبول در مقابل فرانسه ارائه دهد تا راه صعود به جام جهانی 2014 هموار شود. هر دو تیم با 7 امتیاز در صدر جدول گروه قرار دارند.

همچنين خاویر ماسکرانو و لئو مسی هم برای بازی‌های ملی دعوت شده اند. آرژانتین که در حال حاضر در صدر جدول منطقه آمریکای جنوبی قرار دارد، دو بازی در مقابل ونزوئلا و بولیوی دارد.

مترجم: پوريا گماري / FCBarcelona.ir
    زوبي‌زارتا پاري‌سن ژرمن را خطرناك مي‌داند

مدير ورزشي بارسلونا پاريس سن ژرمن را تيم با كيفيتي مي‌داند اما معتقد است بازي برگشت در نيوكمپ مي‌تواند برگ برنده تيم براي صعود به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا باشد.

زوبی‌زارتا بعد از قرعه کشی‌ روز جمعه گفت: «تنها تیم‌هایی‌ که عملکرد مناسبی از خود نشان بدهند می‌توانند به مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان برسند. ما فقط می‌دانستیم که ممکن است قرعه خوب یا بد داشته باشیم و باید ببینیم که می‌توانیم سه هفته بعد به نیون برگردیم یا نه.ما از دور قبل این تجربه را به دست آوردیم که باید محتاط باشیم».

هنگامی که نام بارسا در آمد تنها تیم‌های باقی‌ مانده، پی‌ اس‌ جی‌‌، بایرن و یوونتوس بودند که همه آن‌ها چالش‌های دشواری به نظر می‌‌آمدند. اما زوبی‌زارتا به این نکته اشاره کرد که : «ما باید شکرگزار باشیم که بازی‌ برگشت را در خانه و در مقابل هوادارانمان انجام می‌دهيم».

ديگر بازي‌هاي بزرگ

او همچنین درباره دیدار‌های دیگر گفت: «بایرن و یوونتوس دو باشگاه بزرگ هستند که در فرم خوبی قرار دارند.این بازی‌ قطعاً برجسته‌ترین بازی‌ این دور خواهد بود. من فكر مي‌كنم كه در دو بازي ديگر نيز شاهد بازي‌هاي زيبايي باشيم. مالاگا و دورتموند هر دو تیم‌هایی‌ هستند که دوست دارند با توپ کار کنند. ما همه می‌دانیم که رئال مادرید چقدر قدرتمند است ولی‌ آن‌ها با تیمی روبرو خواهند شد که از چند بازیکن با تجربه بهره می‌برد..

قرعه کشی‌ انجام شده است ولی‌ زوبی‌زارتا آشکارا توجه خود را معطوف به تیم خود کرده است: «مسابقات لیگ قهرمانان در زمان خودشان خواهند آمد ولی‌ ما
    یک بازی‌ روز یکشنبه مقابل رایو خواهیم داشت که اصلا آسان نخواهد بود».

مترجم: سپهر مظفري / FCBarcelona.ir
    اویر، دروازه‌بان ذخیره بارسلونا در بازی فرداشب در مقابل رایو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 12 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

- در ضمن PSG تو رقابتهای اروپایی 5 بار با تیمای اسپانیایی بازی کرده که همه رو حذف کرده!
    2 بار رئال، 1 بارسا، 1 والنسیا، 1 لاکرونیا
    جالب شد
    باید انتقام تاریخ اسپانیا رو ازشون بگیریم

تازه قرعه های باقیمونده فقط بارسا، بایرن و یووه بودن

4. 14 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

Hola a todos, muchas gracias por los mensajes de apoyo, ya estoy en casa y ahora intentaré volver cuanto antes con el equipo, un abrazo

Hi all, thank you very much for the messages of support, I'm at home and now try as soon as possible with the team, a hug

سلام به همگی، از شما برای پیامهای حمایتتون بسیار ممنونم ، من تو خونه هستم و در حال حاضر سعی میکنم در اسرع وقت همراه تیم باشم ، در آغوش میگیرمتون.

6. 14 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندو - 16 مارس
    ----------------------------------------
    psg مخفف ادامهء مسیر پیروزی

بارسا به پاریس محل بردن دومین لیگ قهرمانان خود باز می گردد

آبی اناری ها در برابر حریف (اسلحه) های بزرگی قرار نمی گیرند و فقط با زلاتان دست و پنجه نرم می کنند

قرعه آسان برای رئال

پویول دیروز عمل جراحی کرد و یکماه به دور خواهد بود

نظر مسی در مورد "باخت"!!

"واقعا روی این موضوع حساسم. به ویژه وقتی که خودم هم بازی می کنم. تحت هیچ شرایطی از باخت خوشم نمی آید. حتی در بازیهای پلی استیشن آنلاین هم همین طور است. من همیشه با بارسلونا و یا تیم ملی آرژانتین بازی می کنم. البته در دنیای واقعی فوتبال می دانم که خیلی ها هستند که منتظرند که ما ببازیم و به جام قهرمانی ای نرسیم ولی این اصلا برایم مهم نیست"

Last edited by runner; 16-03-2013 at 23:17. دليل: کاریکاتور جنجالی حریف

8. 15 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ریوالدو قصد دارد به بارسلونا بازگردد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - ریوالدو، ستاره سابق تیم ملی برزیل و باشگاه بارسلونا، از دوستی خود با راسل خبر داد و اعلام کرد که دوست دارد مربیگری خود را از بارسلونا آغاز کند.

ریوالدو، ستاره سابق بارسلونا، از احتمال مربیگری در بارسلونا خبر داد و از دوستی خود با ساندرو راسل، رییس این باشگاه صحبت کرد: ”من می‌توانم مانند گواردیولا از آنجا مربیگری را آغاز کنم. من از این امکان استقبال می‌کنم.“ ”من رییس باشگاه را به خوبی می‌شناسم، ما دوستی بالایی با هم داریم. من سال‌های زیادی را در اسپانیا گذراندم. من می‌توانم در آنجا زندگی کنم، ارزش زیادی برای شهر بارسلونا و این تیم قائل هستم.“ ”اگر این شانس را داشته باشم که مربیگری را از این باشگاه آغاز کنم، از این موقعیت استفاده خواهم کرد.“

مسی: برای پاپ جدید کلی انرژی مثبت آرزومندم

ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا برای پاپ جدید آرژآنتینی آرزوی روزهایی نورانی و مملو از انرژی مثبت نموده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - لیونل مسی، ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا برای پاپ برگولیو، هموطنش که به تازگی به عنوان پاپ جدید واتیکان برگزیده شده و با نام پاپ فرانسیسکو شناخته خواهد شد ، آرزوی موفقیت و روزهای درخشانی نموده است.

مسی در صفحه اختصاصی اش در وب سایت تنسنت ویبو، شبکه اجتماعی چینی ، عکسی از پاپ فرانسیسکو را بازتاب داده و زیر آن نوشت:« برای پاپ جدید انتخاب شده، روزهای روشن و مملو از انرژی مثبت را آرزو می کنم تا بتواند به خوبی جامعه کاتولیک را هدایت کند.»

این درحالی است که 4شنبه گذشته خورخه ماریو برگولیو، اسقف اعظم بوئنوس آیرس به عنوان پاپ جدید و جانشین پاپ بندیک شانزدهم معرفی شد. مسی پیش از این از طریق صفحه اش در فیس بوک و بنیاد لئو مسی نیز انتخاب پاپ فرانسیسکو را تبریک گفته بود.

پیش از این گزارش های منتشره حکایت از آن داشت که پاپ برگولیو، یک پاپ فوتبال دوست است و یکی از طرفداران باشگاه سن لورنزو است. او حتی کارت عضویت این باشگاه آرژانتینی را نیز دارد و بعد از انتخاب او، اخیرا شخصیت های مختلف دنیای فوتبال و به ویژه آرژانتینی ها دراین باره به اظهارنظر پرداخته بودند

10. 14 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مسی در مورد تیم ملی:

"در تیم ملی آرژانتین حس می کنم که بازی ای مشابه با رئال را به اجرا می گذاریم. منتظر زمان ایده آل می ایستیم، ضد حمله را شکل می دهیم و کار را تمام میکنیم. ما بازیکنان مناسبی برای انجام این کار را داریم؛ هرچند که دربرخی از بازیها هم به نحو دیگری کار می کنیم. من بر این باورم که از دو سلاح خوب برای استفاده بهره مندیم. دربارسلونا تیم هایی که دفاع را می بندند، کار را برای ما سخت می کنند و ما را از جریان بازی خارج می کنند؛ چلسی، اینتر مورینیو، میلان و رئال مادرید این گونه مقابل ما برنامه ریزی می کنند. گاهی وقتها از اینکه نمی توانیم به نحو دیگری بازی کنیم، چوبش را می خوریم"

نظر مسي در مورد بزرگان فوتبال:

"پله و مارادونا از هر نظر خوب بودند و هرکاري را به بهترين نحو ممکن انجام مي دادند؛ زياد بازيهاي پله، دي استفانو و کرويف را نديده ام ولي تمام بازيهاي ديگو را ديده ام. حتي بازي کردن او به صورت زنده را در زمين نيولز اولد بويز ديده ام؛ آن موقع شش ساله بودم. وقتي او سرمربي تيم ملي بود هم از نزديک ديدم که او چقدر قوي است. من اخيرا و بعد از باخت در لاليگا مقابل رئال مادريد، مارادونا را ديدم. من به خاطر باخت در آن بازي، حالم خوب نبود ولي از ديدن او واقعا خوشحال شدم"

12. 15 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ریوالدو قصد دارد به بارسلونا بازگردد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - ریوالدو، ستاره سابق تیم ملی برزیل و باشگاه بارسلونا، از دوستی خود با راسل خبر داد و اعلام کرد که دوست دارد مربیگری خود را از بارسلونا آغاز کند.

ریوالدو، ستاره سابق بارسلونا، از احتمال مربیگری در بارسلونا خبر داد و از دوستی خود با ساندرو راسل، رییس این باشگاه صحبت کرد: ”من می‌توانم مانند گواردیولا از آنجا مربیگری را آغاز کنم. من از این امکان استقبال می‌کنم.“ ”من رییس باشگاه را به خوبی می‌شناسم، ما دوستی بالایی با هم داریم. من سال‌های زیادی را در اسپانیا گذراندم. من می‌توانم در آنجا زندگی کنم، ارزش زیادی برای شهر بارسلونا و این تیم قائل هستم.“ ”اگر این شانس را داشته باشم که مربیگری را از این باشگاه آغاز کنم، از این موقعیت استفاده خواهم کرد.“
    اولین تصویری که از بارسلونا در خاطر دارم مربوط میشه به ریوالدو...

اون موقع بعد از ظهرا برنامه گزارش ورزشی بود فک کنم که فوتبالا رو به صورت تکراری پخش میکرد(اصولا پخش زنده زیاد معنا نداشت)

ریوالدو میخواست پشت 18 قدم ضربه خطا بزنه .دوربین از پشت داشت نشونش میداد.یه مقدار به جلو متمایل شده بود.سرشو اورد بالا پشت گردنش چروک خورد.من تماشا میکردم گل میشه؟نمیشه؟

ضربه رو زد خیلیم قشنگ زد.یعنی عالی زد و گل شد...فک کنم من اون موقع طرفدار بارسا شدم.هه

چیز دیگه ازون بازی خاطرم نیست.

راستی اون موقع یه دونه تلوزیون سیاه سفید پارس داشتیم نمیدونستم ابی اناری چیه
    هی ی ی...پیر شدیم رفت

پ ن :کارتون عالیه بچه ها من اخبارو ازین جا دنبال میکنم ولی زیاد تو بحثا شرکت نمیکنم.جا داشت همینجا از همگی تشکر کنم

14. 16 کاربر از Last Night بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

پ ن :کارتون عالیه بچه ها من اخبارو ازین جا دنبال میکنم ولی زیاد تو بحثا شرکت نمیکنم.جا داشت همینجا از همگی تشکر کنم
    اینجا همه طلبه ی بحثن فعلا موضوعی نیست بخوایم روش مانوور بدیم شما اگه چیزی مد نظرتون بگین البته فوتبالی باشه و راجع به بارسا!!
    سوابق پاریس سن ژرمن: یکی از غول های قاره اروپا

این تیم پس از خرج 240 میلیون یورو و صرف زمانی به مدت دوفصل، برای اولین بار پس از نوزده سال موفق به حضور در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان شده است.

پاریس سن ژرمن، حریف بعدی بارسا در لیگ قهرمانان، دوباره یکی از غولهای اروپا به شمار می رود. از سال 2011، زمانی که ناصر الخلافی، مالک جدید باشگاه شد، باشگاه نه تنها در فرانسه بلکه به یکی از قدرت های اروپا تبدیل شده است. با عقد قرارداد با بازیکنان بسیار خوبی همچون ابراهیموویچ، تیاگو سیلوا، پاستوره، لاوتسی و لوکاس مورا، پس از خرید نمادین دیوید بکهام که پاریس سن ژرمن را بسیار مطرح کرد، موجب شد تا پس از 19 سال غیبیت، آنها برای انتقام بازگردند.

سرمایه گذاری عظیم

یکی از عمده ترین دلایل بازگشت قدرت به این باشگاه ، میزان سرمایه گذاری عظیمی بود که توانست تا بروی جذب بازیکنان هزینه کند. در تابستان 2011، پاری سن ژرمن با هزینه 240 میلیون یورویی تیمی متشکل از ستاره های فوق الذکر را دست و پا کرد که بازیکنانی همچون وراتی، فن در ویل و گامیرو نیز در این لیست قرار داشتند. آنها همچنین سرمربی پر افتخاری را در اختیار دارند که تا کنون با تیم میلان در سالهای 2003 و 2007 موفق به کسب عنوان قهرمانی در قاره اروپا را شده است و توانسته تا فرمی منسجم به تیم ببخشد و فوتبالی هجومی را به بازیکنان دیکته کند. ابراهیموویچ و لاوتسی دو مورد استثنایی هستند که در این تیم فرانسوی کارهای تیمی بسیار خطرناکی را شکل می دهند. چیزی که بارسا باید این موضوع را ذهن خود داشته باشد.

پیشرفتی چشمگیر

سرمایه ها و منابع پولی به نحو احسن مصرف شد. پاریس سن ژرمن در فصل 2009-2010 با رتبه فاجعه بار سیزدهم، لیگ یک فرانسه را به اتمام رساند. در حالیکه در این فصل، پیشتاز لیگ است و البته المپیک لیون و مونتپولیه در تعقیب آنها هستند. با این حال، از زمانی که در فصل 1994-1995 با شکست بارسا به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان راه یافتند و در مقابل میلان از دور رقابت ها کنار رفتند، تا به حال نخستین باری است که توانسته اند به جمع هشت تیم پایانی برسند. اگر چه آنها در سال 1996 با پیروزی برابر بارسلونا موفق به کسب جام سوپر جام شده بودند و در فصل 2009 به مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان راه یافتند.

سه چهره آشنا

این قرعه کشی به معنی بازگشت مجدد سه بازیکن پیشین بارسا به بارسلونا است: ابراهیموویچ، ماکسل و موتا. اگر چه مهاجم سوئدی بازی رفت را از دست خواهد داد زیرا در بازی مقابل والنسیا از زمین اخراج شد. پاریس سن ژرمن از لحاظ آماری در این بازی منحصر به فرد است. هیچ تیم اسپانیایی نتوانسته طی دو دور رفت و برگشت این تیم را شکست دهد. در پنج مواجه پیشین آنها با تیم های لالیگایی، تمام تیمهای بارسا، رئال، دپورتیوو و والنسیا در این رقابت حذف شده اند.

مترجم: علی رضایی
    آلبا: «بارساي سه‌شنبه بارساي واقعي بود»

مدافع بارسا بر این باور است که نمايش بارسا برابر میلان بارسای واقعی بوده است: «ما باید به بازی کردن در همان سطح ادامه دهیم، با همان قدرت و انرژی».

زننده چهارمین گل بارسا در بازی برابر میلان، عنوان كرد: «آن لحظه یکی از مهمترین لحظه های زندگی ام بود، زیرا این گل برد بارسا را مسجل کرد».

از آلبا درباره قرعه یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا و رويارويي با تیم فرانسوی پاریس سن ژرمن نیز سوال شد. در ابتدا او به این نکته اشاره کرد که برايش فرقي نداشته در اين مرحله با چه تيمي روبرو مي‌شدند: «حریف ما تیمی کاملا متفاوت با سایر تیم هاست، کلاس بازی آنها بسیار بالاست و قطعا مشکلاتی را برای ما بوجود می آورند».

وي در مورد غیبت ابراهیموویچ در بازی رفت، گفت :«عدم حضور او در بازي رفت، بازی هوایی حریف فرانسوی را تحت تاثیر خواهد داد».

ميلان سكوي بازگشت

آلبا همچنين معتقد است كه پيروزي برابر ميلان روحيه تيمي را افزايش داده است: «این بارسلونای واقعی بود و ما باید سعی کنیم در تمامی بازی ها در همین سطح بازی کنیم، با همین قدرت و همین انرژی. ما باید از بازیهایمان برابر میلان درس بگیریم».

اگرچه از نظر آلبا بارسا در سن سیرو نیز نمایش بدی نداشت، اما وی قبول دارد که بارسا قدرتی که در بازی برگشت داشت را در سن سیرو نداشت.

فقط قهرماني

آلبا در پاسخ به اين سوال كه دوست دارد ال كلاسيكو در فينال ليگ قهرمانان تكرار شود، گفت: «من دوست دارم بارسا به فینال برود و قهرمان شود، تيم ديگر اهميتي ندارد».

و درباره گل سه شنبه او که در وقتهای تلف شده بازی به ثمر رسید، گفت: «این گل یکی از مهمترین گلهای من بود، چون این گل بعد از فشاری که در ده دقیقه پایانی متحمل شدیم پیروزی را برای ما مسجل کرد».

ابتدا رايو

گرچه قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا موضوع اصلی کنفرانس خبری بود، اما بارسا روز یکشنبه باید برابر رایو به میدان برود. جوردی آلبا تاکید کرد آنچه تاکنون تیم مادریدی بدست آورده قابل تحسین است.

مترجم: محمد نجفي ‌منش / FCBarcelona.ir
    بهترینهای اروپا تا اینجای فصل:

- بیشترین گل: مسی (40)
    - بیشترین پاس گل: اینیستا (13)
    - بیشترین پاس: ژاوی (2274)

Last edited by runner; 17-03-2013 at 14:56.

16. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بارسلونا 0 مقابل ‏0 رایو وایکانو

پیش بازی
    مارس 17, 2013 11:30 بعد از ظهر IRST
    Camp Nou — Barcelona
    داور:‬ José González‎

By Milad Taghizadeh

پس از عبور از سد سخت روسونری و رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان حالا کاتالان ها در بازگشت به لالیگا به میزبانی شاگردان پاکو خیمس می روند.

سایت گل-کارلس پویول مدافع و کاپیتان بارسلونا پس از عمل جراحی که بر روی زانوی خود در روز جمعه انجام داد دست کمم برای یک ماه نمی تواند تیمش را همراهی کند.

چابی از ناحیه همسترینگ مصدوم و ویکتور والدس نیز محروم و در بازی یکشنبه شب این دو بازیکن حضور نخواهند داشت اما مارک بارترا جوان پس از سپری کردن مصدومیت اش از ناحیه زانو بار دیگر در دسترس می باشد.

سسک فابرگاس و الکسیس سانچس احتمالا از ابتدا به میدان خواهند رفت پس از آنکه در بازی برابر میلان از روی نیمکت ذخیر ها بارسلونا را همراهی کردند.

پاکو خیمس سرمربی رایو وایکانو مجبور است بدون خوسه مانوئل کاسادو ،خاوی فوئگو و لئو باپتیستائو که محروم هستند تیمش را به میدان بفرستد.

میکل لاباکا پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت اش از ناحیه مچ پا در حال حاضر به تمرینات بازگشته اما به این بازی نمی رسد در حالی که جوردی آمت پس از پشت سر گذاشتن یک جلسه محرومتی که داشت حالا در دسترس است

آیا می دانستید؟

بارسلونا
    در 9 بازی اخیر خانگی اش در لالیگا هنوز شکست نخورده.
    کاتالان ها از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر پاری سن ژرمن صف آرایی خواهد کرد و دور رفت در تاریخ دوم آپریل در ورزشگاه خانگی پاری سن ژرمن برگزار می شود.

لیونل مسی 13 گل در 11 بازی اخیرش برابر بارسلونا به ثمر رسانده.

رایو وایکانو با متحمل شدن سه شکست در 4 بازی اخیر خارج از خانه خود هنوز بردی نداشته.

آنها همچنین هر چهار مصاف اخیرشان برابر بارسلونا را با تفاضل گل 0-19 باخته اند.

آخرین پیروزی رایو برابر بارسلونا در نوکمپ به برد 0-2 ماه می سال 2000 بازمی گردد.

//////////////////////////

////////////////////////////

مبین تقدیسی

طرفداری - در یکی دیگر از رقابت های لالیگا، امشب بارسلونا از سری هفته 28ام این بازیها به مصاف رایو وایکانو می رود.

بلوگرانایی ها که بعد از هفته های بدی که در مقابل رئال و بازی رفت میلان داشتند، هفته پیش نشان دادند که دوباره همان بارسای همیشگی شده اند و با برد قاطع 4-0 مقابل میلان پای به ادامه رقابتهای لالیگا می گذارند. بارسلونا در این بازی ویکتور والدز را به علت دریافت کارت قرمز در بازی با رئال مادرید، پویول و همچنین احتمالا ژاوی را به خاطر مصدومیت در اختیار نخواهد داشت اما از طرفی دیگر رایو وایکانو هم روی و میکل لاباکا را به دلیل مصدومیت و همچنین کاسادو، لیو و فوئگو را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد. ژاوی هرناندز همچنان نشان داده که تنها بازیکن محوری بارسا است، ولی با عود کردن مصدومیت قبلی خود باید دید که از میان تیاگو و سسک فابرگاس کدامیک بازی خواهد کرد. در نبود پویول، به احتمال زیاد ماسکرانو به بازی گرفته خواهد شد.

آمار ها

بارسا در مجموع 22 بازی از 24 بازی لالیگا حداقل 2 گل در هر بازی به ثمر رسانده است. آن ها همچنین توانسته اند که در 3 بازی اخیر مقابل رایو وایکانو حداقل 4 گل در هر بازی را به ثمر رسانند. بارسا از 9 دیدار خانگی آخر خود در لالیگا، در 8 دیدار آن ها هر دو نیمه اول و دوم را با پیروزی به پایان برده است و همچنین در 4 مسابقه آخر خود در مقابل رایو وایکانو دروازه خود را بسته نگه داشته اند. در کل 6 مسابقه اخیر دو تیم؛ بارسا 4 پیروزی را کسب کرده، 20 گل زده و تنها 3 گل را دریافت کرده است.

پیش بینی بازی

انتظار می رود که بارسا با مربی گری جوردی رورا در این بازی و پیروزی مقابل رایو که حفظ اختلاف را میان بارسا و رئال خواهد داشت، تیم در بازی های بعدی خود و در اواخر ماه دسامبر تیتو ویلانوا را روی نیمکت خود ببیند. نتیجه بازی به نقل از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با برد سه بر یک بارسا پیش بینی شده است. این بازی قرار است ساعت 00:30 بامداد به وقت ایران در ورزشگاه نیوکمپ انجام شود.

////////////////////////////

پدرام مهرورز

طرفداری- اریک لاملا اذعان کرد در آستانه پیوستن به بارسا بوده اما از این که هم اینک در رم بازی می کند پشیمان نیست.

به گزارش فوتبال اسپانیا، ستاره جوان آرژانتینی باشگاه رم از این که در سری A و ایتالیا بازی می کند خشنود است.

اریک لاملا در گفت و گویی که با رادیو ESPN داشته گفت: " من در آستانه پیوستن به بارسلون بودم، اما از این که به ایتالیا آمدم پشیمان نیستم، من در مورد آینده نمی دانم چه اتفاقاتی رخ میدهد."

"من باید از فرصت ها استفاده کنم، پیشرفت کنم، باید برای تیم ملی آرژانتین بازی کنم.خوشبختانه همه چیز خوب پیش میرود، تمرینات مداوم و خوب، از همه مهم تر من در یک باشگاه بزرگ حضور دارم."
    Last edited by M E S S I; 17-03-2013 at 17:38.

18. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندو-17 مارس
    بارسا ادامه می دهد
    بارسا بازی خوب خود در چمپیونزلیگ را با پیروزی در لالیگا ادامه می دهد
    بارسا یا تغییراتی شروع خواهد کرد و رورا به آنها به خوبی در مورد عواقب از دست دادن امتیاز صحبت کرده است

پزشکان باشگاه :"پویول از اکتبر تا الان با درد بازی می کرده است و هر وقت که خودش بخواهد باز می گردد"

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ************************************************** ***********************
    تلاش رايو در نيوكمپ براي نزديك شدن به ليگ اروپا

پاکو خیمنز و مردانش به خوبی می دانند که کسب نتیجه خوب در نیوکمپ کار آسانی نخواهد بود، ولی این تیم مادریدی تنها چند امتیاز با قرار گرفتن در جمع شش تیم بالای جدول فاصله دارد. با توجه به اينكه تنها يازده هفته تا پايان رقابت‌ها باقي مانده سه امتياز بازي امشب مي‌تواند رايو را به ليگ اروپا نزديك كند.

رایو وایکانو در ماه اکتبر ، در هفته هشتم لالیگا در وایکاس میزبان بارسلونا بود. آبی اناری ها که در آن زمان با اتلتیکو مادرید هم امتیاز بودند به سه امتیاز آن بازی برای ماندن در بالای جدول احتیاج داشتند. در فرصتی برای فرو نشاندن بازی مبنی بر پاس بارسا، پاکو خیمنز به خط دفاع خود دستور پرس شدید را درست پشت خط میانی داد. این تاکتیک برای تیم مادریدی پاسخگو نبود و ویا و مسی پیش از سوت پايان نيمه‌ي نخست موفق به گلزنی شدند. در نیمه دوم گل های ژاوی، سسک و یکبار دیگر مسی، پیروزی را به نام بارسا ثبت کرد (5-0).

آمار و نتايج

رایو با کسب 41 امتیاز از 27 بازی در رتبه هشتم قرار دارد. از پنج بازی گذشته خود، آنها دو بازی را واگذار کردند، دو بازی را با پیروزی پشت سر گذاشتند و یک بازی هم با تساوی به پایان رسید. رایو اتلتیکو مادرید را با نتیجه (2-1) و اسپانیول را نیز بانتیجه (2-0) شکست داد، مقابل رئال با نتیجه (2-0) و همچنین مقابل وایادولید با نتیجه (2-1) بازي را واگذار کرد و مقابل دپورتیوو نیز با تساوی بدون گل به کسب یک امتیاز قناعت کرد.

به نظر می رسد که مردان خیمنز دستپاچگي زيادي دارند كه با صعود به قسمت بالای جدول امکان حضور در لیگ اروپا را براي خود فراهم كنند. بی شک اختلاف یک امتیازی نسبت به تیم رده هفتمی والنسیا و همچنین دو امتیاز اختلاف نسبت به تیم بتیس در رتبه ششم رایو را وادار می کند که با امتیاز از این بازی خارج از خانه برگردد. هافبک رایو وایکانو، روبرتو تراشوراس گفت: « بازی کردن مقابل بارسا در نیو کمپ همیشه کار بسیار دشواری بوده است. ما مقابل یکی از بهترین تیم های دنیا بازی خواهیم کرد ولی هدف ما این است که پیروز شویم و بدون ترس بازی کنیم. ما می دانیم که مقابل چه تیمی به میدان می رویم و این موضوع بسیار دشوار خواهد بود، اما قصد ما همواره همان است که همیشه طبق آن رفتار می کنیم؛ تلاش برای پیروزی».

يك بازي تماشايي

از اقبال بعد تيم ميهمان اينكه، لئو باپتیستائو، بهترین گلزن رایو با 7 گل از 24 حضورش در میدان، این بازی را به دلیل مصدومیت از دست خواهد داد ولی خیمنز می تواند از فرانسیسکو مدینا پیتی یکی دیگر از برترین گلزنانش که 7 گل را در این فصل به ثمر رسانده در ترکیب تيمش استفاده کند.

همچنین نیوکمپ شاهد حضور چهار بازیکن جوان سابق بارسا در بازی امشب خواهد بود. روبن مارتینز، خوزه مانوئل کاسادو، سرخیو رودریگر و بازیکن فوق الذکر، روبرتو تراشوراس همگی بازی را در لا ماسیا فرا گرفته اند. مارتینز و رودریگر در تابستان 2012 به رایو پیوستند در حالیکه تراشوراس و کاسادو به ترتیب سالهای 2011 و 2010 با رایو وایکانو قرارداد بستند.

مترجم: علي رضايي / FCBarcelona.ir [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ************************************************** ***********************
    رورا :«بازي با رايو پیچیده خواهد بود»

بعد از باز گشت دیدنی‌ برابر میلان و در آستانه ديدار برابر رايووايكانو در لاليگا، رورا در نشست خبري اظهار كرد: « بعد از چنین پیشرفتی، باید مانع کاهش جدیت در تيم شویم و حواس‌مان را جمع كنيم».

محتاط و متمرکز بر روی رایو ، رورا مصمم است که با ترکیبی‌ ۱۰۰% اماده به مصاف حريف لاليگايي برود: «این بازی‌ مهم و خصوصاً پیچیده خواهد بود. ما تازه یک بازی دشوار‌ که نیاز به تلاش روانی‌ و فیزیکی‌ زیاد داشت را پشت سر گذشتیم. پس از چنین پیشرفت بزرگی‌، باید مانع کاهش جدیتمان شویم. بايد خيلي حواس‌مان را جمع كنيم». با هدف قهرمانی در لالیگا ،وی اعتقاد دارد که بردن تمام بازی‌های خانگی حیاتی است.

رورا اطمینان دارد که بازیکن‌ها کارشان را به خوبی انجام می دهند: «اگر تنها یک نفر باشد که همیشه به این تیم ایمان دارد آن من هستم.من همیشه گفته ام که آن‌ها در مقابل مشکلات به خوبی واکنش نشان می‌دهند.هرگز شکی‌ نداشتم. بازیکنان می‌دانند که چه کاری باید انجام بدهند و آن را انجام می دهند».

او برای اثبات حرفش به جلسه تمرینی بازیکنان ذخیره بعد از بعضی‌ با میلان اشاره کرد و گفت : «تعهد در تیم غیر قابل بحث و انكار است».

بدون كاپيتان

رورا غيبت سه بازيكن كليدي تيم يعني، پويول، والدس و ژاوي را تاثيرگذار و ناراحت‌كننده دانست و گفت: «جای خالی‌ چنین بازیکنان باکیفیتی همیشه احساس می‌شود، ولی‌ بازیکنان جانشین آن‌ها موثر و با تمرکز خواهند بود. نمی‌توانیم به خودمان اجازه بدهیم که خونسرد باشیم. از دست دادن كاپيتان خبر خوبی نیست.ما همه می‌دانیم که او چطور کار می‌کند و این که او یک نمونه است. او درد داشت ولی‌ تا زمانی‌ که کاری براي انجام دادن بود، ادامه داد».

پي اس جي حريفي سخت

رورا همچنین درباره حریف بارسا در لیگ قهرمانان صحبت کرد و هشدار داد: «من موافق این نیستم که آن‌ها یکی‌ از تیم‌های آسانی‌هستند که می‌توانستیم با آن روبرو شویم. آن‌ها تیم خود را بسیار قوی کرده اند و چند بازیکن بزرگ به خدمت گرفته‌اند . بازي سختي خواهيم داشت. شايد همه بگويند احتمال برد ما بیشتر است ولی‌ آن‌ها این را دربازی میلان نیز می گفتند. همه رقابت‌های این مرحله دشوار هستند».

مصاحبه منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سپهر مظفري / FCBarcelona.ir
    Last edited by runner; 17-03-2013 at 19:08.

20. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •