دوستان اخرین پچ برای اپدیت ترانسفرها کدومه؟
من اخرین چیزی که نصب کردم این Pro.Evolution.Soccer.2013.Patch.v1.01-RELOADED بود.
اگر جدیدتر هم هست لطفا لینکش رو به من بدید
دوستان اخرین پچ برای اپدیت ترانسفرها کدومه؟
من اخرین چیزی که نصب کردم این Pro.Evolution.Soccer.2013.Patch.v1.01-RELOADED بود.
اگر جدیدتر هم هست لطفا لینکش رو به من بدید
دوست عزيز بايد صبر كنيد تا فصل تقل و انتقالات كه فكر كنم ماه ژانويه باشهسلام
الان من در مستر لیگ در نیم فصل اول هستم و به دروگبا پیشنهاد دادم و اونم قبول کرده . اما هنوز به ترکیبم اضافه نشده . چرا ؟؟
من نیم فصل اول تموم کردم تو نقل و انتقالات نیم فصل پیشنهاد دادم اونم قبول کرد ولی تو ترکیبم نیست؟
الانم دارم نیم فصل دوم بازی میکنم ولی بازیکنی که خریدم رو نمیدونم کجاست؟؟!!!
سلام دوستان
چرا تو pes 2013 لیگ نیست؟ فقط کاپ هست کسی میتونه کمکم کنه که لیگ برم یا اضافه کنم؟
سلام دوست گرامی .
متاسفانه لیگ رو ورداشتن و راهی نیست تا اضافه بشه ..... فک نمیکنم پچی هم وجود داشته باشه که لیگ رو اضافه کنه ....
شما میتونید مستر لیگ بازی کنید .![]()
آرمین جان چی شد؟
گزارشگر عرب پیدا نشد آخر...... شما تست کردی؟
+
مزدک که حالمو بهم زد با گزارش کردنشمیگه : این مسیه ... این مارسلوئه
![]()
کسی گزارش فیفا رو لینکی داره ؟
این گزارش ترکی رو هم دو تا لینک بودم که جفتش خیلی کند بود با اینکه سرعتم دو مگ بود دیشب گذاشتم بعد چند مگ دانلود کردن اینقدر کند بود قطع شد
احتمالاً مذاکرات نهایی نشده بعضی مواقع بازیکن قبول می کنه تیم قبول نمی کنه بعضی مواقع برعکس
تایتل آپدیت:DVD Version Update File: Patch103.zipولی کاملاً توصیه میکنم لینک اول رو دانلود کنید چون به احتمال 99 درصد بازیتون نسخه DVD هست نه دانلود چون تمام ورژن ها که توی ایران پخش شده یکی هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download Version Update File: PES2013_Patch1_03.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیتا پک رو هم که از داخل بازی دانلود کنید... ویا از لینک های زیر استفاده کنید:
و در آخر برای اجرای بازی از کرک زیر استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآره خیلی خیلی مضخرفه گزارش مزدک... نه عربی اصلاً موجود نداریم دی:
من همون روز مستقیم کردم این آخرین ورژنه و البته مستقیم
خوب اینم از لینک مستقیم فایل گزارش ترکی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا ... پس باید صدای بازی رو ببندم آهنگ جاش گوش کنمآره خیلی خیلی مضخرفه گزارش مزدک... نه عربی اصلاً موجود نداریم دی:![]()
فدات !!!!!!!!
این بازی را نصب کردم.
اما بعد از چند دقیقه که وارد بازی میشم میپره!
آنتی ویروسم هم غیر فعال میکنم اما باز هم بازی یهو قطع میشه!
لطفا کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)