تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 602 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

من میخوام یه هدفون با قابلیت اکتیو نویز کنسلینگ بخرم. ممکنه عجیب باشه ولی اولویت اولم کیفبت پخش صدا نیست بلکه قابلیت نویز کنسلینگه. یعنی برای این دارم میخرم که بیشتر استفاده کنم برای جلوگیری از سر و صدای مزاحم اطراف از قبیل صدای خیابون، سر و صدای هم اتاقی ها، موزیک با صدای بلند، و ... . میخواستم دوستانی که تجربه دارن اولن لطف کنن بگن که:

آیا این هدفونا رو برای اینکار میشه استفاده کرد؟، یعنی اصلا به آهنگی گوش ندی ولی نویز کنسلینگش فعال باشه و صداهایی از اون قبیل که گفتم رو حذف کنه.

و ثانیا اگه میشه چه مدلایی رو پیشنهاد میکنن برای این منظور؟ (مثلا یه مدل نسبتا ارزونتر پیدا کردم Goldring NS1000، به درد این کار میخوره؟)

اگه جواب دقیق بدید خیلی ممنون میشم، واقعا این صداهای مزاحم داره اذیتم میکنه و چیزی غیر از این به ذهنم نرسید!!

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام
    از بین این سه مدل کدوم رو پیشنهاد میدن اساتید :

Pioneer SE-M390 با قیمت 95000
    Sennheiser HD201 با قیمت 88000
    AKG K44 با قیمت 100000

یک مدل دیگه از Audo Technika هم بود تو همین قیمت ها که الان یادم نیست . مثل اینا فول سایز بود

تو این رنج قیمت فکر کنم بهترین ها باشه با تحقیقاتی که کردم
    حالا بین این 3 تا بهترین کدومه ؟

کارمم موزیک گوش کردنه با لپ تاپ و فیلم دیدن و بازی
    سبک موزیک هم مهم راک و متال هست و کمی پاپ

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

من میخوام یه هدفون با قابلیت اکتیو نویز کنسلینگ بخرم. ممکنه عجیب باشه ولی اولویت اولم کیفبت پخش صدا نیست بلکه قابلیت نویز کنسلینگه. یعنی برای این دارم میخرم که بیشتر استفاده کنم برای جلوگیری از سر و صدای مزاحم اطراف از قبیل صدای خیابون، سر و صدای هم اتاقی ها، موزیک با صدای بلند، و ... . میخواستم دوستانی که تجربه دارن اولن لطف کنن بگن که:

آیا این هدفونا رو برای اینکار میشه استفاده کرد؟، یعنی اصلا به آهنگی گوش ندی ولی نویز کنسلینگش فعال باشه و صداهایی از اون قبیل که گفتم رو حذف کنه.

و ثانیا اگه میشه چه مدلایی رو پیشنهاد میکنن برای این منظور؟ (مثلا یه مدل نسبتا ارزونتر پیدا کردم Goldring NS1000، به درد این کار میخوره؟)

اگه جواب دقیق بدید خیلی ممنون میشم، واقعا این صداهای مزاحم داره اذیتم میکنه و چیزی غیر از این به ذهنم نرسید!!
    سلام به شما

بله امکان استفاده از هر هدفون نویز کنسلینگ فعال و غیر فعال بدون گوش دادن به موسیقی وجود داره اما دو مسئله هست:
    1. بعضی از مدلهای نویز کنسلینگ فعال برای اینکه شارژ کمتری از باطری مصرف کنن وبشه زمان زیادی از اونها استفاده کرد با پخش کردن صدا توسط پلیر به طور اتوماتیک روشن شده و با قطع اون به طور اتوماتیک با کمی تاخیر خاموش شده پس دقت کنید که قابلیت Auto Power Off نداشته باشه

2. نویز کنسلینگ ها همیشه به اون خوبی که تصور میشه قادر به حذف نویز پیرامون هدفون نیستن و عالت های زیادی داره که میشه گفت مهمترینش اینه که اغلب نویز کنسلینگ ها از مدار سخت افزاری استفاده میکنن و برای کاهش هزینه ساخت اون رو خیلی ساده در نظر میگیرن و این باعث افت کارایی میشه پس درصد حذف نویز کنسلینگ رو توجه کنید

پیشنهاد بهتر:
    به جای خرید هدفون نویز کنسلینگ برای حذف صدای پیرامون بهتره از فوم های تو گوشی استفاده کنید که هم ارزان و هم بسیار متنوع و هم بهداشتی هستند چون معمولا با مواد زد باکتری و قارچ و میکروب هستند که هیچ هدفونی این قابلیت رو نداره البته من ندیدم و ممکنه استثنایی هم وجود داشته باشه
    چیزی مثل این که در فروشگاههای لوازم پزشکی به راحتی پیدا میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم موفق باشید.

4. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    از بین این سه مدل کدوم رو پیشنهاد میدن اساتید :

Pioneer SE-M390 با قیمت 95000
    Sennheiser HD201 با قیمت 88000
    AKG K44 با قیمت 100000

یک مدل دیگه از Audo Technika هم بود تو همین قیمت ها که الان یادم نیست . مثل اینا فول سایز بود

تو این رنج قیمت فکر کنم بهترین ها باشه با تحقیقاتی که کردم
    حالا بین این 3 تا بهترین کدومه ؟

کارمم موزیک گوش کردنه با لپ تاپ و فیلم دیدن و بازی
    سبک موزیک هم مهم راک و متال هست و کمی پاپ
    سلام به شما
    بر اساس کاربرد شما:
    1. AKG K44
    2. HD201

مدل M390 به علت توان بالا جهت راه اندازی هدفون مناسب کاربرد شما نیست اما پیشنهاد میکنم به جای K44 مدل K77 از همین برند رو نگاه کنید چون از هر نظر انتخاب بهتری هست و ارزش اختلاف هزینه ای که قبلا حدود 20 تومن بود و الان حدس میزنم 50 تومن باشه رو داره چون هم بیس دقیق تر و عمیق تری داره و هم مید و های بهتر که سبک مورد علاقه شما شدیدآ به مید و بیس وابسته س

شما هم موفق باشید.

6. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام به شما
    بر اساس کاربرد شما:
    1. AKG K44
    2. HD201

مدل M390 به علت توان بالا جهت راه اندازی هدفون مناسب کاربرد شما نیست اما پیشنهاد میکنم به جای K44 مدل K77 از همین برند رو نگاه کنید چون از هر نظر انتخاب بهتری هست و ارزش اختلاف هزینه ای که قبلا حدود 20 تومن بود و الان حدس میزنم 50 تومن باشه رو داره چون هم بیس دقیق تر و عمیق تری داره و هم مید و های بهتر که سبک مورد علاقه شما شدیدآ به مید و بیس وابسته س

شما هم موفق باشید.
    ممنون
    آره اون مدل K77 رو دیدم اما 150 تومن زیاد میشه الان برام واسه هدفون
    والا از زندگی خیلی توقع زیادی ندارم و همچنین از هدفون

منظورتونو از توان بالا جهت راه اندازی هدفون متوجه نشدم بیشتر توضیح میدید ؟
    از این پایونیر تعریف خیلی شنیدم . یعنی از این دو مدل دیگه قدرتش پایین تره ؟
    یا برای سبک راک و متال خوب نیست ؟
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 23-12-2012 at 00:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    دوستان من یه هدست بلوتوث میخواستم برای موزیک ایرانی که بیرون هم بشه استفاده کرد قیمت 60 تا 120 ممنون میشم یه چند مدل معرفی کنین.
    ای خدا یعنی کسی پیدا نمیشه جواب من و هم بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه ariayii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    1 سایت تخصصی مقایسه هدفن میخواستم.
    چرا بیس 9000 philips قویتر از cx300 هست ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون
    آره اون مدل K77 رو دیدم اما 150 تومن زیاد میشه الان برام واسه هدفون
    والا از زندگی خیلی توقع زیادی ندارم و همچنین از هدفون

منظورتونو از توان بالا جهت راه اندازی هدفون متوجه نشدم بیشتر توضیح میدید ؟
    منظور اینه که هدفونی که توان راه اندازی اون بیش از توان ارائه شده توسط سورس پلیرتون که اینجا مورد کاربرد شما میشه لپ تاپ بیشتر باشه ، قابل استفاده نیست چون
    بیشترین توان راه اندازی یک لپ تاپ معمولی در حد فقط 20 الی 50 میلی وات هست ولی این هدفون برای خوب درایو شدن به سورسی نیاز داره که به راحتی بتونه توان حدود 1000 میلی وات رو تامین کنه در حالیکه مشخصات هدفون رو دقت کنید ذکر شده که 1500 میلی وات نیاز هست برای اینکه هدفون با قدرت تمام قابل استفاده باشه ولی این رو هم باید دقت کرد که منظور این نیست که حتما باید هدفون با همین توان برای همیشه استفاده بشه مثلا به راحتی میشه برای کاربرد معمولی که فقط شنیدن ساده و آماتوری هست این هدفون رو به لپ تاپی که نهایت توان خروجی اون 50 میلی واته وصل کرد ولی نه انتظار صدایی معدل با حداکثر کیفیت خود هدفون داشت نه توان صدای قابل ملاحظه و در حد نهاییی هدفون تون

از این پایونیر تعریف خیلی شنیدم . یعنی از این دو مدل دیگه قدرتش پایین تره ؟
    یا برای سبک راک و متال خوب نیست ؟
    توان مورد نیازش بالاتره نه که قدرتش کمتره اون دو مدل دیگه توان کمتری برای راه اندازی نیاز دارن و در مقایسه با این مدل اونا ترجیح داده میشه

درسته ولی فراموش نشه که هر هدفونی که تعریف زیاد ازش بشه ملاک انتخاب نیست بلکه هدفونی باید انتخاب بشه که با کاربرد ما مناسب باشه مگر نه بهترین هدفون دنیا هم برای همه قابل استفاده نیست و حتی ممکنه بدترین هم باشه

متاسفانه هیچ مدل هدفونی از این برند تست نکردم ولی با توجه مشخصات الکتریکال هدفون پیشنهاد شد که این مدل استفاده نشه ولی با توجه به توضیحات خود برند سازنده و نظر استفاده کننده ها بنظر بهترین کاربرد این هدفون سبکهای الکترونیک باشه و دلیلش تاکید بر بیس قوی هست که سبک های مورد علاقه شما چندان تاکیدی برا این بخش از صدا ندارن و بنظرم مهترین قسمت مید باشه به خصوص برای متال و راک یعنی نقطه مقابل سبک الکترونیک که چندان مید مهم نیست

شما هم موفق باشید.

11. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام دوستان میشه من راهنمایی کنید؟
    من بیشتر آهنگ های بیکلام گوشی می کنم و آهنگ های پاپ می خوام حالا از بین این هدفون ها کدوم بهتره؟
    این لینکش همشون از شرکت سنهایزر هستند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم
    کسی میدونه قیمت shure SE215 چنده تقریبا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •