تیپ 5 مدل 84 تو این رنج پیدا میشه
البته باید وقت بزاری تا مورد تمیز و مناسب پیدا کنی.
ماشین هایی که راحت تر میشه موارد مناسبشون رو پیدا کرد 405 و سمند تو مدل های 87 و 88 هستن.
تیپ 5 مدل 84 تو این رنج پیدا میشه
البته باید وقت بزاری تا مورد تمیز و مناسب پیدا کنی.
ماشین هایی که راحت تر میشه موارد مناسبشون رو پیدا کرد 405 و سمند تو مدل های 87 و 88 هستن.
سلام
من میخواستم 10 تومن خرج کنم و یه پراید بخرم
حالا کمی فکر میکنم میبینم موردی نداره میتونم تا 17 تومن هم خرج کنم که ظاهرا ارزششو داره
در نتیجه سوال اینه با این حدود بودجه پراید بخرم و یا غیر پراید کارکرده ؟
اگر پراید بخرم صفر بخرم یا 90 91 92 ؟
و کدوم مدل بهترینه ؟
فرض کنید میخوام بعد از کمتر از 10 ماه یه خودروی بهتری بخرم
یعنی این خودرو 6 تا 10 ماه دست من خواهد موند (هرچند پیش بینی سخته و نمیشه گفت)
راستی یادم رفته بود
MVM چطوره ؟
نسبت به پراید مقایسه کنید
من اکثرا داخل شهر هستم و کمتر کارم به جاده می افته و کم صدا بودن ماشین و نرم بودنشو بشتر دوست دارم
درسته ماشین جادار خوبه ولی خود ماشین زیاد هم دوست ندارم بزرگ باشه (مثلا اندازه سورن را به ال ایکس تریجیح میدم)
در مورد 405 و سمند مدل 85 اینا زیاد خوش بین نیستم
چون حس میکنم خرجشون بیشتر خواهد بود
البته وقتی این پرایدهای جدید را دیدم بیشتر خوشم اومد ازشون
چون دیدم که پرایدهای جدید صدای اتاق و ... شون کمتر از اکثر 405 های مدل حدود 85 هست
و سوال دوم
یه پراید مدل 82 هست
10 سال تخفیف بیمه داره
رنگ نوک مدادی
گاز هم داره
تایرهای وضعشون بد نیست
بیمه 2-3 ماه مونده
بدون تصادفی (فقط یه مورد کوچیک داره)
چند می ارزه ؟
درود ، با توجه به صحبت های شما ، یک پراید SX 131 مدل 91 بخرید که برای فروش هم زیاد ضرر نکنید .
همونطور که گفتید پراید ایکس 100 سواری بهتر و نرمتری داره و تغییرات خوبی در آن ایجاد شده است .
پراید در برابر MVM تا 30 ملیون هم ارزش دارد ، یکبار سوار بشید متوجه خواهید شد که MVM در حد اسباب بازی هم نیست چه برسه خودروی شهری آن هم با قیمت 19 ملیون تومان !
پراید مدل 82 تمیز --->6.700.000
اره
وقتی خودم سوار شدم متوجه شدم
البته سوار mvm نشده ام
ولی خودم حس میکنم که پراید مدل بالا میتونه داخل شهر سرتر از 405 85 باشه در صورتی که 405 ای که میخری معلوم نیست چه بلاهایی سرش اومده
پراید sx 131 فرمانش هیدرولیکه ؟
قیمت مناسب براش چند میتونه باشه ؟
برای مدا 91
در مورد اون پراید 82
قیمتهای تهران متفاوته یا چی ؟
چون اینجا تو تبریز به این قیمتها کمتر میشه یافت
پستهای قبلی را هم خوندم قیمتهایی که برای مدلهای پایین زدین اینجا به سختی میشه یافت
Last edited by golmohammadi; 28-10-2013 at 12:22.
پراید 131 SX دارای ترمز ABS و فرمان هیدرولیک است . حتما همین مدل را بخرید چون اربگ دارش گرانتر است و کاربردی هم در پراید ندارد .
مدل 91 سالم و تمیز رو میتونید 15.200 بخرید . ( کمتر هم شاید گیر بیاد اما سقفش همین است )
قیمت 82 سالم حدودا همین است ، بسته به شرایط ماشین ممکن است 500 تومن بالا پایین باشد .
این پسوندها را مطالعه کردم
حالا فهمیدنم که ex فقط ایربک داره و به خاطر اون گرونتره
ظاهرا ایربک پراید هم چندان عملکرد مناسبی نداره برا همین اکثرا توصیه به خرید این مدل نکردین فکر کنم
پس sx خوبه
پس یه موضوع
اونایی که میگند صفر نخر موقع فروش زیاد ضرر نکنی چطور شد وقتی میخواهیم مثلا 91 بخریم باید گرون بخریم ؟
این تفاوتی که بین مدل 91 و صفر وجود داره زیاد نیست که
الان صفر ساپیا 131 حدود 16.5 هست درسته ؟
15.200 هم برای 91
فکر کنم همچنان خرید صفر کیلومتر ارزششو داشته باشه
بعد یه سوال دیگه
مزایای 131 را قبلا خوندم :
حالا مزایای 132 نسبت به 131 چیه ؟از نظر بورس بودن و هندلینگ بهتر ( کنترل بهتر ) 131 بهتر از سایر مدل هاست ، صندوق جادار و نمای بهتر از 111 و 132
چون من قیافه 132 را بهتر از 131 دیدم
قیمت سقف 131 مدل 92 حدود 15.200 است ، این یعنی خودروی بسیار کم کار و در حد صفر که تفاوتی با صفر نداشته باشد .تا 14.5 هم پیدا میشود .
پراید صفر افت قیمت 1 ملیونی در سال اول دارد درحالیکه کارکرده نهایت سالی 500 تومان افت قیمت دارد .
اربگ پراید نه اینکه خوب نباشد ، چون جای ضرورت با آپشن عوض شده و قیمت را بالا برده ، بود و نبودش فرقی نمیکند .
131 تفاوتی با 132 ندارد ، فقط چراغ ها ، کاپوت وصندوق فرق دارد ، سپرهای 132 ضعیف هستند و خیلی زود رنگ پَر میشوند .
131 بازار بهتری دارد و خیلی راحت فروش میرود ، خرید 132 سلیقه ایست .
من 13 تومن دارم
111 مدل چند میشه خرید باهاش ؟؟
111 اکش چنده مگه ؟؟
یکی پیدا شد فکر کنم خیلی گرون میداد مدل 89 تصادف هم داشت هم صافکاری خوب شده بود میدا 13.5
بهش گفتم خبرت میدم
ارزش داره ایا ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
یه سر به نمایشگاه ها زدم
حس میکنم پیدا کردم 131 ترو تمیز و رنگ مورد علاقه ام کمتر پیدا بشه
واسه همین احتمالا صفر بخرم
مثلا یکی دیدم تمیز بود ولی تایرهاش باید بزودی عوض میشدند
و یا یکی که بیمه اش داشت تموم میشد
در حالی که قیمتها خوب نبودند
مثلا مدل 91 را میدادند 15 تومن
من دراین جمله متوجه منظور شما نشدمچون جای ضرورت با آپشن عوض شده و قیمت را بالا برده ، بود و نبودش فرقی نمیکند
سلام.
با 13 میلیون تومان پراید 111 نمیتونید بخرید
اما میتونی پراید هاچبک نسل قدیم رو بخرید مدل 88 با هیدرولیک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)