احتمال هم داره که الکترود جرقه زن کثیف شده باشه و خوب جرقه نزنه .
احتمال هم داره که الکترود جرقه زن کثیف شده باشه و خوب جرقه نزنه .
شاید چون یک صدایی مثل فندک گاز (جیز مانند )موقع روشن شده میده خرجش زیاده
نه حرج زیادی نداره در ضمن هنوز هم گارانتی داره فردا با سرویس کارش تماس بگیرید تا باید سرویسش کنه.
تقریبا هردو حالت پیش میاد در حالت اول خود به خود فشار آب بالا میره و نشتی هم داره ، امروز از طرف شرکت یه سرویس کار اومد گفت حدود 500 تومن هزینش میشه و بهتره دستگاهتو عوض کنی ایران رادیاتور ببندی آیا واقعا این همه هزینه داره؟ شما خودت کار انجام میدی یا کسی را سراغ داری واسه این کار ?
باتشکر فراوان از صبر وحوصله شما در پاسخگویی
با توضیحات شما میشه نتیجه گرفت که منبع انبساط مشکل داره. اگر دست به آچاری تا راهنمایتون کنم و گرنه به یک تعمیرکار با وجدان بگید بیاد و منبع انبساط پکیج را تا فشار یک بار باد بزنه . اگر باد نگه داشت و سوارخ نبود که دیگه همه چیز درسته و گرنه باید منبع انسیاط را تعویض کنید. ببخشیدا این تعمیرکارو هم دیگه به خونتون راه ندید. منبع انبساط نو خیلی خیلی بشه 250 هزار تومان ، بیشتر نمیشه.
تا حدودی دست به آچار هستم اگه براتون امکان داره راهنمایی کنید ممنون میشم
شیرهای رفت و برگشت مدار شوفاژ را ببندید.
آب مدار شوفاژ را از شیر تخلیه پکیج یا هر جای که دوست دارید خالی کنید.
کاور پکیج را باز کنید.
منبع انبساط را از پکیج جدا کنید و آب داخلش را خالی کنید.
با یک تلمبه تا فشار یک بار بادش کنید.( اگر سوراخ باشه باد نگه نمیداره و هر چی باد بزنید از سمت لوله منبع انبساط خارج میشه).
دوباره منبع را سرجاش نصب کنید و مدار شوفاژ را پر از آب کنید.
آقا این همه هم دیگه دست به آچار نیستم ، اگه براتون امکان داره یک تعمیر کار خوب تو محدوده تهران یا سعادت آباد بهم معرفی کنید . واقعا از دست این پکیج درمونده شدم
Last edited by hamedthm; 10-01-2014 at 22:25.
متاسفانه پکیج مرکوری خیلی کیفیت بالای نداره. بهتره زنگ بزنی به شرکتشون و ازشون بخواید که یک تعمیرکار خوب بهتون معرفی کنید.فکر کنم باید با صنعت سرای دماوند تماس بگیرید. تو اینترنت سرچ کنید شماره دفتر مرکزی صنعت سرای دماوند پیدا میکنید حتماً.
اخه نفر قبلی هم از طرف همون شرکت صنعت سرا اومده بود واقعا ادم نمیدونه با این شرکت های چیکار کنه هر کاری میکنی یه حرف دیگه میزنن آدمو خسته میکنن . شما راهنمایی دیگه ای راجع به تعمیرکار نمیتونید بکنید من تعمیرکار خوب از کجا پیدا کنم اخه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)