تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 1849 اولاول ... 771271671731741751761771781791801811872272776771177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه cnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من قصد دارم از پارس به نوین بیام از دوستان چند تا سوال داشتم :
    1.قصد دارم سرویس 512 تا 2 مگ بگیرم این سرویس هم اکنون سرعت دانلود روزانه وشبانش چطوری هاست ؟
    2.نوین قطعی یا این جور مشکلات فنی داره یا نداره ؟
    3.دوستانی که از نوین سرویس داشتن و راضی نبودن علتش چی بوده ؟
    4.سرویس های نامحدود این شرکت همون سرعت قرار دادی ارائه میدن یا بیشتر ؟
    با تشکر
    1- روزانه برای من 250 و شبانه 60 ---- البته یکی از دوستام تو یه قسمت دیگه تهران روزانه 300 و شبانه 40 داره --- بستگی به میزان مشتری مرکز مخابراتی داره
    2- قطعی بسیار زیاد داره و پشتیبانی هم پرت و پلا تحویل میدن
    3- اوایل خوب بود اما با زیاد شدن مشتری مثل بقیه شرکتها خراب شدن مخصوصاً که اینطور که فهمیدم دانش فنی شون از شرکتهای دیگه کمتره حداقل از نحوه صحبت پشتیبانی شون اینطور بر میاد
    4- ندارم و نمی دونم!!!!!
    و در آخر توصیه من به همه اینه که :
    نوین نیا حسین جان یعنی دوستان عزیز

2. 4 کاربر از cnn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واقعا نوین نت ورشکست نشه با این دست و دلبازیش

سرویس الانم شاتل 128 محدود هست شبانش تا 60 میره انوقت سروی 1 مگ نوین تازه میرسه به 128 من
    درسته ولی شاتل هر شب دانلود کنی محدودت میکنه ! اما نوین نت هر شب دانلود کنی محدود نمیکنه ! فرقشون اینه !
    ضمن تائید حرف دو دوست عزیز
    ولی تجربه ای که من تو کار با شرکتهای دیگه دارم اینه که دزد تر از شاتل نیست و نبوده

4. 3 کاربر از cnn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Payman86p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان نوین نتی مثل خودم سلام
    دوستان من با این سایت مشکل دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای من باز نمیشه اما وقتی dns سرور رو از 46.224.1.42 تغییر میدم درست میشه می خواستم بدونم شما هم همین مشکل رو دارین؟؟

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اولا به هیچ عنوان نیا نوین نت سرعت شبانه به ۱۰ کیلو بایت هم نمی رسه هر وقت هم که زنگ می زنم میگن چون شبا همه دانلود می کنن ومنطقه شما یوزر زیاده و ....... دوم اون دوستی که میگه شاتل دزدترینه شاتل خیلی منو محدود کرد اما مثل پارس انلاین ترافیک ندزدید کلاهبرداری هم نکرد دزد میخوای فقط پیشگامان واسه شما قسم می خوره سرعت شب و روز هیچ فرقی نداره دختره وقتی گفتم خانم اما شبانه شاتل سرعتو کم میکرد داشت کله منو میکند که شاتل ریطی به ما نداره قول سرعت شبانه ۲۴۰ داد پول سنگین هم گرفت ( گرونترین اینترنتی که تاحالا خریدم ) سرعت شبانه ۲۲ کیلو بایت تحویلم داد!!! در پایان شاتل محدودیت پارس انلاین دزدی ترافیک پیشگامان کلاهبرداری سنگین و نوین نت سرعت پایین در ساعات رایگان دارن توصیه می کنم از این شرکتا نگیرین

داره خودمونی میشه Payman86p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بچه ها پینگ شما هم از صبح امروز تغییری کرده برای من از 36 میلی ثانیه رسیده به 180 میلی ثانیه با سرورای داخلی

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

اولا به هیچ عنوان نیا نوین نت سرعت شبانه به ۱۰ کیلو بایت هم نمی رسه هر وقت هم که زنگ می زنم میگن چون شبا همه دانلود می کنن ومنطقه شما یوزر زیاده و ....... دوم اون دوستی که میگه شاتل دزدترینه شاتل خیلی منو محدود کرد اما مثل پارس انلاین ترافیک ندزدید کلاهبرداری هم نکرد دزد میخوای فقط پیشگامان واسه شما قسم می خوره سرعت شب و روز هیچ فرقی نداره دختره وقتی گفتم خانم اما شبانه شاتل سرعتو کم میکرد داشت کله منو میکند که شاتل ریطی به ما نداره قول سرعت شبانه ۲۴۰ داد پول سنگین هم گرفت ( گرونترین اینترنتی که تاحالا خریدم ) سرعت شبانه ۲۲ کیلو بایت تحویلم داد!!! در پایان شاتل محدودیت پارس انلاین دزدی ترافیک پیشگامان کلاهبرداری سنگین و نوین نت سرعت پایین در ساعات رایگان دارن توصیه می کنم از این شرکتا نگیرین
    شما که همه رو گفتین بد پس از کی بگیریم؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

شما که همه رو گفتین بد پس از کی بگیریم؟
    آقا از هرکی میگری از نوین نت نگیر.واقعا اعصاب خورد کنه.همه شرکت ها یه ایراداتی دارن ولی خب دیگه بعضی ها هم مثل نوین نت از همه آشغال ترن

10. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه گیمرید طرف نوین نیایید که تو داخل پینگش بیشتره همست چه برسه به خارج

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

12. 2 کاربر از amirharry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

آقا از هرکی میگری از نوین نت نگیر.واقعا اعصاب خورد کنه.همه شرکت ها یه ایراداتی دارن ولی خب دیگه بعضی ها هم مثل نوین نت از همه آشغال ترن
    چرا همه شاکی هستن از نوین نت آقا دمت گرم روشنم کردی

14. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چرا همه شاکی هستن از نوین نت آقا دمت گرم روشنم کردی

دوستان نمی دونم چه جوریه همه دارین از نوین نت می نالین! من الان دو ماهه از نوین نت سرویس دارم تو این دو ماه فقط سه یا چهار بار اونم در حد یکی دو ساعت قطعی داشته. از نظر سرعت هم اصلا افت نداشه، ماه قبل که 512 تا 2 داشتم. سرعت تو بازه غیر رایگان در حد 220 و بازه رایگان ثابت 60 تا 65 و فقط یه روز تو بازه رایگان 220 بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •