آقا کسی راه حلی نداره؟
آقا کسی راه حلی نداره؟
من این بازی رو کمتر از 6 ساعت تموم کردم
البته به نظرم بازی خیلی ساده بود ولی گرافیکش استثنایی بود.
در مورد این بازی باید بگم که اصلاً معلوم نبود مقصود این بازی چه بود؟ میگفتن به تهران وارد شدن ولی سردر تمام اماکان عربی نوشته شده بود و تنها چیزی که به ایرانی ها تعلق داشت برج میلاد، پلاک ماشین ها، چند پرچم ایران و عراق (خیلی جالبه که ایران و عراقو تو این بازی یکی دیده) صدای افراد و البته صندوق صدقات
و اسم لوکیشن ها که وقتی واردش میشدی هیچ نشانی از تهران و ایران نداشت. ولی روستای آراز هم جالب بود.
بانک شهری هم آخر خنده بود
ایرانی ها مدام فحش ناموسی به آمریکاییها میدادن. اما من اصلاً از این بازی بعنوان بازی ای که بتونه منو میخکوب کنه یاد نمیکنم ولی گرافیکش باز هم میگم فوق العاده بود.
ارزش یک بار بازی کردنو داره ولی نه اینکه 13 گیگابایت رو دانلود کنی و 6 ساعته تموم بشه!
Last edited by Pejvak61; 18-11-2011 at 21:42.
سلام. با یه ذوقی دانلود کردم! بعد ارور داد که با کارت گرافیک 7600 GS بنده کار نمی کند!! کسی راه حلی چیزی نداره؟ درایورش رو هم آپدیت کردم!!! ولی نشد..........
سلام اقايون!
البته من اين سوال رو پرسيدم اگه كسي نظري داشته باشه بگه ممنون ميشم
من بازي رو نصب كردم كرك رو هم ريختم موقع اجرا اين پيغام رو ميده
the procedur entry point Getcurrent processor Number could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.
بايد چيكار كنم درست شه؟![]()
![]()
داداش گرافیک من 9500 خوب جواب نمیده بعد میگی ارور داد خوب معلومه ارور میده دگ
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
دوست من شما باید ویندوزت 7 64bit باشه.
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
داداش تو که گفتی فقط 2 روز سر اون قسمت بودی !!![]()
دو روز رو كه بازي نكردم وقتي ديدم موندم ديگه ادامه ندادم و تو انجمن مطرح كردم. مگه بيكارم دو روز روي يه مرحله اون هم مرحلهي اول بمونم و درجا بزنم؟
ولي در مجموع 3 روز بازي، سرجمع 6 ساعته تمومش كردم يعني متوسط روزي دو ساعت.
سلام، سيستم من مشخصاتش اينه :
CPU:Core 2 Duo Intel E7400 2.8 MHz
RAM : 2 GB DDR2
Graphic: 1 GB 9400 GT
مي خوام سيستم رو با يك رم 2 گيگ و يه كارت گرافيك حول و حوش قيمت هاي 160 هزارتومن ارتقا بدم، چه چيزي رو پيشنهاد ميكنيد كه اين بازي رو بتونم رو High شايدم Ultraاجرا كنم. و تا يك مدتي نياز به ارتقا نداشته باشم.
ممنون ميشم.
دسوت من این سوال رو باید توی تاپیک مشاوره برای خرید سخت افزار مطرح میکردی ولی چون به طور خاص منظورت برای این بازی بود با این بودجه میتونی یه 6770 بگیری که با توجه به گفته های بچه های در رزولوشنهای نه چندان بالا حتی روی ultra هم میشه ازش یه فریم playable گرفت...
کارت درسته . برای تو انعکاس صدا نداشت؟
این انعکاس صدا با راهی هم که گفته شد درست نشد
اگه میشه یه لینک کرک درست حسابی به من بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)