آقا نگو، استرس میگیریم. همه جا نوشته ساعت 24، تو سایتشون نوشته 14 . تو پرانتز هم تاکید کرده 2 بعد از ظهر.من میرم warcraft بازی میکنم . هر دستی که تموم شد یه دست سنجشو چک میکنم تا ساعت 2 که دیگه 100درصد رو سایته
خیلیا از جمله خودم برا کنکور هیچ استرسی نداشتیم(واقعا هیچی)، ولی مطمئنا همه برا نتایج استرس دارن، شدید( حتی لهراسبی که رکورد دار بی استرس بودن بود، هم برا نتایج استرس گرفته.). البته الان دیگه مثل دوستان توش موندم که این حس بهش میگن استرس، تردید، دلهره ، چی؟ . من میرم میخوابم تا زودتر ساعت 2 بشه. خدا کنه اونوقت بیاد
نمی تونه اتوماتیک یه کلمه رو جستجو کنه همین که اومد، اطلاع بده؟ چون اینی که میگی هر پنج دیقه ریلود میکنه، دردی رو دوا نمی کنه چون بلاخره هر بار باید خودت بری ببینی که اومده نتایج یا نه!خب فعلا برای راحتی کار Reload .. به یه add-ons کار رو سپردم ... هر 5 دقیقه یه بار Reload بزنه ! ...
آره درست میگی ، احتمالش هست. دکترا تشخیص دادن چنین کسی اگه باشه ( یک در میلیون ) حتما سادیسم دارهشايد يكي واسه لج و لجبازي يا واسه خنده و يا طرف مرض داره مي خواد يه سال زحمتشو فنا كنه....![]()