تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 177 از 870 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام.

به نظر من بهتره درمورد قلعه‌نويي يا قطبي بحث نکنيد، چون مربي آينده تيم ملي ايران، ايراني نيست.

اما خب يک نکته جالب اينجاست که وبسايت فيفا در قسمت مربي تيم مردان ايران (Men's Coach) هيچ نامي را ذکر نکرده! البته خب طبيعي هم هست، اما اينکه از الان فيفا قلعه‌نويي را برکنار شده مي‌دونه، خودش جالب توجهه.

آخرين خبرها از مربي آينده هم حکايت از اين مي‌کنند که صفايي فراهاني گمانه‌زنيهاي برخي رسانه‌ها را به طنز و مزاح شباهت نموده و گفته چنين مربياني اصلا در سطح تيم ملي ايران نيستند. رئيس کميته انتقالي همچنين اعلام کرده که هم‌اکنون درحال بررسي و مذاکره با سه گزينه خارجي (اروپاي غربي) هستند که به هيچ وجه، به مربيان مطرح شده در رسانه‌ها مربوط نمي‌شوند.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

کریم باقری
    ...................................

فقط 1 سوال

به چه رویی آرش برهانی رو گزاشتی تو نظر سنجی؟

تایید میشه . منم این سوال رو دارم !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام
    بهترين بازيكن در ليگ برتر85 كي است

مثلث سه انتها داره، مربع چهار انتها داره،دايره هيچ انتهايي نداره،اميدوارم دوستي ما مانند دايره هيچ انتها يي نداشته باشه.
    مگه ليگ امسال ليگ 85 هست ؟ ؟؟؟

در ضمن واقعا آرش برهاني امسال تركونده بايد زرشك زرين بهش داد .

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام

منم باهات موافقم دوست من . منم 22 سالمه و وقتی رفتم
    پیش دانشگاهی به همین نتیجه ای که شما رسیدی رسیدم .
    تا قبل از اون تمام دیوار اتاقم قرمز بود . پر بود از پوستر بازیکن و
    تیم و ... هر چیزی که گیرم میومد و مال پرسپولیس بود !

اون چیزی که من باهاش مخالفم ، تعصب روی بازیکن هست .
    وگرنه من با تعصب روی تیم کاملا موافقم . و هنوزم به پرسپولیس
    تعصب دارم .
    بازیکنها میان و میرن و فقط دنبال پولن ؛ اکثرا .
    اما عشق به پرسپولیس چیزی نیست که آدم بخواد به این راحتی
    کنار بذاردش . شما خودتم الان اگه به طور اتفاقی بشینی پای
    یه بازی از پرسپولیس ، فکر نمیکنم تیمت گل بخوره یا گل نزنه و
    یا کلا بی تفاوت باشی .
    بالاخره تو اون اعماق وجودت یه حس همیشگی هست .
    و برای من هنوزم جای سواله که چی میشه که یه شخص
    پرسپولیسی یا استقلالی میشه . واقعا جالبه .

این نظر منه .
    به نظر من تعصب به بازیکن ، اشتباهه . البته غیر از بازیکنایی
    که اسطوره ی یه تیم هستن . مثلا همین کریم خودمون .
    نمونه ی خارجیش هم توتی توی رم . اینا اسطوره یه باشگاه هستن .

ببخشید زیاد حرف زدم

یا حق

در آغاز فعالیت اطلس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    همه جا ي ايران

6 آرش برهاني

حا لا دل بچه خش باشه

در آغاز فعالیت اطلس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    همه جا ي ايران

پيش فرض آرش برهاني

مگه ليگ امسال ليگ 85 هست ؟ ؟؟؟جواب: چرا مارو زايه ميكني الان درستش مي كنم

در ضمن واقعا آرش برهاني امسال تركونده بايد زرشك زرين بهش داد .جواب :براي اين گذاشتم كه دل بچه خوش باشه

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

سلام

منم باهات موافقم دوست من . منم 22 سالمه و وقتی رفتم
    پیش دانشگاهی به همین نتیجه ای که شما رسیدی رسیدم .
    تا قبل از اون تمام دیوار اتاقم قرمز بود . پر بود از پوستر بازیکن و
    تیم و ... هر چیزی که گیرم میومد و مال پرسپولیس بود !

اون چیزی که من باهاش مخالفم ، تعصب روی بازیکن هست .
    وگرنه من با تعصب روی تیم کاملا موافقم . و هنوزم به پرسپولیس
    تعصب دارم .
    بازیکنها میان و میرن و فقط دنبال پولن ؛ اکثرا .
    اما عشق به پرسپولیس چیزی نیست که آدم بخواد به این راحتی
    کنار بذاردش . شما خودتم الان اگه به طور اتفاقی بشینی پای
    یه بازی از پرسپولیس ، فکر نمیکنم تیمت گل بخوره یا گل نزنه و
    یا کلا بی تفاوت باشی .
    بالاخره تو اون اعماق وجودت یه حس همیشگی هست .
    و برای من هنوزم جای سواله که چی میشه که یه شخص
    پرسپولیسی یا استقلالی میشه . واقعا جالبه .

این نظر منه .
    به نظر من تعصب به بازیکن ، اشتباهه . البته غیر از بازیکنایی
    که اسطوره ی یه تیم هستن . مثلا همین کریم خودمون .
    نمونه ی خارجیش هم توتی توی رم . اینا اسطوره یه باشگاه هستن .

ببخشید زیاد حرف زدم

یا حق

سلام
    لطف کردين دوست عزیز
    بالاخر يه نظر تقريبا مخالف
    حالا درست شد
    اول راجع به اون حس ما ایرانیها متاسفانه اینجوری هستیم چیزی که از بچگی تو وجودمون میذارن حالا چه درست چه غلط بعد اگه به سنی برسی که متوجه بشی این عادت غلط هستش دیگه ترک کردنش خیلی سخته مسلما من یا شما تحت تاثیر اطرافیان مثل پدر یا دوست یا منظورم کسیه هست که تو دوران بچگی قبولش دارین یه جورایی الگومونه طرفدار پیروزی یا هر تیم دیگه ای شدیم حالا این یکیشه ما تو فرهنگمون از این قبیل چیزا زیاد داریم خودتون بهتر میدونید
    اگه میخایم پیشرفت کنیم نه تو فوتبال کلا میگم باید خیلی از این عادتها رو کنار بذاریم قبول دارم خیلیهاشون سخته ولی ..
    واما کريم باقري و امثال کريم باقري قبلش بگم ميگيم همه حرفهاي شما درست خوب مگه ما تو فوتبال ايران چند بازيکن مثل اين کسي که گفتين داريم که هميشه با تعصب وبدون غرور بازي کنن؟
    که من خود باقري رو هم قبول ندارم نسبت به بازيکنهاي ديگه تعصبش بيشتره ولي بازم اوني که بايد باشه نيست
    کريم يادمه دو سه فصل پيش واسه تمديد قراردادش با پرسپوليس واسه مسايل مالي دچار مشکل شده بود اين همه جاي دنيا هست وکاملا طبيعيه ولي بازم يادمه اوايل فصل پيش کاملا مشخص بود از دل بازي نميکند يه جورايي بي خيال بود نميگم همش بيخيالي کريم باقري بود بازيکن رو تو اروپا حقوقش رو بهش ادن بازي نمکنه ولي بقيه بازيکني که پولشون رو ميگرفت چرا اونطور بازي ميکنه

يه مثال درباره تيمي که خودم طرفدارشم ميزنم يازده بازيکن منچستر رو در نظر بگيريد اقا يکي انصافا اگه بازيهاي منچستر رو ديده بياد بگه مثلا رونالدو يا روني مغرورن بدون تعصب بازي ميکنن از اينا تو منچستر بالاتر که نداريم

يا يه چيز ديگه تو همين بازيکنهاي پرسپوليس مثلا ماماني نميشه بهش خرده گرفت چون بازيش همينه يا بهتر بگم بازيکن نيست نمونه هاي اينجور به اصطلاح بازيکنها تو فوتبال ايران خيلي زياده خوب ميگيم اقا بازيکن نيست جاي تعجب اينه که تو تيم ملي هم دعوت ميشن و بازي هم ميکنن مثل ميرزاپور يا نصرتي که خداي صوتيه يا جلالي تابت اينهايي که گفتم مال دو سه سال پيش فک کنم که فوتبال ايرانو دنبال ميکردم الان هم مطمنم هست و خواهد بود مرييهاي تيم ملي هم به جاي خود اينقدر تو اين به اصطلاح فوتبال ايران مسخره بازي هست که ...
    ادم نبايد طرفداري کنه يا اگه کنه از کسي طرفداري کنه اونهم به فکرش باشه اقا من تو ايران زندگي ميکنم ولي وقتي از تلويزيون بازيهاي منچستر رو ميبينم کاملا احساس ميکنم مسلمل اون بازيکناي تو زمين فکر تماشگرهاي استاديوم وطرفدارهاشون تو کل دنيا هستن حتي مني که تو ايران دارم از صفحه تلويزيون ميبينمشون
    اونا تو غرب و من تو ايران همچين احساسي پيدا ميکنم (همون حسی که اول گفتید) ولي مسخره نيست اصلا خندم ميگيره ميخام بنويسمش مثلا تو ايران من بيام طرفدار شيث باشم شيث رو گفتم چون درصد اين بازيکنا تو ايران خيلي زياده از همونهايي که وقتي يه بازي رو بد بازي نکنن پاس رونالدينيوي تابلو بده ميگه من از کاناوارو هم بهترم
    ديگه خدا رو هم بنده نيست فکر ميکنه حقش بازي تو رئال يا بارسلونه و...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض دژاگه رو دیگه بدبخت نکنین

از مسولین فوتبال ایران میخام دست از سر این دژاگه وردارنبیچارش نکن زندی رو که تو اخبار اینقدر گفتین بازیکن ایرانی الاصل اینقدر رفتین باهاش مصاحبه کردین و... تا بالاخره ایرانیش کردین و بعد سطح بازیشو اوردین پایین فرستادینش قبرس و میدونم یا میاد همین ایران یا سر از لیگ اعراب در میاره
    با این لژیونرهاتون که وقتی تو زمین یه توپ اشتباهی به پاشون بخوره وای ال کرد و بل کرد بازتاب داشت و
    بابا ول کنین جان من تیموریان تو بازی چلسی یه سانتر کرد اگه اونو به خودمم میدادید همونجور میفرستادم
    بازتابش تو اخبار ورزشی مسخره ایران : چلسی از دست تیموریان نالید ادم خندش میگیره
    ........................

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

یکی جواب بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام،
    در هر صورت من دقیقاً متوجّه نشدم این پست برای اینه که طرفدار های فوتبال نقد بشن یا اینکه جوان ها دارن وقت کشی می کنن؟!!!!
    در هر صورت تعصّب روی یک تیم خاص، ویژه ایران نیست چند وقت پیش بود که سپاهان با اوراوا ردز بازی داشت دیدید این ژاپنی ها با اینکه اقتصاد اوّل جهان رو دارند پاشدند اومدند ایران و صداشون از هر چی اصفهانیه بلند تر بود توی ورزشگاهشون هم که ...!!! پس می فهمیم که عقب موندگی ایران به خاطر تعصّب روی یک تیم نیست چون من مثال نقض آوردم! پس دنبال دلایل دیگه باشید!
    در مورد جوان ها که وقتشون رو تلف می کنن یا نه،
    این یک موضوع تاریخیه که چرت و پرت گفتن توی اینترنت ، وقت تلف کردنه یا نه، ولی در هر صورت به نظر من کاملاً لازمه که یک جوون حرف هایی که توی خیابون هم می تونه به تعداد کمی از افراد بزنه بیاد و در دهکده جهانی به تعداد بیشتری این حرف رو بزنه چون اینطوری شاید حدّاقل فکر کردن رو یاد بگیره و بزرگتر ها هم حرفش رو ببینند و به چالش بکشونند و اون جوون سر عقل بیاد؛
    مثلاً فرض کنید من توی بازار و خیابون فقط به دوست های خودم که رو در رو دیدمشون می تونم بگم که من از طرز نوشتار سعدی خوشم می یاد ولی وقتی می یام و این حرف رو توی یک جایی که اسمش فروم است می زنم خیلی ها این رو می بینند و نظر می دن و بحث جالب می شه، یعنی یک فروم تبدیل می شه به سرای تفکّر سر یک موضوع ساده و هر کسی هم که این رو میبینه قطعاً از خودش می پرسه که چرا من از سعدی خوشم می یاد و نظر خودش رو هم میده.
    باورتون نمی شه که یک جوون امروزی چقدر نیاز داره به اینکه حرفش رو بگه، و دلش می خواد که به همه بگه
    برای خود شما کدوم جذّاب تره با یک نفر بحث کنید یا با 100 نفر؛ در نهایت هم شاید با چند نفر دوست بشید؟
    موفق و پاینده باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •