تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 177 از 287 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والا 2 تا از سوپر استارها داخل رينگ جلو چشم همه مردن.ادي گوئررو و اوون هارت يكي داگه هم رواني شد اول خانوادشو كشت بعدش خودكشي كرد به اسم كريس بنوا
    از اون به بعد بازي ها نمايشي تر و بي مزه تر شد
    این حرفا چیه بابا ادی بر اثر مصرف بیش از حد الکل مرد
    بنوا هم سکته مغزی کرد و اوون هارت هم از آسانسور افتاد پائین

به گزارش شبکه fox news استون کلد در یک اقدام ریشهای خود را تراشید وریشهای پورفسوری خود را به باد داد

آستین هم انقدر الکل مصرف کرده فکر کنم مخش تعطیل شده

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

این حرفا چیه بابا ادی بر اثر مصرف بیش از حد الکل مرد
    بنوا هم سکته مغزی کرد و اوون هارت هم از آسانسور افتاد پائین
    ادي وسط رينگ بازي با JBL يه 3 اسلم زر،رقصيد بعدش قلبش گرفت مرد،خودم تو youtube ديدم

اوون هارت هم نيفتاد،از بالاي رينگ پرتش كردن پايين،از 2 تا ميز رد شد به لبه طناب رينگ گير كرد افتاد كف زمين

بنوا هم تو اخبار euro news گفت اول زن و بچشو كشته بعد خودكشي كرده
    هر 3 كليپ تو اينترنت هست عزيز من،اگه خودم نديده بودم كه نميومدم اينجا حرف مفت بزنم وقت شما رو بگيرم.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------
    مشروح خبر ها:
    - اخراج بوگیمن از دابلیو دابلیو ای...
    - بازی بیگشو و اج در رستلمینیا...
    - هال آف فیمر شدن بیل وات...
    -کار خارق العاده ی جی بی ال در رستلمینیا...
    - بازگشت ماریس در اسمک دان امشب...
    - ازدواج شیخ عبدوالبشیر(خسرو داوری)...
    - پشیمانی دابلیو دابلیو مبنی بر تغییر نقش کین...
    ------------------------------------------------------
    اخراج بوگیمن از دابلیو دابلیو ای
    - بوگیمن استار برند ای سی دابلیو دیشب رسما از این کمپانی اخراج شد بوگیمن تا حالا در هیچ بازی وان ان وان نباخته بود و باخت در ای سی دابلیو باعث اخراج او از کمپانی شد کمپانی اعلام کرد او دیگر به درد دابلیو دابلیو ای نمی خورد و طرفدارانش روز به روز کم میشود .
    بازی بیگ شو و اج در رستلمینیا
    - در راو گذشته داشتیم که ویکی اعلام کرد که بیگشو وان کانتندر هست دیشب در سایت دابلیو دابلیو ای نوشته شد اج و بیگشو در رستلمینیا بر سر کمربند سنگین وزن بازی میکنند این یعنی دیگر خبری از جان سینا نیست البته بیگشو نیز با پیروزی اش میتواند استوریلاین جدیدی را بین سینا و خودش درست کند .
    هال آف فیمر شدن بیل وات
    - بیل وات استار سابق دابلیو دابلیو اف و دابلیو سی دابلیو به دعوت شخصی وینس امسال جز هال آف فیمر ها خواهد بود او مدتی قهرمان کمربند بین قاره ای بود و تماشاگران نسبتا خوبی داشت و با بازگشتش میتوان تشویق تماشاگران را مشاهده کرد .
    کار خارق العاده ی جی بی ال در رستلمینیا
    جی بی ال استار برند راو پس از شکست در بازی انتخابی برای مقابله با آندرتیکر در رستلمینیا اعلام کرد میخواهد در رستلمینیا کاری را انجام دهد که تاکنون هیچکس انجام نداده و قرار هست سوپرایز مهمی را انجام دهد این احتمال هست که او در بازی آندرتیکر و شان مایکلز دخالت کند و باعث پیروزی یکی از این دو استار یا شکست آنها بشود
    بازگشت ماریس در اسمک دان این هفته
    - ماریس دیوای زیبا و پر طرفدار برند اسمک دان و قهرمان کمربند دیواس از بند مصدومیت رها پیدا کرده و در این هفته ی اسمک دان حضور خواهد داشت او در این هفته در اسمک دان در برابر او تورس در یک بازی بدون کمربند قرار خواهد گرفت و این می تواند آغاز درگیری او و میشل مک کول باشد .
    ازدواج شیخ عبدوالبشیر
    - شیخ عبدوالبشیر استار کمپانی تی ان ای که مدت ها با نام خسرو دایوری در دابلیو دابلیو ای بود هفته ی گذشته ازدواج کرد و در مراسم خودش از استاران دابلیو دابلیو ای و تی ان ای دعوت کرد عکس های این مراسم رو شما می توانید از لینک زیر دریافت کنید .
    Marry Sheikh Abdul Bashir Pics

----------------------------
    نام فایل : Marry Sheikh Abdul Bashir Pics
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | هاست : 4shared | حجم فایل : 464 کیلوبایت
    پشیمانی دابلیو دابلیو ای مبنی بر تغییر نقش کین
    - کمپانی دابلیو دابلیو ای که چندی پیش اعلام کرده بود که میخواهد کین را محبوب کند و با ماسک او را وارد رینگ کند اعلام کرده که از این کار پشیمان شده و با ماسک وارد کردن کین در محبوبیت او تاثیر دارد و فعلا زود هست که او را با ماسک وارد رینگ کنیم ولی بالاخره در روزی این کار را خواهیم کرد حال باید دید سر نوشت این استاری که زمانی حتی از آندرتیکر نیز پرطرفدارتر نیز بود چه خواهد شد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ادي وسط رينگ بازي با jbl يه 3 اسلم زر،رقصيد بعدش قلبش گرفت مرد،خودم تو youtube ديدم

اوون هارت هم نيفتاد،از بالاي رينگ پرتش كردن پايين،از 2 تا ميز رد شد به لبه طناب رينگ گير كرد افتاد كف زمين

بنوا هم تو اخبار euro news گفت اول زن و بچشو كشته بعد خودكشي كرده
    هر 3 كليپ تو اينترنت هست عزيز من،اگه خودم نديده بودم كه نميومدم اينجا حرف مفت بزنم وقت شما رو بگيرم.
    ببین آندرتیکر وسط رینگ بیگ باس من دار زد !!!!!!!!!
    به نظرت بیگ باس من مرد؟؟؟؟؟

بنوا و ادی به طور کاملا طبیعی مردن و کشتی کج هیچ نقشی تو مردنشون نداشت و اینا همش شایعه و حدس و گمان بود مثلا گفتن بنوا به خاطر ضربه صندلی مرد و از این جور چیزا که همش الکیه

این حرفا چیه باا شما داریم نظرت میگی منم دارم نظرم میدم این حرفا چیه امیدوارم بتونیم همدیگه قانع کنیم

اوون هارت مرگش جز 14 مرگ عجیب تاریخ بود اون فیلمی که شم میگی منم دیدم ضمنا خیلی روی این مسئله کار شد که قاتل اوون هارت کی بود ولی آخرش بی نتیجه موند

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

بنوا و ادی به طور کاملا طبیعی مردن و کشتی کج هیچ نقشی تو مردنشون نداشت و اینا همش شایعه و حدس و گمان بود مثلا گفتن بنوا به خاطر ضربه صندلی مرد و از این جور چیزا که همش الکیه
    بنوا رو كه مطمئن هستم طبيعي نمرد،ادي هم گرفتگي قلب اعلام شد ولي مي گفتن از ضربه اي كه شب قبلش از ضربه صندلي ميستر كندي مرده

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

بابا این حرفا چیه میزنین ول کنید بابا.
    بچسبین به wwe راستی این استون کلد یک موقع نمیره!!!!!!!

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یعنی دیگه کین نمیخواد قدرتمند بشه ؟
    یادش بخیر زمانی کین برای WWF Champion مسابقه میداد اما حالا به زور واسه بین قاره ای و ایالات متحده.

Last edited by smallfrank; 06-03-2009 at 15:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بابا این حرفا چیه میزنین ول کنید بابا.
    بچسبین به wwe راستی این استون کلد یک موقع نمیره!!!!!!!
    بعید نیست بمیره حتما این کار جان سینا میخواد بکنه

یعنی دیگه کین نمیخواد قدرتمند بشه ؟
    یادش بخیر زمانی کین برای wwf champion مسابقه میداد اما حالا به زور واسه بین قاره ای و ایالات متحده.
    1 روز قهرمان بود ولی حقش بیشتر از ایناست البته در صورتی که بدن آماده داشته باشه نه مثل الان همش شکم باشه
    البته کین داره قدرت مند میشه و چند هفتست که داره خوب کار می کنه
    Last edited by corey; 08-03-2009 at 10:44.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان كشتي كج دوست يه خبر خيلي خوب براتون دارم:

شبکه NT1 از روز 5 شنبه با تغییر سیستم video pid خود به سیستم کارتی ملحق شد وملت شهید پرور ایران را تو لک مسابقات راو اسمکدان که با 10 روز تاخیر پخش میشد قرار داد!

ان شا... اه ملت شهیدپرور ایران همه مسئولین شبکه nt1 رو بگیره که همه رو تو کف گذاشتند.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان كشتي كج دوست يه خبر خيلي خوب براتون دارم:

شبکه nt1 از روز 5 شنبه با تغییر سیستم video pid خود به سیستم کارتی ملحق شد وملت شهید پرور ایران را تو لک مسابقات راو اسمکدان که با 10 روز تاخیر پخش میشد قرار داد!

ان شا... اه ملت شهیدپرور ایران همه مسئولین شبکه nt1 رو بگیره که همه رو تو کف گذاشتند.
    به به عجب خبره خوبی برای من که مهم نیست!!!!!!!!
    در هر حال nt1 از همه ی کانال های غیر کارتی و حتی کارتی بهتر بود اسمک داون رو یک هفته تاخیر راو رو 2 هفته تاخیر میزاشت!!!!!!!
    من که از اینترنت نگاه میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من همیشه از NT1 میدیدم... حالا چه کار کنم؟! هیچ کانال دیگه ای نمیذاره؟!!!!!!!!!!
    کدوم سایت پخش میکنه؟!!!!

تکلیف مسابقه undertaker با shawn michael چی شد؟!!! مبارزه کردن یا نه؟
    triple H با randy urton چی ؟؟!!!!!!!

موندم تو خماری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •