تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 186 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

این کار احمقانه توز هست که گفته :نابودی فرگی!
    این هم لینک ویدیو یوتیوبی که گفتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک دانلود با کیفیت 3gp:
    کد:
    با کیفیت avi
    کد:

2. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در مراسم انتخاب بهترین های لیگ در 20 سال گذشته
    بهترین مربی سر فرگوسن
    بهترین بازیکن گیگزی
    بهترین گل گل رونی به سیتی
    بهترین خوشحالی بعد از گل ، خوشحالی کینگ اریک مقابل ساندرلند
    بهترین بازی بازی یونایتد 4-3 سیتی
    7 بازیکن یونایتد در ترکیب بهترین های لیگ (اشمایکل، گیگزی، اسکولزی، رونالدو، نویل،کین و فردیناند)
    منچستر یونایتد بهترین بوده و خواهد ماند
    GLORY GLORY MANCHESTER UNITED THE GREAT

4. 7 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چون درخت تاریخشون باری نداره، بی احترامی و ادب نداشتن شون چیز عجیبی نیست| نصری، آرسنال رو مورد تمسخر قرار میده و توز میاد به سر الکس توهین میکنه! بیخیال! این نیز بگذرد! شاعر خوب گفته:

مه فشاند نور و سگ عوعو کند/ هر کسی بر طینت خود خو کند

بگذریم...
    چند تا خبر مخابره کنم
    تبریک به آقای اخمو (به قول میلاد)! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ./
    (البته مصطفی تو خبر ارسالیش هم گفت)

رده بندی سه نفر برتر هم به این صورت بود:
    والنسیا 37 درصد
    رونی 24 درصد
    اسکولز 12 درصد

ضمن اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

مایکل کین هم که با تیم ذخیره ها قهرمان لیگ ذخیره های جزیره شده بود، با 60 درصد آرا تونست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . جس لینگارد با 24 درصد و لارنل کول با 16 درصد آرا نفرات دوم و سوم این لیست بودند. تبریک به مایکل.

و نهایتا متز دائهلی هافبک هفده ساله، هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تبریک به متز.

.
    .
    .
    گل فصل هم، گل بی نظیر آنتونیو والنسیا به بلکبرن انتخاب شد:

که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید تماشاش کنید و از پیج پایین میتونید دانلودش کنید:
    کد:

سر الکس: منتظر واکنش منچستر یونایتد در فصل اینده باشید
    سر الکس که هنوز تو شوک اتفاقات روز اخر لیگ و قهرمانی همشهری ها است پافشاری میکند که یونایتد فصل اینده واکنش نشان خواهد داد

سر الکس در گفت و گویی با MUTV گفت:"ما خبر داشتیم که کوئینز پارک از سیتی جلو افتاده است.من به مایک فیلان گفتم که اگر سیتی گل مساوی را بزند انگیزه میگیرد و احتمالا برنده می شود و دقیقا هم این اتفاق افتاد.من فکر میکنم که قبل از بازی همه انتظار داشتند که سیتی راحت بازی را برد ولی ان ها کار خود را سخت کردند.کوئینز بسیار خوب بازی کرد ولی زمانی که فهمیدند بولتون بازیش مساوی شده و ان ها در لیگ می مانند تمرکزشان را از دست دادند.این خیلی ناامید کننده است.

ما هم در بازی با ساندرلند خیلی خوب بودیم.دروازه بان ان ها چندین سیو بینظیر داشت.ما چند بار توپ را به تیرک زدیم و میتونستیم هشت تا گل بزنیم .حالا که کار به تفاضل گل کشید ما فقط باید خودمان را سرزنش کنیم.ما خیلی با حریفانمان سخاوتمندانه رفتار میکنیم.

من فکر میکنم که از اینکه اختلاف 8 امتیازی را از دست دادیم ناامید هستیم ولی من نسبت به هیچ یک از بازیکن هایم احساس پشیمانی ندارم.ان ها گروهی از بازیکنان قوی و با اراده ای هستند.ان ها تمام تلاش شان را کردند.بله ان ها اشتباهاتی داشتند اما بازیکنان جوان همه اشتباه میکنند ما روی این بازیکنان سرمایه گذاری کرده ایم.این کاری است که ما ان را خوب بلدیم.ما مثل بعضی باشگاه ها نیستیم فقط بلدند خرج کنند.ما روی بازیکنانی سرمایه گذاری میکنیم که برای مدت طولانی اینجا باقی بمانند.کسانی که کاراکتر این باشگاه را می سازند ،کسانی که باعث ایجاد هیجان برای طرفداران می شوند.ما از این بازیکنانی از این دست خیلی داریم.ما در این کار خوب هستیم و همین راه را دامه میدهیم.

جمله قدیمی است که میگوید:"اگر در کاری خوب هستید پس به آن بچسبید و ولش نکنید."

من مطمئنم که فصل اینده اخرین سال حضور گیگز و اسکولز است.البته در مورد رایان مطمئن نیستم او سن را دریبل میزند اما به احتمال زیاد فصل اینده اخرین سال پل است.ریو هم 33 ساله است.به غیر از این سه نفر ما هیچ مشکلی از نظر سن و پیر بودن نداریم.به هیچ وجه مسئله ای وجود ندارد.

بله ما میخواهیم که به ترکیب تیم مان افرادی را اضافه کنیم.کار ها در حال انجام شدن است.ما کسانی که میخواهیم را شناسایی کردیم.
    ما میخواهیم مطمئن شویم که سیر تکامل منچستر یونایتد ادامه می یابد چون من 25 سال است که در این باشگاه حضور دارم و باید یک استاندارد مشخصی را حفظ کنم ما باید همیشه در حال رقابت برای کسب جام ها باشیم.

ما همیشه نمیبریم اما همیشه در کورس قرار داریم این ها به لطف تیم پزشکی ، تیم فنی مان _ رنه ،مایک و اریک استیل ان ها فوق العاده هستند _ و تمام افراد دیگری که در بخش انالیزوری ،استعدادیابی و علوم ورزشی ما را همراهی میکنند است.

ما هیچ مشکل مادی نداریم.جالبه امروز یکی از روزنامه ها نوشته بود که _ البته من خودم نخواندم یکی بهم گفت _ ما باید میلیون ها پوند خرج کنیم.مثل اینکه فراموش کردند ما 89 امتیاز گرفتیم !

ما میدانیم که سیتی به پرداخت مبالغ زیاد برای خرید بازیکن و دستمزد های احمقانه ادامه میدهد اما ما هیچ کاری در این مورد نمیتوانیم انجام دهیم.ما سعی میکنیم که بازیکنان را با دلایل درست جذب خودمان کنیم.البته که ما پول خوبی هم به بازیکنان میدهیم ما این قسمت از کار را فراموش نکردیم.
    اما ما کاری که خوب بلدیم انجام دهیم را انجام میدهیم و به همین روش هم ادامه میدهیم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 15-05-2012 at 21:59.

6. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام.

دوستان!
    کسی خبر موثق و درست و درمونی از اینکه برای فصل بعد، اشنایدر رو فرگوسن میخره یا نه داره؟ بالاخره تکلیف اشنایدر چی شد؟ اگه نیاد منچستر، به احتمال زیاد باشگاه های دیگه رو هوا میزننش. چون خروجش از اینتر تقریبا قطعیه به نظرم. آث میلان هم دنبالش هست گویا.

کلا در مورد نقل و انتقالات احتمالی تا الان اگه کسی به طور کامل و جامع اطلاعاتی داره بذاره لطفا.

ممنون

8. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.

دوستان!
    کسی خبر موثق و درست و درمونی از اینکه برای فصل بعد، اشنایدر رو فرگوسن میخره یا نه داره؟ بالاخره تکلیف اشنایدر چی شد؟ اگه نیاد منچستر، به احتمال زیاد باشگاه های دیگه رو هوا میزننش. چون خروجش از اینتر تقریبا قطعیه به نظرم. آث میلان هم دنبالش هست گویا.

کلا در مورد نقل و انتقالات احتمالی تا الان اگه کسی به طور کامل و جامع اطلاعاتی داره بذاره لطفا.

ممنون
    سلام حمید... همه چیز در حد و حدود شایعه هست...بعید میدونم اسنایدر بیاد یونایتد... هر چند یادمه یه جا خوندم که میخواد بیاد...
    در کل شایعات پیرامون فصل نقل انتقالات باشگاه تو ماه می رو میتونی از اینجا دنبال کنی:
    کد:
    +
    میشه گفت حضور شینجی کاگاوا تو OT داره میره به سمت قطعی شدن... تا حالا من بازی هاش رو ندیدم، ولی گویا مهره موثر در دورتموند بوده... از طرفی تیم بدجور به یه هافبک نفوذی احتیاج داره که هم سرعتی باشه (چیزی که تو خون شرق اسیا و ژاپنی هاست) و هم سازنده و گلزن باشه...13 گل و 8 پاس گل برای هافبک هجومی جوان و آسیایی تو لیگی مثل بوندسلیگا واقعا عالیه...
    +
    راستی یه جا خوندم بربا رو بارسا میخواد...
    .
    .
    در کل برای فصل نقل و انتقالات ما یه مدافع وسط خوب احتیاج داریم، چون الان:
    ما ویدیچ، روی، اسمالینگ و اوانز رو به صورت تخصصی برای مدافع وسط داریم (اگه جونز رو مدافع کنار یا هافبک دفاعی فرض کنیم.
    تو خط دفاع فقط مهره عالیمون ویدیچ هست که امیدوارم تا شروع فصل جدید آمادگی کاملش رو به دست بیاره. و یوروئی هم برای صربستان در کار نیست که نگران ویدیچ باشیم.
    اما ریو و اوانز که پرکارترین نفرات تیم در خط دفاعی بودند، واقعا فصل فوق العاده ای رو نداشتند... فردیناند با افزایش سنش و اوانز با جوانی و بی تجربگیش تو خیلی از بازی ها بدجور تیم رو اذیت کردند.
    نهایتا اسمالینگ هم مدافعی هست مثل جونز که در کناره ها کاربرد داره و هنوز تجربش کم هست. طبیعتا من فکر می کنم جذب یه مدافع وسط خوب و شاخص بتونه خیلی از مشکلات خط دفاعیمون رو حل کنه.
    از نظر مدافعین کناری هم حضور رافائل، اورا، جونز و کمک اسمالینگ و حتی والنسیا فکر کنم برای تیم کفایت کنه... هر چند به نظرم تیم یواش یواش باید به فکر مدافع چپ باشه... واقعا پاتریس ذخیره ای به اون شکل نداره.
    از نظر دربازه بان هم مشکلی ندارم... سه دربازه بان جوون و خوب داریم و رقابت بینشون موجب پیشرفتشون در آینده میشه.
    تو خط هافبک ما از نظر وینگر واقعا مشکلی نداریم. آنتونیو، نانی و اشلی عالی بودن در این فصل. گیگز و حتی پارک رو هم میشه به نیکی ازشون یاد کرد.
    اما از نظر هافبک میانی مشکلاتمون زیاده...تیم نیاز به بازیکنی داره با قدرت پخش توپ بالا. تنومند و قد بلند و با ویژگی های دفاعی... یه چیزی مثل یایا توره در سیتی. و در کنارش یک هافبک هجومی مثل همین کاگاوا که صحبتش هست.
    چون هنوز بازگشت فلچ و حضور پل و رایان در حاله ای از ابهام هست، من فکر می کنم یونایتد حتی با وجود کریک و پارک و کلورلی هم باید حداقل دو هافبک میانی خرید کنه.
    ضمن اینکه به نظرم اندرسون میتونه تو لیست خروجی باشگاه باشه... حتی با وجود خاطرات خوبی که ازش داریم.
    تو مهاجمین هم به نظرم رفتن مایکل و دیمیتار عزیز و اومدن یک مهاجم جوون از تیم آکادمی و فرصت دادن بهش (مثل فرصتی که به ولبک داده شد و جواب هم داد) میتونه مفید باشه برای تیم.
    در کل به نظرم حداقل سه خرید باید فصل آتی داشته باشیم. یک مدافع وسط و یک هافبک دفاعی و یک هافبک نفوذی.

10. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

کاگاوا یه جورایی دیگه داره میاد ، دیشبم که با وکیلش رفتن منچستر و صحبت کردن .
    دفاع هم که صحبتهایی در مورد بینز ، آلابا و کلاین شده که دوتای اولی دفاع چپ هستن و سومی هم چپ بازی می کنه هم وسط . (البته اینا همش شایعست)
    اگه کاگاوا بیاد یکی مثل هازارد یا مودریچ یا اسنایدر یا همسیک هم بیاد خیلی خوب میشه .
    البته من یه جورایی منتظر یه بمب خبری هستم که همه رو غافلگیر کنه .
    مثلا چی میشه اگه اعلام کنن اینیستا به منچستر میاد ؟

این هم لینک ویدیو یوتیوبی که گفتم:
    کد:
    اینم لینک دانلود با کیفیت 3gp:
    کد:
    با کیفیت avi
    کد:
    چه آهنگی هم روش گذاشتن نامردا .

12. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

این هم شایعات ماه از نگاه سایت منچستر:
    This month's rumours

Arriving
    Mohamed Diame (Wigan)
    Mats Hummels (Bor.Dortmund)
    Robert Lewandowski (Bor.Dortmund)
    Moussa Dembele (Fulham)
    Kwadwo Asamoah (Udinese)
    Robin van Persie (Arsenal)
    Jan Vertonghen (Ajax)
    Leighton Baines (Everton)
    Luuk de Jong (FC Twente)
    Nick Powell (Crewe)
    Nicolas Gaitan (Benfica)
    Eden Hazard (Lille)
    James Rodriguez (Porto)
    Gerard Pique (Barcelona)
    Fernando Llorente (Athletic Bilbao)
    Shinji Kagawa (Bor.Dortmund)

Leaving
    Paul Pogba (Juventus)
    Michael Owen (Shanghai Shenhua)
    Will Keane (Middlesbrough, Palace - loan)
    Fabio (Benfica - loan)
    Dimitar Berbatov (Lazio)
    Ritchie De Laet (Leicester)
    Matty James (Leicester)

این بشر حالش در کل خوب نیست!
    یک شایعه این هست که فن پرسی بخواد به یونایتد بیاد و نانی بره بیرون فقط در حد شایعه هست!
    منبع:
    کد:
    خبری تقریبا در حد قطعی این هست که اوون هم یونایتد رو ترک میکنه:
    کد:
    این هم لینک دانلود انتخاب انتونیو والنسیا به عنوان بهترین بازیکن امسال تیم از دیدگاه کاربران!من که به اسکولزی رای دادم:
    کد:
    ته وز حاضر به عذرخواهي از فرگوسن نيست

گرچه سران باشگاه سيتي بلافاصله بعد ازاقدام ته وز، به صورت رسمي عذرخواهي کردند ولي گويا اين مهاجم آرژانتيني قصد معذرت خواهي ندارد.

کارلوس ته وز، مهاجم آرژانتيني باشگاه منچسترسيتي در صحبتهايي اعلام کرده که بعداز در دست داشتن پلاکاردي جنجالي در جشن قهرماني سيتي در ليگ برتر که روي آن نوشته شده بود «روحت شاد فرگي»، از سرالکس فرگوسن، مربي يونايتد به صورت شخصي عذرخواهي نخواهد کرد.

روز دوشنبه و درحالي که کاروان باشگاه سيتي برروي اتوبوسي سرباز در جشن قهرماني شرکت داشت و ازميان هواداران عبور مي کرد، کارلوس ته وز با پلاکاردي که رويش نوشته شده بود:«روحت شاد فرگي» ديده مي شد.اين اقدام ته وز در حقيقت واکنشي به صحبتهاي اخير مربي يونايتد بود که گفته بود که در طول زماني که او زنده است، سيتي به قهرماني ليگ برتر نخواهد رسيد .

بلافاصله بعد از انتشار تصاوير ته وز با اين پلاکارد بود که مسئولان باشگاه سيتي با انتشار بيانيه اي ازفرگوسن و باشگاه يونايتد عذرخواهي کرده و اعلام کردند که ته وز اشتباه بزرگي در قضاوت درمورد حرف فرگوسن انجام داده است.

ته وز شايد به طور کلي به خاطر رفتارش عذرخواهي کند ولي اعلام کرده که از شخص فرگوسن معذرت نمي خواهد.

ته وز درزمان ورود به فرودگاه اسيه ساي بوئنوس ايرس گفت:« اين طور به نظر مي رسد که انگار فرگوسن، نخست وزير انگليس است. چون هر زماني که او درمورد يک بازيکن بد صحبت مي کند و يا صحبتهاي بيخودي راجع به من برزبان مي آورد، هيچ وقت کسي نمي گفت که او بايد عذرخواهي کند ولي وقتي تو کاري انجام مي دهي، بايد معذرت بخواهي. ولي من عذرخواهي نمي کنم.»

اين ستاره آرژانتيني که در ماه سپتامبر درپي اختلافاتي که با مانچيني مربي تيمش داشت، براي مدتي طولاني در آرژانتين به سر مي برد و بعد از شش ماه اخيرا به انگليس بازگشت و در بازيهاي پاياني ليگ براي سيتي به ميدان رفت.

ورزش3
    Last edited by rz21; 17-05-2012 at 19:17.

14. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال از طرفدارهای منچستر

بازی آخر این فصل منچستر که با ساندلند بود رو که احتمالا همه دیدن حالا من شنیدم بعد از بازی وقتی طرفدارهای ساندرلند فهمیدن تیم رقیب یعنی منچستر سیتی قهرمان شده شروع کردن به خوشحالی که همین باعث عصبانیت فرگوسن شده و گفته میخواد انتقام بگیره حالا کسی میتونه یه مقدار توضیح بده منظور فرگوسن از انتقام دقیقا چی بوده؟ کلیپی عکسی چیزی ندارین؟

16. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یه سوال از طرفدارهای منچستر

بازی آخر این فصل منچستر که با ساندلند بود رو که احتمالا همه دیدن حالا من شنیدم بعد از بازی وقتی طرفدارهای ساندرلند فهمیدن تیم رقیب یعنی منچستر سیتی قهرمان شده شروع کردن به خوشحالی که همین باعث عصبانیت فرگوسن شده و گفته میخواد انتقام بگیره حالا کسی میتونه یه مقدار توضیح بده منظور فرگوسن از انتقام دقیقا چی بوده؟ کلیپی عکسی چیزی ندارین؟
    حسین جان، این موضوع انتقام رو کجا خوندید؟ چون تا الان نشنیده بودمش...
    +
    کار ساندرلندی ها عجیب نبود... اونا باخته بودن و خوشحال بودن تیمی که بردتشون، به هدفش نرسیده!

18. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان، این موضوع انتقام رو کجا خوندید؟ چون تا الان نشنیده بودمش...
    +
    کار ساندرلندی ها عجیب نبود... اونا باخته بودن و خوشحال بودن تیمی که بردتشون، به هدفش نرسیده!
    راستش تو کلوپ هواداران آرسنال یکی یه همچین حرفی زد تازه گفته بود تلویزیون هم یه چیزهایی در موردش نشون داده حالا قرار شده کلیپش رو آپلود کنه که فعلا هیچ خبری نشده.

منم وقتی شنیدم تعجب کردم چون یه مقدار بعیده فرگوسن از کوره در بره و یه همچین حرفی بزنه!

ویرایش:اینم لینک منبع

پست شماره 1461 رو بخونید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Pessimist; 17-05-2012 at 20:12.

20. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •