تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 212 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدتی پیش عکس هایی از نقشه های بسته الحاقی جدید بازی Call Of Duty:Modern Warfare 3 که این نقشه ها را معرفی میکرد منتشر شد ولی درستی این که آیا این نقشه ها آیا واقعا در DLC هستند یا خیر معلوم نبود.
    اکتیویژن پیش از این اعلام کرده بود که این DLC در تاریخ ۲۴ ژانویه در ا ختیار کاربران Elite Premium پلتفرم Xbox 360 قرار خواهد گرفت.حالا بر اساس گفته آقای رابرت بولینگ یکی از سازندگان MW3 دو نقشه ای که در این بسته الحاقی جهت قسمت چند نفره و Spec Ops طراحی شده اند Central Park و Coast نام دارند و در اولین بسته نیز دو نقشه دیگر برای مود چند نفره و چند کارایی دیگر نیز دو نقشه با نام های Coast و Park حضور دارند.

همچنین آقای رابرت بولیگ افزود که در حال حاضر هیچ برنامه ای برای عرضه این بسته الحاقی بر روی PS3 و PC ندارد.ایشان در ادامه کمی از اهداف خود برای MW3 گفتند:
    “من و همکارانم قصد داریم در آنیده قسمت ها و مود های بسیار جذاب و هیجان انگیزی به بازی اضافه کنیم؛از قبیل ماموریت های تازه برای بخش های تک نفره و Spec Ops و Spec ops Survival.علاوه بر این در نظر داریم که یک سری عناصر جدید به گیم پلی بازی اضافه کنیم و در حال حاضر نیز در حال آزمایش آن ها هستیم.میخواهیم آن قدر دسترسی به کاربران بدهیم که هر محتوای اضافی که خودشان خواستند را به دلخواه و جداگانه دانلود کنند.”
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

هنوز زوده یه دوماه دیگه شاید بیاد
    الان key بخایم بگیریم چند ؟

4. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

الان key بخایم بگیریم چند ؟
    سلام حدودا 28 تومن. من قبل از ریلیز شدن بازی خریدم ولی هنوز نتونستم مالتی پلیر رو بازی کنم
    دوستم که PS3 داره هم نمیتونه بازی کنه. نمی دونم مشکل از چیه. یا از IP ایرانه که جلوشو بستن یا هم مشکل از سرورهای خودشونه

6. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من تو عمرم یک بار کال اف دیوتی مدرن وار فار 2 رو بازی کردم تا ببینم این بازی کا اف دیوتی که میگن چی هست .

بازی باید یک خط و جریانی داشته باشه نه یک جا بایتید و دشمن ها از در و دیوار بریزن رو سرت .

باید کمی هم گیم پلی مخفیانه به بازی اضافه میکردند .

گرافیک کال اف دیوتی بسیار عالی که تو هیچ بازی ندیدم .

اما بتلفیلد گیم پلی بهتری داره

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

نظر من دقیقا برعکسه گرافیکش خوبه ولی نه عالی و بازی با گرافیک بهتر زیاده ولی داستان و گیم پلیشن که محبوبش کردن!

9. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من تو عمرم یک بار کال اف دیوتی مدرن وار فار 2 رو بازی کردم تا ببینم این بازی کا اف دیوتی که میگن چی هست .

بازی باید یک خط و جریانی داشته باشه نه یک جا بایتید و دشمن ها از در و دیوار بریزن رو سرت .

شما فک نمیکنید ک کاملا برعکس گفتید ؟!

11. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید، میشه بگی چجوری میشه رفت و تو دایس کار کرد؟ منم میخوام بیام مث شما کار کنم توش
    احتمالا شما داشتی مد Special OPS رو بازی میکردی
    و خداوند ‌Hitman را آفرید!

تو رو جونه من؟!

اما بتلفیلد گیم پلی بهتری داره[
    حالا کی خواست با بتلفید مقایسه کنه؟! عجبا اصن شما به این کارفرمات (دایس) بگو که بازیش یکمی زیادی داغونه تو کنسول یه فکری واسش بکنه
    ـ+ـ
    سخن آخر: آقا شما شماره این دایس رو بده ما به شدت به کار نیاز داریم

دوستم که PS3 داره هم نمیتونه بازی کنه. نمی دونم مشکل از چیه. یا از IP ایرانه که جلوشو بستن یا هم مشکل از سرورهای خودشونه
    والا من دارم تو استیم و Xbox live بدون هیچ مشکلی بازی میکنم:-؟

13. 6 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

والا من دارم تو استیم و Xbox live بدون هیچ مشکلی بازی میکنم:-؟
    ایکس باکس لایو مشکلی نداره ولی واقعا شما توی استیم بازی میکنین مشکلی نداره؟؟ مال من توی Connecting to Online Services میمونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ایکس باکس لایو مشکلی نداره ولی واقعا شما توی استیم بازی میکنین مشکلی نداره؟؟ مال من توی Connecting to Online Services میمونه
    نه داداش درست شده حدودا یه هفته خراب بود الان راحت میشه بازی کرد

Sent from my iPod touch using Tapatalk

16. این کاربر از navidcod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببین اشتباهی بازی کردی بازی 2 سال پیش رو انداختن بهت مدرن وار فار 2 مال 2 سال پیش هست... در ضمن شماره اولش رو بازی می کردی بهتر بود داستان رو کامل می تونستی بفهمی که خودت رو محروم کردی از این جهت...
    جسارتا کسی که یک بار در عمرش کال آف دیوتی بازی می کنه خیلی شاید نتونه در مورد FPS مدرن نظرات کارشناسانه ارائه بده بنابراین حق بده احد الناسی اینجا از پستت استقبال کنه نه به صرف اینکه احتمالا کسانی که اینجان بازی CoD رو دوست دارن بلکه به دلای منطقی که عارض شدم خدمتت بتلفید 3 سرابی بیش نبود نمی گم بازی بدی بود... نه اتفاقا می از بتلفیلد 3 تمجید کردم ولی به عنوان یک FPS جایی که MW3 هست نمی تونست که عرض اندام کنه و چون نتونست عرض اندام کنه فروشش از اونی که انتظار می رفت کمتر شد و بر عکس CoD فروش خیره کننده داشت... با تمام احترامی که به بتلفیلد 3 قائلم باید بگم که کلا به قول گفتنی حال نداد می دونی که چی می گم می بینی PES حال نمیده ولی در عوض فیفا حال میده یا مثلا فورزا حال می ده ولی NFS نه اینجا هم همون قضیه اس... حال نداد طفلک بتلفیلد3 همیشه در این رابطه گفتم که کال آف بد موقعی محصولش خوب از آب در اومد در واقع بعد CoD 4 همه اش کال آف ها نا امید کننده بودن اگه این روند نا امید کنندگی امسال هم ادامه پیدا می کرد بتلفیلد 3 FPS نامبر وان امسال بود ولی می گم درست زمانی که بتلفیلد اومد عرض اندام کنه کال آف ترکوند این رو میشه گذاشت به حساب بد شانسی دیس!

18. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •