تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 314 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

بازم ممنون دوست عزیز حرفاتون کاملاً منطقی بود.

من فردا میرم که 6050 رو بخرم، بعدش که گرفتم کلی سوال دارم که ازتون بپرسم، امیدوارم وقت و حوصله ی جواب دادنشو داشته باشید!
    از کجا کی می خوای بخری ؟؟؟
    مطمئنی که فروشگاه خوبیه ؟؟؟
    خوشحالم که تصمیم درست رو گرفتی ...
    حالا وقتی خریدی بیشتر متوجه می شی که چقدر انتخاب فوق العاده ای کردی....
    فقط با توجه به این گارانتی و ساپورت رسمی برای اچ پی تو ایران وجود نداره ضروری هست که تو انتخاب فروشگاه خیلی دقت کنی ....
    اگه تهران هستی بگو بهت بگم از کجا بخری .....
    Last edited by em0fab0y; 13-08-2011 at 22:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

حالا بنظر شما من 6050 بخرم یا 6100؟

داره خودمونی میشه atall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم!

پيش فرض

نه متأسفانه مشکل من اینه که از تهران نمیتونم خرید کنم، تقریباً بزرگترین فروشگاه کامپیوتری هستش که تو شهرمون وجود داره، و خودش یک سال گارانتی میکنه.

نظر شما راجع به خرید از سایت ها چیه؟؟؟ اگه موافقید چندتا سایت بهم پیشنهاد میدید؟؟؟

راستی قیمت 6050 الان تو بازار تهران چنده؟؟؟
    Last edited by atall; 13-08-2011 at 23:00. دليل: قیمت!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

حالا بنظر شما من 6050 بخرم یا 6100؟
    ببینید دوست عزیز تصمیم برای این که چه مدل و کانفیگ مورد نیازتون هست به نیازها و انتطارات از یک سیستم برمی گرده...
    و این مساله چیزی نیست با حرف دیگران اتفاق بیوفته و یا مانع اون بشه....
    اما با توجه به اون چیزی بنده کمی در موردش اطلاع دارم کاملا واضح هست که نیاز و انتظارات شما کاملا در حد متوسط هست در صورتی که شما قصد دارین چند برابر نیاز واقعی تون هزینه کنین و این مساله کاملا اشتباه هست وفقط بی دلیل توان مالی تون رو کاهش می ده....
    پس بهتر مثل دوست عزیز قبلی کمی واقع بین تر باشین و اون چیزی رو انتخاب کنین که متناسب با نیازتون هست....
    البته من به این هم اعتقاد ندارم به دلیل این که بازهم خیلی فراتر از نیاز واقعی شما هست....
    6050 به نظر من بهترین مدل در سری 6 هست که واقعا پرفورمنس بالایی در اجرای اپلیکیشن ها و بازی ها داره و به قدری قوی هست که شما نمی تونین دامنه ای برای کاربری تون از این دستگاه تعریف کنین....
    و به راحتی می تونین سنگین ترین برنامه ها و بازی ها رو Run کنین بدون کوچکترین مشکلی ....
    پس به هیچ عنوان نیاز نیست 1.5M خرج 6090 یا 6100 کنین وقتی کاملا مشخص هست که نیازی بهش ندارین....
    Last edited by em0fab0y; 13-08-2011 at 23:04.

5. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان یک سوال.
    من رفتم سایت اچ پی درایورهای 6080 رو دانلود کنم اما همه مدلا بود 6080 نبود.
    میخوام بدونم اگه 6090 رو دانلود کنم موردی نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه 6050 می خواین بخرین تو پایتخت تا 1m هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

نه متأسفانه مشکل من اینه که از تهران نمیتونم خرید کنم، تقریباً بزرگترین فروشگاه کامپیوتری هستش که تو شهرمون وجود داره، و خودش یک سال گارانتی میکنه.

نظر شما راجع به خرید از سایت ها چیه؟؟؟ اگه موافقید چندتا سایت بهم پیشنهاد میدید؟؟؟

راستی قیمت 6050 الان تو بازار تهران چنده؟؟؟
    اگه مطمئن هستین که فروشگاه خوبی هست بهتر به صورت حضوری خرید کنین....
    سایت های فروش نوت بوک بسیار زیاد هستن که خودم به جندتاشون اعتماد دارم مثل Sarzamin و Rayansaba .....
    اما همچنان خرید حضوری باید در اولویت باشه مگر در مواقع ضروری....
    البته تو چند روز اخیر قیمت نوت بوک بین 40-30 افزایش یافته و این مساله تو شهرستان پررنگ تر هست....
    آخرین قیمت 6050 تقریبا 970T....
    موقع خرید سعی تمام قسمت های نوت بوک اعم از دکمه های کیبرد ( تمام کلید ها رو تک تک فشار بدین یه وقت سفت نیاشه)،لولای مانیتور،تاچ پد،وایرلس و بلوتوث، اسلات باطری،وووو رو با دقت تمام چک کنین نه به لحاظ این ممکن مشکلی به صورت ذاتی داشته باشه نه فقط ممکن فروشنده بخواد زرنگ بازی در بیاره و یا هنگام Shipping یا حمل و نقل مشکلی پیدا کرده باشه....

---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

دوستان یک سوال.
    من رفتم سایت اچ پی درایورهای 6080 رو دانلود کنم اما همه مدلا بود 6080 نبود.
    میخوام بدونم اگه 6090 رو دانلود کنم موردی نداره؟
    نه دوست عزیز فرقی نداره و کاملا مشابه مدل های دیگه هست.....
    البته می تونین از لینک مربوط به 6080 استفاده کنین....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

14

ببینید دوست عزیز تصمیم برای این که چه مدل و کانفیگ مورد نیازتون هست به نیازها و انتطارات از یک سیستم برمی گرده...
    و این مساله چیزی نیست با حرف دیگران اتفاق بیوفته و یا مانع اون بشه....
    اما با توجه به اون چیزی بنده کمی در موردش اطلاع دارم کاملا واضح هست که نیاز و انتظارات شما کاملا در حد متوسط هست در صورتی که شما قصد دارین چند برابر نیاز واقعی تون هزینه کنین و این مساله کاملا اشتباه هست وفقط بی دلیل توان مالی تون رو کاهش می ده....
    پس بهتر مثل دوست عزیز قبلی کمی واقع بین تر باشین و اون چیزی رو انتخاب کنین که متناسب با نیازتون هست....
    البته من به این هم اعتقاد ندارم به دلیل این که بازهم خیلی فراتر از نیاز واقعی شما هست....
    6050 به نظر من بهترین مدل در سری 6 هست که واقعا پرفورمنس بالایی در اجرای اپلیکیشن ها و بازی ها داره و به قدری قوی هست که شما نمی تونین دامنه ای برای کاربری تون از این دستگاه تعریف کنین....
    و به راحتی می تونین سنگین ترین برنامه ها و بازی ها رو Run کنین بدون کوچکترین مشکلی ....
    پس به هیچ عنوان نیاز نیست 1.5M خرج 6090 یا 6100 کنین وقتی کاملا مشخص هست که نیازی بهش ندارین....
    من میخوام یه لپ تاپی بگیرم که تا دو یا سه ساله دیگه نیازی به عوض کردنش نداشته باشم، با این حساب 6100 این نیاز منو می تونه برآورده کنه یا همون 6050 رو بردارم؟

داره خودمونی میشه atall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم!

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز من اسم شمارو نمیدونم اما واقعاً واسه این تاپیک یه نعمت هستید.

من اگه بازم سوالی قبل و بعد از خرید واسم پیش اومد مزاحمتون میشم.

برقرار باشید و سبز.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

من میخوام یه لپ تاپی بگیرم که تا دو یا سه ساله دیگه نیازی به عوض کردنش نداشته باشم، با این حساب 6100 این نیاز منو می تونه برآورده کنه یا همون 6050 رو بردارم؟
    ببینید دوست عزیز این تصور که کانفیگ بالا یا پایین می تونه در نیاز به تغییر سیستم تاثیر گذار باشه یا نباشه و یا اون رو به تاخیر بندازه یا نندازه کاملا اشتباه هست....
    به این معنی که شما نمی تونین بگین اگر مدل 6100 رو انتخاب کنم تا 3 سال دیگه نیاز به تغییر سیستم ندارم اما اگر 6050 رو انتخاب کنم این تغییر نهایتا 1 سال دیگه باید رخ بده ...نه... کاملا اشتباه هست این تصور....
    به دلیل این که عوامل و ویژگی هایی که 6100 رو بالاتر از 6050 قرار می ده طوری نیست که بتونه تاثیر فوق العاده ای تو تصمیم برای ارتقا سیستم بزاره....
    مثلا 6100 8گیگ رم سی پی یو 4 هسته ای داره اما اما 6050 4گیگ و سی پی یو 2 هسته ای فرکانس بالا....
    در این حالت شما نمی تونین بگین پس چون 6100 این ویژگی ها رو داره پس تا 3 سال آینده هم نیاز به تغییر سیستم ندارم یا بالعکس 6050 با این ویژگی ها نهایتا تا 1 سال دیگه باید تغییر کنه....
    همین جا قاطعانه می گم که این تفکرات کاملا غلط هست و اگر کسی داره سعی کنه از ادامه دادن اون منصرف بشه.....
    شما حتی اگر Elitebook رو هم بخرین با اون کانفیگ فضایی نمی تونین بگین تا 5 سال دیگه به تغییر سیستم نیاز ندارم به دلیل پیشروی فوق العاده بالای تکنولوژی.....
    این رو هم بدونین تو 95% مواقع نمی تونین به راحتی تفاوتی بین 2هسته ای و 4 هسته ای پیدا کنین به دلیل این نیاز شما این مساله رو پیش نمی آره وگرنه در مواقع که کار سنگین و رندرگیری صورت می گیره تفاوت هایی وجود داره....

13. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •