سلام
من 1525n مدل اینسپایرون دارم ولی متاسفانه دفترچشو پیدا نمی کنم . اگه می شه یه لطف کنین این دفترچش رو برام بذارین ممنونتون می شم
من 1525n مدل اینسپایرون دارم ولی متاسفانه دفترچشو پیدا نمی کنم . اگه می شه یه لطف کنین این دفترچش رو برام بذارین ممنونتون می شم
Dell Inspiron 1525 - User Guide Owners Instruction Manual PDF
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من لپ تاپ سونی مدل cr353 دارم .اکثر وقتها یه صدای خش خش از قسمتی که فن کار میکنه میاد!! -اول اینطوری نبود یه 6 ماهی میشه که دارمش..مشکل از چیه؟میشه این صدارو برطرف کرد؟
یه سوال دیگه اینکه میشه ویندوز ایکس پی روش نصب کرد؟چون هیچ سی دی درایوری تو کارتنش نبود و ویندوز ویستا روش نصب بود...
با تشکر
1- فنی که زیر لپ تاپه دیگه ؟ احتمالا داره خراب میشه ... باید سرویسش کنی اگر گارانتی نداره خودت و اگر داره بدی گارانتی .... و بهتر نشد ، تعویض فن
2- بله ، درایورهاش هم سونی برای این سری داده بیرون فقط یکم دردسر داره :
اصلا برای چی XP ؟ تا چند وقت دیگه XP رو مایکروسافت دیگه ساپورت نمی کنه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ویندوز 7 رو میتونم نصب کنم رو dell inspiron 1520 ?
درایور هاشو چه کار کنم؟
نصب که میشه اما برای درایورها گیر می افتید !
بزارید نسخه نهایی اش بیاد ... همچین مالی نیست.
اگر درایور پارو و acpi لپ تاپ برای ویندوز سون شناسایی نشه درست ، بدتر از هر سیستم عاملیه !
چطور ممکنه خراب بشه!؟اخه همش 4 ماهه که کار میکنه!
اگه همینطوری بمونه و تعویض نشه چه مشکلی پیش میاد؟
مشکلی ندارخ بزار بمونه ...
سلام دوستان عزیزم.جهت هارد به هارد کاردن دو لپتاپ ساده ترین راه غیر از استفاده از کول دیسک چیه؟؟؟
من تا دیشب لپ تاپم مشکلی نداشت تا اینکه ارتباط ماوس و فلش مموری با لپ تاپ از بین رفت. به این نحو که گرچه این دو قطعه وصل هستند به سیستم ولی پیام معروف not recognized رو میده
از دوستان سوال کردم جوابی کلی شنیدم مانند اینکه ویندوز باید عوض بشه
یا اینکه بخشی از سخت افزار لپ تاپ با نام های یو اس بی مشکل پیدا کرده و باید تعمیر کار ببری و 100 تومن پول هم بدی
حالا دوستان با توجه به این نکات مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)