کتاباشن میتونی بخری
آقا این بازی خیلی سخته (مخصوصا واسه من که انگلیسی نمیدونم)
همش سوال میشه،باید جواب داد
نمیدونم هدفم چیه
رفتم تو یه خونه حواسم نبود یه چیزی ورداشتم (دزدیدم) صاحب خونه اومد باهم جنگید
به نظر شما با این وضعی که من دارم میتونم تا آخر بازی برم؟
بیا بپرس جاهایی که گیر میکنی
-------------------------------------------------------
چرا کتاب تو کتاب خونه میخوام بذارم نمیشه ؟ نکنه اینم باگه از نوعPs3![]()
Last edited by Gamemaster; 03-12-2011 at 23:07.
الان من روی Archery کار کردم و یه پرک هم گرفتم که اگه مخفیانه(در خال نشستن)تیر بزنم 3 بربر از خون هدفم کم میشه.یه Daedric bow دارم که با یه گردنبند و انگشتر دمجش 150 هست.با ebony arrow راحت فالمر ها رو میکشم.مخفیانه یعنی چطوری؟این Thief بودن چه مزایایی داری مثلا؟
اون falmer بل بله گوش میرزا ها که با 10تا تیر هم نمیمردن
راستی چرا این فروشنده ها اینقدر تو سر مال میزنن؟عصای 800گلدی رو 100 گلد میخره خدانشناس
راستی من جادو های جدید رو باید طی روند داستان یاد بگیرم یا میشه رفت پیش کسی یاد گرفت اونارو؟
thief بودن هم مهمترین مزیتش همین مخفیانه کشتن یا پیچوندن هست!
دشمن های قوی رو راحت میشه کشت،خیلی جاها(مثلا جایی که 5-6 تا فالمر هست)میشه بدون درگیری از گوشه و کنار دشمن ها رو رد کرد و .........
این آپدیت جدیدـه رو نصب کردی؟اگه آره مشکل از اونه..........چرا کتاب تو کتاب خونه میخوام بذارم نمیشه ؟ نکنه اینم باگه از نوعPs3![]()
اگرم نصب نکردی احتمالا مشکل از نسخه ps3 هست........
درستهاین باگ Esbern مربوط میشه به خط داستانی اصلی بازی
قاط زدم اینقدر کوءست هست
ویرایش شد
من ماموریت های Vex و Delvin رو انجام ندادم به باگ هم برنخوردم گرچه
Last edited by Viren; 04-12-2011 at 00:40.
سلام تو این مرحله ی esbern گیر کردم این باگش چه جوری درست میشه ؟
مزش به همون دعوا راه انداختنشهولی نگرفتم چی شد دمیج کمان 150؟؟ من الان ebony دارم ولی دمیجش 30 40 تاست...
دوستانی که جهت اسمیتینگ به deadric heart نیاز دارند می تونن تو کالج وینترهولد از Enthir بخرن هر دفعه دو تا داره ، بعد از دو روز هم دوباره آپدیت میشه
اینجا رو بخونید:سلام تو این مرحله ی esbern گیر کردم این باگش چه جوری درست میشه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار snke چی هست از خون دشمنا کم میکنه ؟
مهمترین پرکی که باید برد بالا کدومه ؟( من فقط دارم two hand weapons بالا میبرم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)