تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 227 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب در این وقتی که پیدا شد....برا بار دوم هم بازی رو تموم کردم....
    کلی با تحولات متفاوت رفتم.

باید بگم که سری بازی خیلی تاپی بودش و چسبید اولا که به جرات عنوانی در این مدل که با دنیا و کهکشان به خوبی ارتباط برقرار کنی نبود کلا بازی طوری بود که برخی گیمرهایی که از بازی های فضایی لذت نمی برن هم به طرف این بازی کشونده شدن .

شخصا می خوام که تا مدتی طولانی نسخه جدیدی ازش نبینیم 5 سال خوبه به نظرم..
    در مورد پایان بازی هم بگم وقتی عمیق فکر میکنم میبینم زیاد هم بد نبود...
    حرف های شپرد در اخرین موقعی که تیم خودش رو جم میکنه تا حرف اخر رو بزنه واقعا تاثیر گذار هستش ....

یه چیزی که خیلی به دلم نشست شپرد چپ و راست به فکر مردم بود به فکر زمین بود ..هر جا میرفت می پرسید ایا به زمین کمک میکنه ایا این امر به نفع زمین هستش ایا و ایای های دیگه که نشان از قلبی اکنده از مهر و محبت مهربانی شپرد رو میرسونه

مرسی از بایور از خلق این اثر ..فعلا تا این جای کار گوتی سال من برا این بازی هستش...

این لینک هم کل موزیک های قسمت اول مس افکت هستش
    Mass effect Theme واقعا زیباست...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین جا دیگه من پرونده سومین قسمت و یا پایان شپرد رو میبندم

2. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من الان به مرحله ی سربرس رسیدم ولی نه جکو دیدم نه ثین رو !!!
    پس اینا کجان؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من الان به مرحله ی سربرس رسیدم ولی نه جکو دیدم نه ثین رو !!!
    پس اینا کجان؟
    تین مرحله حمله سربروس به سیتادل میبینیش اگر زنده باشه

جک هم بعد از مرحله پاولان اون منشیه ترینر بهت میگه که شاگردان اکادمی گریسوم در خطرند برو نجاتشون بده. بری اونجا جک رو میبینی

در مرحله سربروس اگر جک رو نجات نداده باشی به صورت فانتوم میاد جلوت باید بکشیش

---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

حامد جان هنوز بازی تموم نشده که dlc هاش و مخصوصا extended cut رو نمیخوای بازی کنی؟ البته بهت قول میدم داستان شپرد هم تموم نشده. و طول نمیکشه که دوباره مس افکت با شپرد و تیمش بر میگردن

5. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حامد جان هنوز بازی تموم نشده که dlc هاش و مخصوصا extended cut رو نمیخوای بازی کنی؟ البته بهت قول میدم داستان شپرد هم تموم نشده. و طول نمیکشه که دوباره مس افکت با شپرد و تیمش بر میگردن
    نه محمد رضا فقط داستانشو پی میگیرم ببینم چی شد. از بازی کردنشون منصرف شدم.

7. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه محمد رضا فقط داستانشو پی میگیرم ببینم چی شد. از بازی کردنشون منصرف شدم.
    نمی دونم چرا؟ ولی اگر نکته ای برات مبهمه بپرس تا اگر میدونم بگم. من سومین باره بازی رو دارم تموم میکنم(الان مرحلخ سربروس هستم) به جرات میتونم بگم که بیشتر افرادی که از بازی نقد میکنن یک سری از دیالوگ ها و توضیحات مارحل رو یادشون رفته یا نفهمیدن

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بازی یه طوری که با چن بار رفتن میشه کامل فهمیدش ...خیلی نکته داره خیلی بیشتر از سری 2وم ...
    خیلی هم سختر شده ! هر تصمیمی ک آدم میگیره تاثیر میزاره ...حالا نمیدونم مثه این ک آخرش اینطور نیس !دی![COLOR="Silver"]

10. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ین بازی mass effect 3 دیگه آخرشه و برای سکته کردن خیلی عالیه ! می گید چرا ؟؟؟

چون باید تمام دوستاتون و دستاورد هاتون رو توی mass effect 2 و ilussive man و خیلی های دیگه رو به باد بدین ! کلا باید به یه سری خیانت کنید تا تاظر مثبت یه عده دیگه رو بدست بیارید ........???? ..... باید خیلی تلاش کنید که نتیجه های هیچی رو بدست بیارید .... آخرش هم بین دو گزینه که نتیجش مرگ شماست حق انتخاب دارید تا بتونید کهکشان رو از دست reaper نجات بدین !!! در صورتی که سفینه جنگجوی reapers توی مکالمش تاکید می کنه که برای نجات بشر اومدن و شما هیچی از اهداف اونها نمی فهمید !!!
    صحنه مردن sheperd خیلی خفنه از دست ندین !!! من که گریم گرفت ...
    باورتون میشه که من وقتی اینو بازی کردم تا دو هفته افسردگی گرفتم ؟ مخصوصا که انگلیسی هاش رو هم قشنگ گوش میدادم . کلا نتیجه داستان این بازی اینه که با همه اهداف آرزو های که دارید می کنید شما هیچی جز یه آشغال که کابوس و ترس داره نیستید . مخصوصا وقتی که ilussive man روی این مسئله توی گفتگوهاش با شپرد چند جای بازی تاکید می کنه که تو یه سرباز بی ارزشی و فقط دستورات رو اطاعت می کنی و هرکس هر جور دلش می خاد تو رو به راه خودش می کشه ... و هدف کنترل reapers هست و نه نابودی reaper شما هم در آخر با وجود اینکه ilussive man رو می کشید اما کاملا اون رو تایید می کنید و هدفتون تبدیل میشه به هدف ilussive man !!! و اگر اینکار رو نکنید همه کهکشان و همه زمین رو نابود می کنید

فقط باید برای این ورژن حتما انگلیسی فول بلد باشید و گرنه نمی تونید قسمت های متحد کردن دیگران رو درست انجام بدین بیخودی دیگران رو ناراضی می کنید و اصلا حال نمی ده !

[S--------------------------------------

البته من این بازی رو برای بار 7 ام تموم کردم (الان دیگه همه مکالماتش رو هم حفظ شدم ... .

این بازی آخر مزخرفه اعتیاده

12. این کاربر از بامزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تین مرحله حمله سربروس به سیتادل میبینیش اگر زنده باشه
    [/B]
    منظورتون از ثین Thane Krios هست؟؟؟

من تو ورژن دوم همه رو زنده نگه داشتم الان دفعه دومه که دارم بازی میکنم اما تو حمله سربروس نبود تو سیتادل!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ین بازی mass effect 3 دیگه آخرشه و برای سکته کردن خیلی عالیه ! می گید چرا ؟؟؟

چون باید تمام دوستاتون و دستاورد هاتون رو توی mass effect 2 و ilussive man و خیلی های دیگه رو به باد بدین ! کلا باید به یه سری خیانت کنید تا تاظر مثبت یه عده دیگه رو بدست بیارید ........???? ..... باید خیلی تلاش کنید که نتیجه های هیچی رو بدست بیارید .... آخرش هم بین دو گزینه که نتیجش مرگ شماست حق انتخاب دارید تا بتونید کهکشان رو از دست reaper نجات بدین !!! در صورتی که سفینه جنگجوی reapers توی مکالمش تاکید می کنه که برای نجات بشر اومدن و شما هیچی از اهداف اونها نمی فهمید !!!
    صحنه مردن sheperd خیلی خفنه از دست ندین !!! من که گریم گرفت ...
    باورتون میشه که من وقتی اینو بازی کردم تا دو هفته افسردگی گرفتم ؟ مخصوصا که انگلیسی هاش رو هم قشنگ گوش میدادم . کلا نتیجه داستان این بازی اینه که با همه اهداف آرزو های که دارید می کنید شما هیچی جز یه آشغال که کابوس و ترس داره نیستید . مخصوصا وقتی که ilussive man روی این مسئله توی گفتگوهاش با شپرد چند جای بازی تاکید می کنه که تو یه سرباز بی ارزشی و فقط دستورات رو اطاعت می کنی و هرکس هر جور دلش می خاد تو رو به راه خودش می کشه ... و هدف کنترل reapers هست و نه نابودی reaper شما هم در آخر با وجود اینکه ilussive man رو می کشید اما کاملا اون رو تایید می کنید و هدفتون تبدیل میشه به هدف ilussive man !!! و اگر اینکار رو نکنید همه کهکشان و همه زمین رو نابود می کنید

فقط باید برای این ورژن حتما انگلیسی فول بلد باشید و گرنه نمی تونید قسمت های متحد کردن دیگران رو درست انجام بدین بیخودی دیگران رو ناراضی می کنید و اصلا حال نمی ده !

[S--------------------------------------

البته من این بازی رو برای بار 7 ام تموم کردم (الان دیگه همه مکالماتش رو هم حفظ شدم ... .

این بازی آخر مزخرفه اعتیاده
    داداش وار استت کم بوده زمین نابود شده. ما با وار است 7000 میریم خود شپرد هم زنده می مونه

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

منظورتون از ثین Thane Krios هست؟؟؟

من تو ورژن دوم همه رو زنده نگه داشتم الان دفعه دومه که دارم بازی میکنم اما تو حمله سربروس نبود تو سیتادل!
    اکشن مد بازی میکنی شاید دموش رو رد کردی. وگرنه باید باشه.شاید هم اون زمانی که تو بیمارستان بود نرفتی بهش سر بزنی

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

داداش وار استت کم بوده زمین نابود شده. ما با وار است 7000 میریم خود شپرد هم زنده می مونه

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

اکشن مد بازی میکنی شاید دموش رو رد کردی. وگرنه باید باشه.شاید هم اون زمانی که تو بیمارستان بود نرفتی بهش سر بزنی
    می دونم .... اما کلا داستان و دیالوگ های me3 کلا به طور دیوانه واری مزخرف هست اصالتا !!! مخصوصا که من سال تحویل داشتم ایونو بازی می کردم و هی این شپرد کابوس می دیدی منم داشتم چل می شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •