بزرگترین درس زندگی که به شخصه یاد گرفتم اینه که از اشتباههای گذشته درس بگیرم و تکرارشون نکنم. اگه کاری کردم و اتفاقات بعدش باعث شد بهم ضربه ی روحی وارد بشه رو دیگه بعدا تکرار نکنم. (البته هنوز دارم در عمل روی این کار میکنم)
بزرگترین درس زندگی که به شخصه یاد گرفتم اینه که از اشتباههای گذشته درس بگیرم و تکرارشون نکنم. اگه کاری کردم و اتفاقات بعدش باعث شد بهم ضربه ی روحی وارد بشه رو دیگه بعدا تکرار نکنم. (البته هنوز دارم در عمل روی این کار میکنم)
1-رنگین کمان پاداش کسیست که تا آخرین قطره زیر باران بماند.
همیشه کاریو که شروع میکنید به پایان برسونید حتی اگه به ضررتون باشه.
احساس مسئولیت واقعا چیز باارزشیه که هر کسی اونو نداره
2-به ضمانتهای ایران اعتماد نکنین.چون الکی و دروغن(مگر ایمکه خیلی خیلی مطمئن باشه یا کسی شما رو معرفی کنه)
من از گارانتی ضرر بسیار دیدم.نه فقط برای موبایل یا ام پی تری بلکه حتی براس ماشین.
ام پی فورمو بردم گارانتی که یه قطعشو عوض کنن ولی نه برداشت همون قطعه رو با دست دو عوض کرد و بجای پیچ کردنش با چست آبکی چسبوندش.فقط قطعات دیگشو کلا عوض کرد.
این موضوع برای همه چیز صدق میکنه بجز استثنا هایی که گفتم.
شایدم بد نباشه مثلا هزینه رو پایین بیاره یا عوض کنن ولی چون توی ایران نمایندگی رسمی هیچ شرکتی وجود نداره و خود ایرانیه ضمانت میکنن (همونایی که وارد میکنن) بنابراین گارانتی رسمی هم نیست.
خود دانید.
3-من تجربه خوبی که داشتم، و به خودم به کرار ثابت شده احسان و نیکی به پدر و مادر هستش..
توی زندگی---کار---آینده و آخرت موفق هستی.
وقتی از حرف و اخلاق کسی رضایت نداری تنهاکاری که به مخاطبت میفهمونی که رفتارش رو دوست نداری سکوت هستش.
صداقت و رو راستی باعث موفقیت آدمی می شود
4-واقعا به سرنوشت مقدر برای هر فردی ایمان دارم !
همچنین اگه قلبت رو صاف کنی و چیزی رو از ته قلبت و واقعا بخوای احتمال اینکه بدستش بیاری زیاد میشه . و بعدش همیشه سعی کنید درست ترین مسیر رسیدن به هدف رو پیدا کنید و قدم آخر اینه که هر چیزی بدست میارید قطعا یه چیزهایی رو هم از دست میدین ( منظورم اینه که وقتی به هدفت نزدیکی دیگه برنگرد و پشت سرت رو نگاه نکن ! )
و حرف آخر اینه که هیچ وقت معنویات از زندگی آدم حذف نمیشه و برای آرامش و امید و عبور از سختی ها و مشکلات به کمک آدم میاد .
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید .
توی زندگی هیچوقت منتظر معجزه نباشید چون معجزه ای وجود نداره و همه چیز بر پایه قوانین فیزیکه.این یه تجربه من بود
تا وقتی که کاملا خسته نشدید و خوابتون نمیاد وارد رختخواب نشید.اینطوری فکرهای عجیب و غریب سراغتون میاد ( مخصوصا پسرا)
روزی که بیمه شخص ثالث ماشینتون تموم میشه باهاش نرید بیمه برای تمدید پارکش کنید توی خونه یه تاکسی تلفنی بگیرید برید بیمش کنید بر گردید و فردا از 12 شب ببریدش بیرون
یا قبلش یه روز قبلش با ماشینتون برید برای تمدید
کلا بدون بیمه حتی در آوردنش از پارکینگ هم اشتباه محضه
زندگی آدم نابود میشه
بیمه بدنه هم به هیچ دردی نمیخوره
سعی کنیدهمیشه خودتون باشید و ادای کسی رو در نیارید
غرورتون رو هیچ وقت زیر پا نزارید حتی اگه ضرر می کنید
از تجربه ی من کپی کردی ؟تا وقتی که کاملا خسته نشدید و خوابتون نمیاد وارد رختخواب نشید.اینطوری فکرهای عجیب و غریب سراغتون میاد ( مخصوصا پسرا )
قبل از خرید گوشی حتما اطلاعات کافی در مورد اون گوشی کسب کنید.معمولا فروشنده های گوشی چیز خاصی بهتون نمیگن.در ضمن چند بار با صفحه کلیدش کار کنید و ببینید میتونید باهاش کنار بیاید یا نه
من خودم گوشی 3230 داشتم صفحه کلیدش انگشتمو داغون کرده بود
هیچ وقت به هیچ کس ، اعتماد و اطمینان 100% نکنید ...
هیچ وقت تمام سرمایه مونو رو یه چیز نزاریم. همیشه یه سری راه های یدکی و راه فرار داشته باشیم. سعی کنیم هیچ وقت به یه چیز 100 درصد دلبسته نشیم بلکه یه روزی روحیه مون داغون نشه.
زندگی پره از فراز و نشیب. معمولا 80 درصد نشیب و 20 درصد فراز داره. همیشه منتظر اتفاقات سخت و ناگوار باشیم تا خدایی نکرده یه زمانی اتفاقی به کلی نابودمون نکنه.
یه چیزی هم که واقعا بهش ایمان آوردم اینه از هر دستی بدی از همون دست هم میگیری. وقتی میخوایم بلایی سر کسی بیاریم اینو بدونیم که روزی یه نفر همون بلا رو سر خودمون میاره.
وقتی یه مشکلی برات پیش میاد نگو واااای لعنت به این روزگار و سرنوشت و .....!!!! هرچی سر ما میاد چه خوب و چه بد همش کار خودمونه...سرنوشت چیزیه که خودت واسه خودت تایین میکنی..هیچوقت اجازه نده موجود بی رحمی به نام روزگار برات تصمیم بگیره و سرنوشتتو رقم بزنه...چون اگه بسپاری دست اون خدا میدونه که چی به سرت میاره...خودت سرنوشتتو بنویس و مطمئن باش تنها چیزی که مهمه اینکه که بخوای وقتی خواستی دیگه تمومه.....هیچی جلودارت نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)