تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 416 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منظورت از برد 4-1 همون بردیه که بعد از اون فقط باختین؟؟؟؟اره ما 4-1 باختیم چون رونالدینهو مصدوم بود،چون هانری تو بدترین شرایطش بود،چون کلآ تیم شرایط بدی داشت...همون سال هم شما با امتیاز مساوی قهرمان شدین...دیگه قهرمانی با امتباز مساوی رو چی میگن؟؟؟
    در مورد تیکی تاکا هم باید بگم
    دوست عزیز، لطف کنین اگه اطلاعاتتون کامل نیست اظهار نظر نکنین فصلی که رئال با امتیاز مساوی ( و بخاطر نتیجه بهتر تو دیدارهای رفت و برگشت ال کلاسیکو ) برنده شد، فصل حضور کاپلو بود!

اون فصلی که رئال 4-1 تو برنابئو و اگر اشتباه نکنم 1-0 با گل باپتیستا تو نیوکمپ ( با حضور همون رونالدینیو ) برد؛ اختلاف رئال و بارسا به حدی بود که قبل از انجام بازی برگشت، قهرمانی ما حتمی شده بود که نتیجش هم این شد:

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

نمیشه بهش گفت مردک
    تند رفتم
    ولی دیگه داره میرو روو اعصاب
    همش در مورد رئال حرف میزنه.یکی نیست بگه آقا جان به تیم خودت برس.ناسلامتی رییس افتخاری(!) بارسا هستی

و پشت موفقیت این روزهای بارسا نقش پررنگی داره( ای کاش دی استفانو هم برای رئال این تاثیر رو داشت)
    در مورد اون پرانتزه.من به شخصه فکر میکنم دارین به شخصیت دون آلفردو توهین میکنین!!
    دون آلفردو تاثیرش رو وقتی گذاشت که به رئال کمک کرد که پنج تا پنج تا جام بیاره.تاریخ رئال مادرید رو عوض کرد . . .
    الان هم دخالتی نمیکنه بخاطر کهولت سن هست و بس!!

منظورت از برد 4-1 همون بردیه که بعد از اون فقط باختین؟؟؟؟اره ما 4-1 باختیم چون رونالدینهو مصدوم بود،چون هانری تو بدترین شرایطش بود،چون کلآ تیم شرایط بدی داشت...همون سال هم شما با امتیاز مساوی قهرمان شدین...دیگه قهرمانی با امتباز مساوی رو چی میگن؟؟؟
    در مورد تیکی تاکا هم باید بگم
    کسرا که جوابت رو داد.اطلاعاتی ندارین پست ندیدن
    به بهانه آوردن باشه که راحت میتونم تمام شکستهای اخیر توی ال کلاسیکو رو توجیه کنم.
    امسال ما چند تا بازیکن داشتیم که نهایتا یکی دو بار توی نئوکمپ بازی کرده بودن.امسال اوزیل و خدیرایی داشتیم که تا حالا توی نئوکمپ بازی نکرده بودن.جانشینی واسه اوزیل که بازیساز تیم هم بود نداشتیم(یعنی مصدوم بود).مهاجم هدف تیم مصدوم بود
    پس بهانه نیارین
    در مورد تیکی تاکا هم بگم برین از کسانی که اطلاعاتشون بیشتره بپرسین حتما از گذاشتن این شکلکهای خنده پشیمون میشین!!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: بارسلونا قهرمان نيم فصل لاليگا؛ همه اسرار تاکتيکي يک تيم بي نقص

بارسلونا با در هم کوبيدن مالاگا در نوکمپ با اقتدار هرچه تمام به مقام قهرماني رقابتهاي نيم فصل لاليگا دست يافت.

سایت گل- نشريه گاتزتا دلو سپرت به قلم يکي از نويسندگان برجسته اين روزنامه گزارشي کامل در مورد اسرار تاکتيکي تيم گوارديولا نوشت و قهرماني کاتالونيايي ها بعد از نيم فصل فرصت خوبي براي مرور گزارش او در مورد آبي اناري پوشان است. پائولو کوندو گزارش خود را اينگونه شروع کرده است: "چندي پيش وقتي در مورد تعداد گلهاي کمي که اينيستا در لاليگا به ثمر رسانده از گوارديولا سوال شد، مربي اين تيم در چند جمله کوتاه در پاسخ به اين پرسش گفت: "اصلا از اين موضوع متعجب نشدم براي اينکه آندرس هميشه گلهاي خودش را زده است. من او را از وقتي بچه بوده به ياد دارم و به نظرم هافبکي هنرمند به معناي واقعي است. اينيستا در دوازده سالگي و در سال 1996 به بارسلونا مي آيد و کاپيتان تيم اول بارسلونا خيلي زود متوجه کيفيت بازي و تواناييهاي وي مي شود. با گذشت زمان، براي حضور در تيم اصلي بارسلونا زير نظر گرفته مي شود. گوارديولا با دقت هر چه تمام رشد کردن اينيستا و ديگران را دنبال مي کند. وقتي که نيمکت بارسلونا را به گوارديولا سپردند، او خيلي خوب مي دانست که چه سيستمي براي بازي تيمش برگزيند و با چه بازيکناني مي تواند به راحتي اين سيستم را اجرا کند. پپ بازيکنانش را مثل باغباني که همه گلها و گياهان خود را مي شناسد، مي شناخت. مسي چند هفته پيش ده سال حضور خود در باشگاه بارسلونا را جشن گرفت. اينکه آيا بارسلوناي پپ گوارديولا بهترين تيم باشگاهي تاريخ فوتبال جهان است ذهن خيلي ها را مشغول کرده ولي شايد اين موضوع خيلي مهم نباشد. به قول گوارديولا هواداران تيم مي دانند که آنها نسبت به هرشخص ديگري براي لذت بردن از چنين تيمي اولويت دارند.

در اين گزارش همه ترفندهاي تاکتيکي که تيم گوارديولا را در زماني که اوهدايت بارسلونا را در دست داشته، تکامل بخشيده اند، بررسي مي کنيم.

* تبديل 3-3-4 به 3-4-3

همه 3 - 3 - 4 را سيستم اصلي بارسلونا مي دانند. در حاليکه اين سيستم نقطه آغاز تيم محسوب مي شود و با گذشت زمان در طول يک مسابقه، تيم تغييراتي در اين سيستم ايجاد مي کند. در معدود لحظاتي که توپ در اختيار حريف است، اين اتفاق رخ مي دهد. اما وقتي که توپ و ميدان در دست بارسلوناست، گوارديولا دو بازيکن کناري را روي خطي که چابي و اينيستا قرار دارند مي برد و هافبک مرکزي را براي اينکه به پيکه و پويول کمک کند، سرجايش نگه مي دارد. اين دو در زمان ضد حمله آماده اند تا با فاصله گرفتن از هم به هم تيمي سوم خود اجازه دهند تا عقب نشيني کند و در امر دفاعي موثر عمل کند.

اين حرکت سيستم بازي را به 3 - 4 - 3 تغيير مي دهد و زماني که هافبک تيم ماسچرانو باشد بيشتر به چشم مي آيد براي اينکه ارزشهاي دفاعي او را به خوبي به معرض نمايش مي گذارد. بي دليل نيست که بوسکتس که به مراتب نسبت به هافبک آرژانتيني در توپ گرفتن از حريفان موثرتر بازي مي کند، مهره ثابت تيم انتخاب شده است. سيستم 3 - 4 - 3 بارسلونا مي تواند تعبير مدرني از آنچه چپمن انگليسي سي سال پيش آن را مطرح کرده بود باشد. در اين شرايط اعداد صحيح 3 - 2 - 2 - 3 هستند و دو هافبکي که عقب مي آمدند برخلاف سيستم امروز که بازيکنان کناري هستند، بازيکنان مياني بودند.

گوارديولا در اين مورد مي گويد: "من خيلي خوب تاريخ را نمي شناسم که بتوانم چنين مقايسه هايي انجام دهم. ولي اگر بخواهم بازي بارسلونا را در يک شعار خلاصه کنم بايد بگويم که هرکس بخواهد مي تواند دراين تيم حمله کند. در اينکه بارسلونا در اکثر دقايق بازي با سه دفاع بازي مي کند، شکي نيست.

* خط حمله دسته جمعي

بارسلونا در هر بازي دروازه تيمهاي حريف را به توپ مي بندد و هيچگاه فقط با يک مهاجم بازي نمي کند. دليل اين کار هم روشن است. ايبراهيموويچ نتوانست در اين شرايط در سيستم بارسلونا موثر عمل کند. مسي نقش مهاجم اول را در اين تيم دارد و تنها به او آزادي و اختيار عمل براي انجام هر کاري داده شده است.

نظرگوارديولا در اين رابطه اين است: "نمي خواهم در آن فضا کسي منتظر توپ باشد. مي خواهم همه با هم مقابل دروازه حاضر شوند."

گوارديولا نسبت به ايبراهيموويچ که يک مهاجم کامل است نامهربان بود و تصميم گرفت ويا را جانشين او کند و يک خط حمله دسته جمعي را براي تيمش برگزيد. گلهايي که بارسلونا وارد دروازه رئال مادريد کرد تقريبا همه از منطقه اي هستند که مخصوص يک سانتر فوروارد کلاسيک و يک مهاجم فرصت طلب و در حقيقت نقطه مقابل فلسفه فوتبال کاتالان هستند. در اولين گلي که وارد دروازه رئال شد و اينيستا توپ را به چابي داد، سرعت پاس فوق العاده بالا بود و اغلب موارد با همين سيستم مي توان دفاع حريفان را گيج کرد. البته فقط تيمي با غناي تکنيکي بارسلونا قادربه انجام اين کاراست.

* مثلثها و فضا سازي ها

مهمترين بخش بازي کاتالونيايي ها توانايي آنها در کوتاه کردن فاصله ها در زمين بازي و دفاع روي خط مياني زمين و ايجاد پرسينگ روي توپهاي از دست رفته به منظور جلوگيري از ضدحمله حريفان است. بازيکنان بارسلونا همچنين در کنار دفاع حريف قرار مي گيرند و کاري مي کنند که آنها را به حرکتهاي زياد مجبور کنند. بارسلونا بازي خود را از يک جناح به جناح ديگر تغيير مي دهد و جاي بازيکنان کناري و هافبکها و بالها را بالا و پايين مي کند. مناطق حرکت سه جاي مشخص هستند که يک مثلث را شکل مي دهند و تغييرات ممکن دراين مثلث بي نهايت هستند. دني آلوس، چابي و پدرو در سمت راست و آبيدال، اينيستا و ويا در سمت چپ و به شکل چرخشي اشکال مختلفي با مسي مي سازند . در سمت راست آلوس و پدرو از نظر تاکتيکي خيلي شبيه هستند و هر دو مي توانند با فضاسازي، ارسال سانتر، هجوم به ميانه زمين و عمق دفاع و شوتزني، دروازه حريفان را تهديد کنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/18

La Gazzetta dello Sport - Italy

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كارلس پويول: نبايد به اختلاف امتيازي مان با رئال فكر كنيم

بارسلونا اين هفته موفق شد مالاگا را 4-1 شكست دهد اما رئال مقابل آلمريا به تساوي 1-1 رسيد تا اختلاف دو تيم در صدر جدول به چهار امتياز افزايش پيدا كند.

سايت گل- كارلس پويول، مدافع بارسلونا، تاكيد كرد كه تيمش بايد به روند پيروزي هايش ادامه دهد و به امتيازات از دست رفته رئال مادريد فكر نكنند.

بارسلونا اين هفته موفق شد مالاگا را 4-1 شكست دهد اما رئال مقابل آلمريا به تساوي 1-1 رسيد تا اختلاف دو تيم در صدر جدول به چهار امتياز افزايش پيدا كند.

با اين وجود پويول معتقد است كه نبايد چندان روي نتايج رئال تمركز كنند و در عوض بايد روند پيروزي هاي شان را تداوم ببخشند.

او در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه بارسلونا گفت: "اين خيلي خوب است كه رقيب تان امتياز از دست بدهد اما ما بايد روي بازي هاي خودمان تمركز كنيم.

هنوز بازي هاي زيادي باقي مانده و اختلاف امتيازي بهتر است. اين مسئله حاشيه امنيت بيشتري به ما مي دهد اما ما نبايد چندان به امتيازات از دست رفته رئال فكر كنيم."

پويول همچنين شادي اش را از تصميم گابريل ميليتو براي ماندن در بارسا اعلام كرد و گفت: "اين خبر بسيار خوبي است و من براي تيم و خود او بسيار خوشحالم. او بازيكن بسيار مهمي است و تا پايان فصل مي تواند كمك زيادي به ما بكند."

کد:
    2011/1/18

بالوتلی: مورینیو باید ادب یاد بگیرد، مسی شایسته توپ طلا نبود، روزنامه‌های انگلیسی آشغال هستند

کد:
    2011/1/18

پاستوره: مسی بهترین بازیکن دنیاست

کد:
    2011/1/18

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

پرس و 2گزینه برای رئال: نیستلروی یا موراتا
    پرز باز داره شروع میکنه...!
    بابا مربی تیم 6ماهه داره میگه مهاجم میخوام..خو --- برو مهاجم رو بخر دیگه..
    خوزه بیشتر میفهمه تیم مهاجم میخواد یا والدانو و تو؟!
    اعصابمون رو خورد کردن...

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوست عزیز، لطف کنین اگه اطلاعاتتون کامل نیست اظهار نظر نکنین فصلی که رئال با امتیاز مساوی ( و بخاطر نتیجه بهتر تو دیدارهای رفت و برگشت ال کلاسیکو ) برنده شد، فصل حضور کاپلو بود!

اون فصلی که رئال 4-1 تو برنابئو و اگر اشتباه نکنم 1-0 با گل باپتیستا تو نیوکمپ ( با حضور همون رونالدینیو ) برد؛ اختلاف رئال و بارسا به حدی بود که قبل از انجام بازی برگشت، قهرمانی ما حتمی شده بود که نتیجش هم این شد:

خوب من دقیقآ یادم نمیاد کی بود ،خلاصه اون فصل هم به خاطر مصدومیت بازیکنا هم لیگ رو از دست دادیم و هم جام باشگاهها رو رو...ولی خوب گفتم که اون برد اخرین بردتون بود و بعد اون همش لوله شدین....
    Last edited by LiverBarca; 18-01-2011 at 19:48.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خوب من دقیقآ یادم نمیاد کی بود
    خب مشکل اینه که یا شما خیلی چیزا رو یادتون نمیاد یا اینکه نمیدونید اصلا!
    بعد میایید فوتبال رو بارسا میدونید...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته خاطره انگیزتر و مهمتر از این صحنه
    برخاستن تمام مادرید و تشویق بارسا به خاطر اون بازی رویاییه
    البته شما قطعا یادتونه
    کسی صحنه ای ازش داره؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فکر میکنم زیباتر از تونل افتخار و تشویق رونالدینهو این صحنه باشه ( حالا که بازار عکس گذاشتن داغه ) :

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من فکر میکنم زیباتر از تونل افتخار و تشویق رونالدینهو این صحنه باشه ( حالا که بازار عکس گذاشتن داغه ) :

اینو گذاشتی که داستان هرکولس رو فراموش کنیم ها؟
    ولی جدا عکس جالبیه
    البته فکر کنم بازی مساوی شده نه؟

در مورد اون پرانتزه.من به شخصه فکر میکنم دارین به شخصیت دون آلفردو توهین میکنین!!
    دوست من شما به کرایف گفتین مردک من نگفتم توهین کردین
    در عوض من برای جناب دون آلفردو یه آرزو کردم (ای کاش....) بعد میگین توهینه؟
    بیخیال به قول سروش عکسو ببین حالشو ببر
    Last edited by گرافيكار; 18-01-2011 at 22:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •